2014 Esküvő (beszélgetés)
na, nekünk eljött a nagy nap :) nagyon izuglok :)
sziasztok,
Irinától vásárolt gyönyörű, zsorzsett menyasszonyi ruhám eladó:
[link]
illetve férjem DIGEL mellényszettje is:
[link]
Szióka! Nálunk is homok lesz,szép üveg váza szerűségbe,és a nevünk bele lesz gravírozva...azt megkapjuk ajándéknak! Szerintem tök jó!!!:)))
Gyors kérdésem lenne.
A tortára a tűzijátékot a cukrászda adja vagy külön nekünk kell megvenni, vinni? Ma voltam egyeztetni,de ezt elfelejtettem megkérdezni.
De már kezdek izgulni, nekünk már alig három hetünk van május 2-ig....
Nálunk az étteremben, ahol maga a polgári szertartás is lesz, van egy olyan kovácsoltvas boltív, ahová a lakatokat helyezik fel. A szertartás végén így nekünk ez lesz. Belegravírozva a nevünkkel és a dátummal.
Nálunk homok lesz. A naplómban
kép is van róla.
sziasztok
nálatok lesz gyertya vagy homokceremónia?
Köszi szépen:) Szeretek készülődni nagyon nagyon:)Köszi a képméretezést a párom megoldotta:)
Szívesen elolvasnám a naplód, ha engeded:)
Én is írok naplót, ha érdekel valakit. Igaz nekünk már "csak" 1 hónap van a szervezkedésből. Hiányozni fog. :(
Nagyon eredeti. :) Tetszenek az ötleteitek. Húúú, mi még ennyire nem tartunk a részleteknél. :D
Képátméretezésre egyébként van egy nagyon jó oldal: kepatmeretezes.hu :) Egyszerű használni, én is ezt szoktam. :)
Ó köszönöm:) Örülök, hogy tetszik:) Most is akartam feltölteni az új dolgokat, mert most van egy kis időm, lefotóztam mindent ami meg van, de túl nagyok lettek a képek, így meg kell várnom amíg a párocskám haza ér, s átszerkeszti őket, s akkor este írok, rakok képeket! :)
Kedvenceltem, figyelem majd. :) Szeretem az ilyen naplókat. :) Ráadásul a tiéd a szép, igényesen szerkesztettek közé tartozik. :)
Rodosz nekünk is tervben volt, de végül Zakynthos maradt, mivel oda indul Debrecenből repülő....és az jóval közelebb van mint Pest repülőtere.
mi Rodoszra megyünk majd a nyáron nészútként, most az esküvő után jövő hétvégén Miskolc-Tapolcára :)
Nagy napunk lesz ESKÜVŐNK lépésekben- a naplóm címe! Ha van kedvetek olvassátok, ott részletesebben leírok mindent, s nem mellékesen képeket is töltök fel, remélem folyamatosan majd. :)
Ez nagyon jol hangzik. :)
En is szretek menni,menni...es csak menni, minel tobb dolgot megnezni. De parom inkabb pihenni szeret. Igy most a tengerparton fogunk pihenni Zakynthoson.
Jaj, mi ilyenekre nem is gondoltunk :)
Nem tervezünk semmit, de minden jel szerint a barátok már kitaláltak valamit.
Svéd körutazás lesz. Együnk sem az a tengerparton napozós fajta, plusz Skandináv-fanatikusok vagyunk :)
Ti merre mentek?
Naszutra hova fogtok menni?
nekem krémszínű rózsákból lesz, gyönggyel a közepén, kék szalaggal átkötve, meg lesz rajta lehet csipke is ami a ruhámból marad ki, ha marad ki. nem tudom, hogy a csokor önállóan pontosan mennyi, de olcsóbb mint az asztaldíszek, 7-8 ezer ha jól emlékszem.
nálunk egyszerű lesz, kis organza tasakokban cukrozott mandula, emg egyéb finomság, és ez szalaggal megkötve :)
sziasztok! először is mindenkinek gratulálok akinek mostanában volt, vagy lesz az esküvője.
A miénk jövőhét pénteken van, szépen haladunk, ekrü-sötétkék színben lesz minden, végre találtam asztalra futót is, de terítő anyagot, vagy terítőt csak hófehéret találok, ami viszont elütne :( vkinek ötlete, hol tudnék Bp.-en ilyen rövid idő alatt beszerezni terítőt? nem méregdrágán... köszi előre is
Jujjj most jut eszembe, templomból kivonulás után nálatok mi lesz? buborék fújás, rizs szórás, rózsaszirom, vagy mi???? Már persze ahol lesz templomi esküvő:)
Ma voltunk az étteremben előleget fizetni, meg a részleteket megbeszélni. Már csak 1 héttel az esküvő előtt kell mennünk. Valamint rendeltünk ezt-azt netről, amik ma meg is érkeztek, pl. polgári homok, torta dísz, rózsaszirmok, apró rózsák, asztal dísz kövek...:)
A várakozós és bevonulós zene ugyan még nincs meg, de az aláírós-szülőköszöntősnek a Game of thrones sorozat főcímzenéjét választottuk. :)
Na, úgy tűnik eldőlt a köszönőajándék kérdése is. Csoki lesz, és a csokipapíron az esküvő dátuma, a két név és közös fénykép. :)
Nálunk dettó!!:)))kivétel a várakozás zenéje!nálink az még nincs meg!
További ajánlott fórumok: