2021 januári babák :) (beszélgetés)
Hogy vagytok? Most tegnap délután óta para van rajtam, hogy mi van ha holnap üres petezsakot lát a doki? 😑 Ez normális?
Nálam enyhe inzulinresztincát állapított meg az orvos. Gyógyszert nem kaptam, csak odafigyelek arra mit eszem. Cukrot, fehér lisztet szinte egyáltalán nem, meg pl a rizs-krupli-tészta helyett megpróbálok lassú felszívódású köreteket fogyasztani.
Akiknek inzulinrezisztenciájuk van és gyógyszert is szednek rá ki milyen diétát tart most vagy hogyan étkezik?
Sajnálom, hogy nem sikerült. Mi 4kor még sikerrel jártunk.
Ne aggódj, nekem sem látszik semmi, max a karanténhájam. A puffadás meg csak néha jön elő.
Lehet, hogy eleve volt egy kis hasam, de az szélesebb volt, plusz 20 éve már szültem. Szerintem biztosan alkat függő, de nekem nagyon brutális most. 😁 Ezen amúgy higy nem látszik meg, ne aggódj, szerintem az a normálisabb ennyi idősen 😊
Sziasztok nekem az elején volt nagy has puffadás de rám még jók a nadrágok 🙄😮 most ez baj hogy nekem még nem nő annyira a hasam? Van pocim de nem olyan vészes kategória.pedig vékony testalkatú vagyok 🤔. Mondjuk azt hallottam 2. Terhességnél sokkal hamarabb látszik.
Én előnyben vagyok mert fiam Lidlben dolgozik 😊
Tegnap munka után, azaz fel 5 körül, 2 db szoknya és pár leggings volt a Lidl-ben😞 szuper, hogy akciós cuccokra csak annak van esélye aki hajnalban oda megy. Szóval nem tudom mennyire van értelme ezért elmenni. 😊
Én is híztam a vetélés után aztán csak 6 kg - ot sikerült ledobnom
Szió! Mi tegnap voltunk Lidl-ben bevásárolni, nagyon olcsón volt kismama leggings meg felsők is! ;) engem a simma leggings-ek is szorítanak hetek óta. Ajánlom neked is, ha már úgy állsz!
Szió! Mindenkin máshogy látszik. Rajtam is rögtön meglátszott, 5 hetesen munkahelyen hétfőn levettem napközben az övet, szerdán már kigombolt nadrággal vezettem haza. Hétvégén megvettük a kismama nadrágot, és már csak abban járok. :D
Biztos először a puffadás látszik inkább, nekem is volt kis plusz (le se ment a decemberi terhesség óta, csak híztam vetélés után), de most nálam a puffadás múlik, fogytam az elmúlt hetekben és szépen babapocak formám van. Ma kezdtem a 9. hetet pedig még csak...
Hááát... én is már kigombolom mindig a nadrágjaimat, most vettem 2 leggingst, aztán rájöttem h nincs hozzá hosszított felsőm, vehetek azt is. :D Ősszel ha újra visszajönnek a farmerok már muszáj leszek új ruhatárat vásárolni, na meg kabátot. Én is kicsit korainak tartom de most mit csináljunk?
Lányok akik régebb óta itt vannak ,nem tudjátokolyan fórum van ahol nőgyógyászról lehet véleményt olvasni?Próbáltam keresni ,de nem találok Fehérvári fórumot.
Nem tudom mit sikerült benyalnom, de ma kénytelen leszek a házidokihoz elmenni. 6.napja fáj a torkom, de éjjel már ott tartottam hogy arra ébredtem alig tudok nyelni fáj a fülem. Nem szimplán a torkom az egész nyakam fáj. Mandulám már nincs
Én be sem tudom gombolni, konkrétan vettem egy kismama gatyát, más minden úgy szorított, hogy ki kellett cipzarazzam is... Kár hogy nem lehet ide képet tölteni.
38 vagyok
4. baba lesz igen fiatalon szültem 2 felnőtt gyermekem van már meg egy kamasz a 2 felnőtt örül a kamasz még nem tudja mert mindig azt mondja neki nem kell kistesó
Nekem is elég nagy a hasam, fel vagyok puffadva. Pár napja már csak befőttesgumival tudom begombolni a farmernadrágjaimat 😂, pedig nekem is ez lesz a 7. hét.
Sziasztok! Ami még aggályom.. Túl nagy a hasam. Ma már alig tudtam mit felvenni, hogy ne látszódjon a munkahelyen. Azért a 7. hétben ezt durvanak találom. Ti hogy álltok hasilag?
Csak így tovább! Nagyon szuper 😃
Azért nagyon jó ilyen sok pozitív hozzászólást olvasni. Örülök, hogy ide találtam,segit kicsit elterelni a negatív gondolatokat. 😊
Szuper hír! Szépen nő a Manócska! 😍
Én 29 vagyok. 3.baba. 5 ès 3èvesek a lányaim. ♥️
Én 31 vagyok, első baba 😊
Húú Csajok, nagyon beindultatok, amíg dokinál voltam! :D
Manócskával minden rendben, 22 mm-es (8+6 hetes), a doki szerint pont akkora, amekkorának lennie kell. :)
Most már ő is megerősítette, 2021. január 12-re várható.
Az émelygésem még megvan, az utóbbi héten rókakoma is meglátogatott párszor (mindig csak este), sajnos még a magnézium is kijött. De legalább a hulla fáradtság enyhülőben van.
Mi amúgy a szülőknek és tesóknak mondtuk el a pozitív teszt után pár nappal, ha bármi gond lenne, akkor is szólnánk nekik, úgyhogy nem volt kérdés, hogy már az elejétől tudni fogják. A barátoknak és a tágabb ismerősöknek majd csak a 12. hét után fogjuk elmondani.
Nálunk már mindenki nagyon várta a családban a trónörököst. Az én oldalamon ugyan nem első unoka, de végül is tőlem az első. :P Párom oldalán első lesz. :) Én 31 vagyok, férjem 28.
29 leszek mikor megszületik, első ☺️
35 vagyok első baba 🥰😍😍😍.
További ajánlott fórumok: