2014 Esküvő (beszélgetés)
Igen...ismerjük.
De szerencsére úgy néz ki megtaláltuk a "mi vőfélyünket". :)
Fotósunk már van.
Újfehértón Fazekast ismered?
Szia!
A kettő között, Újfehértavon tudok egy jó vőfélyt, aki 18 éves gyakorlattal rendelkezik, fiatal és jópofa srác! Én magam fotózással foglalkozom, ha valamelyik érdekel írj.
Sziasztok!
Nem tud valaki Kecskeméten (és környékén) nagyon jó vőfélyt?
Nekünk is jövő nyáron lesz júniusban; már nagyjából minden megvan; vőfély kell még, ja meg ruha :) )
Sziasztok!
Gondoltam én is írok egy pár sort, hiszen nekünk is jövőre lesz az esküvőnk (június 28.). Kb. két hete kezdtük el a szervezkedést, de rögtön el is „keseredtem”, ugyanis a zenekar, akiket nagyon szerettünk volna, már egész jövő nyárra foglalt, így gondolkodhatunk hogy kik is legyenek helyettük.
Viszont a hely, a vőfély és a fotós már megvan, csak a zenekar ugye… pedig szerintem a legtöbb rajtuk fog múlni… na de sebaj, valamiért nem ők lettek. :)
Mi kb. 100-an leszünk, dominálni a bordó és a fehér fog. Kicsit megszokott bár, de ez tetszik mindkettőnknek. Nekem egyébként az arany-fehér nagyon tetszik, szerintem gyönyörűen fel lehet díszíteni vele a helyet.
Ti mekkora zenekarban gondolkodtok?
Sziasztok. Csatlakozom hozzátok, mint friss feleség, áprilisban volt az esküvőnk.Leírom nektek a tapasztalataimat. Nem voltunk sokan 40-en a dj és fotóssal együtt!Azt hozzáteszem lehettünk volna 100-an is , De egyrészt saját pénzből kellett kihozni a legjobbat semmi segítséggel!!!! Fél év alatt megszerveztük, és olyan volt amilyennek lennie kellett.
Tehát 1.pont időpont foglalás leghamarabb az esküvő előtt 3-4 hónappal lehet.
2. sztem legfontosabb a helyszín foglalás, ahhoz igazíthatod a szertartás napját, vagy fordítva...
azt már most le lehet foglalni papíron ha mód van rá.
Nekünk Budaörsön volt a Musztángba, és nem bántuk meg korlátlan italfogysztásos menüt kértünk, annyit ittunk amennyit bírtunk, ráadásul minden piát megkaptuk a bárból, még azt is ami nem volt a listán. Első esküvősök voltunk ebben az évben, mi kezdtük a szezont:)) náluk. Kedvezményt is kaptunk, a díszités ajándékba kaptuk, arany fehér, csodálatosan elegáns és letisztult!!
A fotós egy ismerősünk volt férjem régi kollégája, persze kedvezményes tarifával:))
A zenész nekünk Dj volt és ez a legjobb választás volt Szűcs Viktornak hívják óriási hangulatot csinált szuper zenékkel és körítéssel:))
A ruhám Boglárka szalon!! imádtam rendkívül kedvesek aranyosak , segítőkészek:)))
menyecskeruhám varrattam, pink színű volt és imádtam:))
öltöny C&A.
ceremónia mellény , apródról vettük, hibátlan volt és csodás. folytatás következik, de most mennem kell...
Nektek mennyi idő van még az esküvőig?
Miket szerveztetek eddig le? Helyszínt foglaltatok már? Én azt a tanácsot kaptam sok embertől,h minél hamarabb foglaljam le ,mert a május a legfelkapotabb hónap.
Sziasztok!
Hétvégén kérte meg párom a kezemet, így mi is az esküvőnkre készülünk mostmár. Én mindig szeptemberi esküvőt szerettem volna, de végül úgy döntöttünk,h május 31-én szeretnénk. a május is tetszik. :)
De előtte még az eljegyzést is meg kell szervezni,de az szűk körű lesz.
Sziasztok! Mi is esküvőre készülünk, jövő ausztus 23-at néztük ki, de még persze nincs lefixálva. Mi lassan 8 éve leszünk együtt, ebből 6 éve élünk együtt, és van 2 csodálatos kislányunk. A nagyobbik 4 lesz februárban, a kicsi pedig 2 januárban. Ők lesznek a koszorúslányok. Apukám felajánlotta, hogy állja a költségek felét, mert mindkét nővéretet anno férjhezadta.Hagyományos, vidéki saját főzéssel, sütéssel, szervezéssel tervezzük. 150 fős vendégsereg lesz, ha mindenki eljön. Egyenlőre nézelődünk, tervezgetünk, konkrétumok nélkül.
Mivel most itthon vagyok a kisebbikkel GYED-en, rengeteg időm van tervezgetni.
A másik nagy problémám a menyasszonyi ruha lenne.... Voltam az elmúlt két három évben jópár esküvőn. És nem tetszett egy ruha sem, amiket láttam. Sőt a múlthéten barátnőmet kísértem el egy esküvői ruha szalonba, (Bár ő csak koszorúslány ruhát bérelt) de végignéztük a menyasszonyi ruhákat is, és ott sem tetszett semmi. Vagy túl csicsa, vagy túl semmitmondó. Nem tudom, lehet velem van a baj. :D
Ha valakinek van elképzelése ruháról, azt örömmel venném, ha képet mutatóba belinkelne. :)
Helló! Újra itt... Bár én még nem esküszöm, de sosem lehet tudni mit hoz a jövő. És érdekel a téma.
Nekem most még az a kérdés merült fel, hogy magát a lagzit azt ti magatok álljátok, vagy mint régi hagyományos módon, a szülők?
Sziasztok!
Idetévedtem én is, mint jövőre esküvőre készülő, de látom, annyira nem frissül a téma (habár időnk is van még, rengeteg.)
Most kezdek egy új munkahelyen szeptemberben, ha lezajlott a "beszokás", bele akarom vetni magam a szervezkedésbe.
Milyen sorrendben érdemes nekiindulni?
Rillababa és SütiBrigi! Csak úgy érdeklődésképpen megkérdezhetem, hogy hány év együttélés után döntöttetek úgy, hogy összeházasodtok? :)
Előre is köszi!
Meg egy pár szóban kitérhetnétek arra is, hogy milyen volt a lánykérés! :)
Sziasztok!
Csatlakozom a fórumhoz :) A mi esküvőnk is 2014-ben lesz, 2014 júliusában. Még nem kezdtem el érdemben szervezni, remélem még semmiről nem vagyok lekésve. Nálunk 80-90 fős lesz a násznép, és ahogy itt írtátok, az enyémben is lesz egy kis rózsaszín. Örülök, hogy itt tudunk ötleteket, tapasztalatokat cserélni :)
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra..
- Miért változik meg a Nő esküvő után?
- Lefújta az esküvőt, mert meghíztam
- Ez a ruha nem túl rövid esküvőre?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal