2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem semmi extra-gyerkőccel vagyok itthon... Hideg van, és már elegem van a tavasznak nevezett télből:(
az jó progi, kivéve a sörözés :D Persze, aki szereti!! Kaja is finom, én imádom a szárnyas húst, és leginkább a csirkemellet-mindenki mást szeret a családban, így ezen nem szoktunk összeveszni :)
Akkor jó mulatást holnapra, és kellemes hétvégét!!
Hozzánk jön egy régi haver pestről, meg aki még beesik, sörözés várható, esetleg pálinkázás :)
A kaját nem tudom, csináltam krumplisalátát, rántott csirkemellel, talán marad holnapra is. Sajnos slambuchoz hideg van még.
sziasztok!!!
Fegyenccel mára is kész vagyok:) jó kis hasizomlázam van :D
Holnap végre szombat-lehet kicsit tovább aludni- nem sietünk sehova. Töltött csirkecomb lesz, asszem, párolt zöldséggel. Ti mit főztök? Mit csináltok, megy valaki valahova?
reméltem, hogy te válaszolsz :D Mondjuk én reggeliztem, zabpelyhet, natúr joghurttal...
De még így is simán belefér, sztem is :D MAjd igyekszem nem zabálni... Nálunk múlt héten volt bolognai. :)
Sziasztok!!
Mondjuk ebédre még belefér ham and eggs?? Szerintetek? Ma még alig ettem, és a vacsi lightosabb lesz...
jó is az :D Bár,a sört nem kedvelem, de a többi az nem rossz...
De azért a sok élvezet mellett odafigyelsz, nem?! (úgy értem a kajálásra)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni azokat akik S.Norbi féle kenyeret eszik (ami köztudottan drága) tényleg nem hizlal? 3 kalória van benne!?
Tessék pozitívan hozzáállni!!! Jó idő lesz!!! Lehet nem folyamatosan, de biztosan lesz benne szép idő lesz :D
Akkor most pihenni fogsz?! :D Gondolom, rád is fér...
hát, így konkrétan nem. Mindenből eszek, csak sokkal kevesebbet. Igyekszem, gyümlcsöt enni (alma, narancs), tk. kenyér, megpróbálom elhagyni az édességet-ez hol sikerül, hol nem :(
Ebédre ua, mint a család, csak még a felénél is kevesebbet eszem. 7-8 után már semmi, és vacsi is kevés.
Te is hasonlóan eszel nem?
Szióka
a tegnapi napot már elb@sztam, de ma hordtam be 5 mázsa fát, így ma kicsit ehetek többet... Mennyi kcal-t égethet el a behordása? Ráadásul jól el is áztam...
Ha csak keveset ettél ne aggódj, a további kajálást igazítsd ehhez. Ne add fel!
Ariettina, gratulálok!
További ajánlott fórumok:
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Szerintetek szép leszek, ha minden fölösleges kilótól megszabadulok?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Hogyan tudnék augusztusig legalább 10 kilótól megszabadulni?
- Ha már százszor elbuktál...avagy mit tegyünk, hogy megszabaduljunk akár 25 kilótól
- Milyen módszerrel tudnék 2 hét alatt minél több kilótól megszabadulni?