2021 januári babák :) (beszélgetés)
Én nem vagyok már fent facen 😁😅
Az elmúlt napokban vacakul vagyok. 2 napig naaagyon alacsony volt a vérnyomásom és a túlélésre játszottam. Hol a vércukrom esik le. 🙄
A melleim mocskosul fájnak.
A hasam hatalmas, eleve van súlyfeleslegem. Sajnos az első 2 után eléggé szétnyílt a hasfalam, a köldöksérv műtétnél kaptam hálót de nem fedi az egészet. Durva össze nővéseim is voltak amit 2.csm feloldottak. Ennek következtében ahogy nő a méhem, rendeződnek át az alkatrészek minden a laza hasfalhoz nyomul. Így jelenleg nem alulról gömbölyödő hasam hanem mell alatti dinnyém van 🤦♀️
Jobbulást! Nekem 2. hete őrülten fáj a fejem, éjszaka is nehezen alszok el tőle. :(
Pocak: érezhető a méhemnél, hogy magasabban miért nem ment le a hasam, nem tudni, de így összeségében jópofa. :)
Koszonom, gratulalok neked is:)
A szent imrebe csak anno ugyeletre jartam ha hetvegen volt vmi, a szuleszetet nem ismerem.
A meleget ti hogy viselitek? En a ventillator-jegkocka-kovalygas haromszogben mozgok :/
En bpi vagyok, szent imrebe. 3. baba. Soroksári lakunk.
Gratulálok a babahoz ❣️
Sziasztok! Csatlakozom a januari babakhoz, januar kozepere vagyok kiirva:) bpi vagyok, elso gyerek, de volt kuzdelem mire osszejott es most nagy a boldogsag:) (kiveve amikor a meg fel-fellobbano hanyingerrel es a komas faradtsaggal kuzdok...)
Ki merre lakik? Esetleg van aki bp-en a sote2-n fog szulni? :)
Lányok akiknek a czeizel intézet csinálja a kombi tesztet, mikor érkezett meg nektek az értesítés?
Lányoknál 1 hétre emlékszem. Múlthét pénteken vették le, ma még mindig nem kaptam értesítést. 🤔
Nem szedek terhes vitamint. Sőt általánosságban semmilyen komplex vitamint nem bírok.
Első 2 terhességemnél is a vitamin miatt hánytam. Elsőnél 17.hétig gravidát, másodiknál czeizelt szedtem és hánytam a 20 hétig kb.
Most csak folsavat szedek és MAGNESII CITRICIT (első óta csak is ezt) nem pedig magnerotot.
Én is szedek magnerotot hetek óta de már 1,5 hete időszakos hasmenésem van lehet hogy ettől. Lehet leváltom ezt a magnéziumot mert okozhatja ez. Legalábbis remélem h ettől van mert más ötletem nincs.
Ispassana nekem nincsenek ilyenek sőt a hasmenésen kívül minden tünetem megszűnt úgy egy hete. Elvileg a babával minden rendben van :)
Szia! Én trimesztert szedek, sokan ajánlották és én is teljesen meg vagyok elégedve vele. Ahogy az 1. trimeszter vége felé haladok, egyre sűrűbb és hosszabb ideig tartó szurkálásaim vannak meg feszít a hasam...a nap végére mindig be is keményedik. Mondjátok, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Nekem is kezd pocim lenni, mérni nem mérem magam, mert nem merem :DD az étkezésekre igyekszem odafigyelni, de nehéz leküzdeni a vágyat :D