2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)
No fene :D
Erről nem is hallottam :)
Nem tudom én se, ilyen tanácsot még sose kaptam, de végülis ártani biztos nem árt :)
Mennyit iszol amúgy egy nap kb.?
De az teljesen jó :)
Lehet, hogy csütörtökre a másik is megnő még :)
Szerintem emiatt ne aggódj, a bő 2 éves pályafutásom során, amíg figyelték, hogy mikor van a peteérésem, egy kivetlével sose éreztem meg, hogy az is az volt-e, passz. Nekem csak a derekam fájt.
Hasszurkálásom se kifejezetten az ovulációkor van, hanem előtte feszül, míg nő.
Én majd holnap hívom a dokit, hogy beszedtem az utolsó szemet, és ad időpontot, amikor mehetek hozzá UH-zni. Szerintem legkésőbb péntekre fog esni, vagy esetleg még szerdára behív.
Most jól értem hogy hétfő lesz a 12.-ik ciklusnap? Csak mert a palástfű teát nem kellene innod ovuláció előtt...
Egyébként nekem a cikckafarkfű és palástfű tea ne segített, sőt a cicka csak bekavart.
Én is szedem az E vitamint, de csak a 200 mg-osat. Ebből páromnak is adagolok, mert elvileg jó hatással van rá is. Cikluis második felében utrogestant is fogok szedni.
Ma úgy néz ki már nem szédülök a clostitól, viszont a jobb petefészkem sűrűn nyilallgat. Remélem segít.
Nálam nincs semmi különösebb mellékhatása a Clostinak, vagy legalábbis nem vettem észre.
A ciklus felétől vagy kicsit előtt elkezdem újra inni a palástfűteát, meg kapom az utrot, és szerintem nagyon mélyen elfogod kezdeni gondolkodni az e-vitaminon is. Ezek mindegyike jó, úgy hallottam.
Ejjj, 3 napot nem nézek fel, mondván, nem akarsz ez a fórum beindulni és tessék :) szupi!
Úgy örülök :)
Hát képzeljétek, hogy én annyira vártam, hogy megjöjjön és el tudjam kezdeni szedni, hogy véletlen, de tényleg, az első erős napon el is kezdtem és délután jutott eszembe, hogy csak 3. napon kellett volna. De ahogy utána kutattam a ciklus hosszától függ, hogy kinek hányadik napon kell elkezdeni. Remélem bajt nem csináltam, elég hamar 4 nap alatt véget ért a vérzésem. De Lányok!!! Nekem egy bajom van: HŐHULLÁM...de valami borzalmas, nem sok, de amikor van, az szőrnyű.
Én hétfőn megyek uh-ra! Azt mondta 12. napon, hétfőn és csütörtökön rendel, a csütörtökre gondoltam, de egy az hogy nem bírok várni, kettő, hogy úgyis hamarabb kezdtem el.
Ti tesztek valamit a méhnyálkahártyáért?
Nagyon drukkolok neked is! Reméljük ez a ciklus sikeres lesz!
Pont azon gondolkodtam vajon jól írta-e fel a doki az adagolást. 3.-ik naptól napi kettő... Tegnap kezdtem el, délután már nyilallgatott a hasam alja, ami azóta is tart. Emellett még nagyon szédülök is. :(