2014 Esküvő (beszélgetés)
Nekünk modern zenék lesznek. Vagyis hát szeirntem nem teljesen átlagosak.
A várakozás zenéje Likó Marcell-féle Távollét feldolgozás lesz. Ráadásul koncertfelvétel. :)
Külön fogunk bevonulni ugye, a vőlegény zenéje Seal - Kiss from rose, az enyém pedig Christina Perri - Thousend Years.
Tetszik a szövege is nagyon.
A gyűrűhúzáshoz még egy nagyon szépet választottunk. Yiruma - River flows in you.
Lányok, bevonulós zenével (vagy mi ennek a pontos neve) Ti hogy álltok? Klasszikus, modern?
A férj-jelölttel teljesen tanácstalanok vagyunk. Kicsit alternatív a zenei ízlésünk, tehát ha olyant választunk, ami igazándiból a kedvencünk, akkor a barátainkon kívül a teljes násznép megilletődötten pislog, vagy hanyatt-homlok menekül.
Mi épp tegnap egyeztünk meg a standard monogramos mézeskalácsban. A család nőtagjaival megsütjük, barátnőkkel pedig kidekorálom és csomagoljuk.
Ilyen téren amúgy sajnos abszolút nem vagyok kreatív, pedig biztosan sok ötletes ajándékot meg lehetne valósítani olcsón vagy ingyen.
De amúgy már szinte minden meg van. Ilyen apróságok hiányoznak pl. mint a vőlegény cipője... De neki ráérősebb a dolog. Én már szinte mindennel megvagyok. :)
Nálunk a vőfély 40 ezret kér. A dekoráció csokibarna - krém - fehér lesz. A koszorúslyánok is ilyen árnyalatokban lesznek. A csokrom pedig krém színű.
:)
50 fős lesz a "násznép". Azt hittük majd így, hogy kis esküvőt tervezünk, egyszerűbb lesz szervezni. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ugyannyi szervezéssel jár így is, ugyanis fotós, sminkes, zene, vőfély... lényegében minden kell, mint a nagy lagzinál, csak az étteremben költségkímélőbb így...
Nekünk sincs még meg a virág része a dolognak,de szerintem azt elötte 1 hónappal ráér!
Mi 2 hete beszéltük le a dekoratőrt!Nekünk piros-fehér-zöld lesz! De hát nem olcsó mulatság!:))
Mi még nem járunk a csokor-résznél, de halványzöld és krémszínű lesz az alapdekoráció, és többek közt a csokrot is ilyenre szeretném.
Örülök, hogy ezt felvetetted, mert a virágokra, díszekre abszolút nem gondoltam: a virágossal kb. mikor kell egyeztetni?
Hú, gratula! Tényleg szuperek vagytok :) Nekünk fél év áll rendelkezésünkre, és így is szerencsénk volt, hogy szabad volt a hely, a zenekar. :D
Hány fős lesz az esküvőtök, ha szabad kérdezni?
sziasztok
mi is csak 2015-re tervezzük, de szeretném megkérdezni, hogy mennyit kér átlagban egy vőfély?
Nekünk 2014. május 2-án lesz, hosszú hétvége. :)
És idén januárban kezdtük el a szervezést, illetve januárban volt maga a "lánykérés" is. Szóval nagyon gyorsnak kellett lennünk.
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra..
- Miért változik meg a Nő esküvő után?
- Lefújta az esküvőt, mert meghíztam
- Ez a ruha nem túl rövid esküvőre?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal