Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 2014 Esküvő fórum

2014 Esküvő (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
2013. szept. 28. 14:21

Igen...ismerjük.

De szerencsére úgy néz ki megtaláltuk a "mi vőfélyünket". :)

38. atesz34 (válaszként erre: 37. - Tervezes)
2013. szept. 22. 22:32
Igen, Jánosra gondoltam. Ezek szerint ismeritek.
2013. szept. 22. 15:56

Fotósunk már van.

Újfehértón Fazekast ismered?

36. atesz34 (válaszként erre: 35. - Tervezes)
2013. szept. 21. 20:52

Szia!

A kettő között, Újfehértavon tudok egy jó vőfélyt, aki 18 éves gyakorlattal rendelkezik, fiatal és jópofa srác! Én magam fotózással foglalkozom, ha valamelyik érdekel írj.

2013. szept. 20. 10:08
Debrecen vagy Nyíregyháza környéki jó vőfélyt nem tud vki?
34. menyasszony (válaszként erre: 33. - Vivi888)
2013. szept. 19. 14:15
Szia! Én szegedit tudok... ha ő érdekel írj privit :)
2013. szept. 19. 09:43

Sziasztok!

Nem tud valaki Kecskeméten (és környékén) nagyon jó vőfélyt?

Nekünk is jövő nyáron lesz júniusban; már nagyjából minden megvan; vőfély kell még, ja meg ruha :) )

2013. szept. 18. 15:38
300 fő? Hú.. hát az aztán lakodalom lesz a javából. :) Dejóó. :)
2013. szept. 18. 14:11
Sziasztok! Gondoltam én is írok nektek... a mi esküvőnk jövő szeptemberben lesz vidéken...kb 300 vendéggel. A vőfély a hely , az étterem, és a zenekar már le van foglalva, de a videós fotós is megvan már csak a szerződést kell megírni. A dekoráció nagy részét mi csináljuk majd... Ti hogy álltok a készületekkel?
2013. szept. 4. 20:57
A zenekar még nekünk sincs meg. Nehéz lesz a választás. Mert én másfajtát szeretnék mint párom. :(
2013. szept. 4. 11:03

Sziasztok!

Gondoltam én is írok egy pár sort, hiszen nekünk is jövőre lesz az esküvőnk (június 28.). Kb. két hete kezdtük el a szervezkedést, de rögtön el is „keseredtem”, ugyanis a zenekar, akiket nagyon szerettünk volna, már egész jövő nyárra foglalt, így gondolkodhatunk hogy kik is legyenek helyettük.

Viszont a hely, a vőfély és a fotós már megvan, csak a zenekar ugye… pedig szerintem a legtöbb rajtuk fog múlni… na de sebaj, valamiért nem ők lettek. :)

Mi kb. 100-an leszünk, dominálni a bordó és a fehér fog. Kicsit megszokott bár, de ez tetszik mindkettőnknek. Nekem egyébként az arany-fehér nagyon tetszik, szerintem gyönyörűen fel lehet díszíteni vele a helyet.

Ti mekkora zenekarban gondolkodtok?

28. siccca
2013. szept. 3. 08:51

Sziasztok. Csatlakozom hozzátok, mint friss feleség, áprilisban volt az esküvőnk.Leírom nektek a tapasztalataimat. Nem voltunk sokan 40-en a dj és fotóssal együtt!Azt hozzáteszem lehettünk volna 100-an is , De egyrészt saját pénzből kellett kihozni a legjobbat semmi segítséggel!!!! Fél év alatt megszerveztük, és olyan volt amilyennek lennie kellett.

Tehát 1.pont időpont foglalás leghamarabb az esküvő előtt 3-4 hónappal lehet.

2. sztem legfontosabb a helyszín foglalás, ahhoz igazíthatod a szertartás napját, vagy fordítva...

azt már most le lehet foglalni papíron ha mód van rá.

Nekünk Budaörsön volt a Musztángba, és nem bántuk meg korlátlan italfogysztásos menüt kértünk, annyit ittunk amennyit bírtunk, ráadásul minden piát megkaptuk a bárból, még azt is ami nem volt a listán. Első esküvősök voltunk ebben az évben, mi kezdtük a szezont:)) náluk. Kedvezményt is kaptunk, a díszités ajándékba kaptuk, arany fehér, csodálatosan elegáns és letisztult!!

A fotós egy ismerősünk volt férjem régi kollégája, persze kedvezményes tarifával:))

A zenész nekünk Dj volt és ez a legjobb választás volt Szűcs Viktornak hívják óriási hangulatot csinált szuper zenékkel és körítéssel:))

A ruhám Boglárka szalon!! imádtam rendkívül kedvesek aranyosak , segítőkészek:)))

menyecskeruhám varrattam, pink színű volt és imádtam:))

öltöny C&A.

ceremónia mellény , apródról vettük, hibátlan volt és csodás. folytatás következik, de most mennem kell...

2013. szept. 3. 08:33
ismerem mindkettőt, nyíregyházán laktam egy jó pár évet :D én Debrecent választanám ;)
2013. szept. 2. 21:52
Debrecen és Újfehértó! Az egyik kisebb a másik nagyobb város.
2013. szept. 2. 16:48
megkérdezhetem melyik város között vaciláltok? nekünk nem lesz nagy esküvő mert házat szeretnénk venni, ezért csak tényleg a szűk családi kör lesz (11 fő) meg nem is igényeljük a nagy felhajtást (szerencsére ebben maximálisan egyetértünk) :)
2013. szept. 2. 08:32
Mi még nem indultunk el semerre, mert nem tudjuk pontosan,h melyik városban lesz. De már nézegetjük a helyszíneket.
2013. szept. 1. 22:23
hát nem tudom, nekünk május 3ikán lesz , nekünk azt mondta az anyakönyvvezető hogy tuti lesz helyünk mert nem nagyon szoktak olyankor, legalábbis itt veszprémben. amúgy október 1 jén lehet majd lefoglalni az időpontot addig nem lehet :( a papnál viszont már lehetett szerencsére :)
2013. aug. 31. 08:58

Nektek mennyi idő van még az esküvőig?

Miket szerveztetek eddig le? Helyszínt foglaltatok már? Én azt a tanácsot kaptam sok embertől,h minél hamarabb foglaljam le ,mert a május a legfelkapotabb hónap.

2013. aug. 29. 10:00

Sziasztok!

Hétvégén kérte meg párom a kezemet, így mi is az esküvőnkre készülünk mostmár. Én mindig szeptemberi esküvőt szerettem volna, de végül úgy döntöttünk,h május 31-én szeretnénk. a május is tetszik. :)

De előtte még az eljegyzést is meg kell szervezni,de az szűk körű lesz.

2013. aug. 27. 14:50

Sziasztok! Mi is esküvőre készülünk, jövő ausztus 23-at néztük ki, de még persze nincs lefixálva. Mi lassan 8 éve leszünk együtt, ebből 6 éve élünk együtt, és van 2 csodálatos kislányunk. A nagyobbik 4 lesz februárban, a kicsi pedig 2 januárban. Ők lesznek a koszorúslányok. Apukám felajánlotta, hogy állja a költségek felét, mert mindkét nővéretet anno férjhezadta.Hagyományos, vidéki saját főzéssel, sütéssel, szervezéssel tervezzük. 150 fős vendégsereg lesz, ha mindenki eljön. Egyenlőre nézelődünk, tervezgetünk, konkrétumok nélkül.

Mivel most itthon vagyok a kisebbikkel GYED-en, rengeteg időm van tervezgetni.

2013. aug. 24. 10:03

A másik nagy problémám a menyasszonyi ruha lenne.... Voltam az elmúlt két három évben jópár esküvőn. És nem tetszett egy ruha sem, amiket láttam. Sőt a múlthéten barátnőmet kísértem el egy esküvői ruha szalonba, (Bár ő csak koszorúslány ruhát bérelt) de végignéztük a menyasszonyi ruhákat is, és ott sem tetszett semmi. Vagy túl csicsa, vagy túl semmitmondó. Nem tudom, lehet velem van a baj. :D

Ha valakinek van elképzelése ruháról, azt örömmel venném, ha képet mutatóba belinkelne. :)

2013. aug. 24. 09:59

Helló! Újra itt... Bár én még nem esküszöm, de sosem lehet tudni mit hoz a jövő. És érdekel a téma.

Nekem most még az a kérdés merült fel, hogy magát a lagzit azt ti magatok álljátok, vagy mint régi hagyományos módon, a szülők?

2013. aug. 17. 08:51

Sziasztok!

Idetévedtem én is, mint jövőre esküvőre készülő, de látom, annyira nem frissül a téma (habár időnk is van még, rengeteg.)

Most kezdek egy új munkahelyen szeptemberben, ha lezajlott a "beszokás", bele akarom vetni magam a szervezkedésbe.

Milyen sorrendben érdemes nekiindulni?

16. rillababa (válaszként erre: 15. - Szeplakisz)
2013. júl. 18. 11:46
hát igen, de amúgy mi nem tulajdonítunk ezeknek a dolgoknak nagy jelentőséget, inkább az esküvő az amit nagyon szeretnénk :) bár szerintem papír ide oda nem ettől lesz jó egy kapcsolat :) tényleg és helyileg kinek hol lesz? nekünk Veszprémben!
2013. júl. 18. 09:49
Viharos és meghitt lánykérések... :D Mindkettő tök jó lehetett, elvégre ez a pillanat örökre megmarad. :)
14. SütiBrigi (válaszként erre: 12. - Szeplakisz)
2013. júl. 17. 22:36
Mi 7 éve vagyunk együtt, 5 éve élünk együtt és idén márciusban, a születésnapomon kérte meg a kezem, egy klasszikus gyertyafényes vacsorán, de mivel a szülinapom volt, és nem volt "gyanús", hogy vacsorázni visz, ezért nagyon nagy meglepetés volt. Mondanom sem kell, hogy nagyon megható volt, utána meg azt hittem, hogy kiugrom a bőrömből örömömben. Álmaim eljegyzési gyűrűje az ujjamon és az esküvőmet szervezem a szerelmemmel. Annyira izgi :) Bár ezen a fórumon mindenki tudja miről beszélek, egy cipőben járunk :) (Nekem a szervezés kicsit nehézkesen indul :D)
2013. júl. 17. 17:42
4 éve vagyunk együtt és abból kb 3 3 és fél éve élünk együtt :) a lánykérés 1 év 3 hónap együtt járás után volt, nyaraláskor egy vihar kellős közepén :)
2013. júl. 17. 15:12

Rillababa és SütiBrigi! Csak úgy érdeklődésképpen megkérdezhetem, hogy hány év együttélés után döntöttetek úgy, hogy összeházasodtok? :)

Előre is köszi!

Meg egy pár szóban kitérhetnétek arra is, hogy milyen volt a lánykérés! :)

2013. júl. 17. 11:26
közben voltunk az anyakönyvvezetőnél, október 1-én kell mailben küldeni hogy mikor szeretnénk :) nálunk a fehér és arany színé lesz a "főszerep" :)
2013. júl. 16. 12:45

Sziasztok!

Csatlakozom a fórumhoz :) A mi esküvőnk is 2014-ben lesz, 2014 júliusában. Még nem kezdtem el érdemben szervezni, remélem még semmiről nem vagyok lekésve. Nálunk 80-90 fős lesz a násznép, és ahogy itt írtátok, az enyémben is lesz egy kis rózsaszín. Örülök, hogy itt tudunk ötleteket, tapasztalatokat cserélni :)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook