2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok (beszélgetés)
Kiirtam mar mashova,aztan a hoxa azt irta h ez spammelesnek minosul-kiraktak par orara,aztan vissza,merthogy artatlan dolog,nem volt reklam!
A keresobe ird be hogy kaloria+ a bazisugras elso szava:-)
Talan igy nem gaz:-)
Tegnap en tavaszi zoldseglevest csinaltam,jo sok repaval,karalabeval...fincsi lett:-))
Írd ki nyugodtan ide is, szerintem másokat is érdekel. Igen, én egy esküvőre szeretnék elsősorban fogyni, a férjem uncsija megy férjhez. Kell valami cél, hogy az ember nekidurálja magát egy életmód változtatásnak. Ez pont megfelelő volt, augusztus 31. - első körben. Persze, olyan az alkatom, hogy mindig vigyáznom kell rá, ha fogyok, akkor is.
Írd le te is, meg mások is! - hogy mit főztök, ha van kedvetek.
Én ma csináltam egy gyors húslevest répával, cukkinivel - épp most válogatom ki a zöldségeket, már megfőttek. Egy kis farhátot és lét ettem vacsira (nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom a farhátot!:) főztem a levesbe csirkemellet is, abból teszek félre a lánykámnak holnap vacsira is, ill. a férjemnek és magamnak holnapra ebédre Salad de Böf-öt csinálok :) ez egy erdélyi étel, úgy kell csinálni, hogy a húslevesből kivesszük a zöldségeket, a húst, apró kockákra vágjuk és kikevert majonzébe beletesszük + csemege ubi kockákra vágva + só, bors, mustár és már ehető is, ha nem bírjuk ki. Ha kibírjuk, akkor hűtőbe kell rakni és másnap enni.
Szerencsere jol halad a dolog,ma 67,3 voltam a merlegen,igy mar 16,2-nel jarok....hihetetlen!
Csak ugyeskedjetek ti is,biztos h nagyon hamar lesz latszata a paleonak,teljesen ki fog pucolodni a szervezetetek...:-)))
Eskuvore mentek,jol emlekszem?
4 hobap alatt 10-15 kilo siman lemehet rolad,ha tartjatok a programot!
Majd csak amulnak...:-)))
Majd meg ossz meg recepteket nyugodtan,engem erdekel!
Hallottal mar a kaloriaszamolasrol?
Van egy szupi oldal.privatban leirom ga erdekel!
Egy hete csinalom a norbi melle,es rakattantam,mar ket baratnom es a tesom is csinalja...bazi jo kontrollt ad,mozgast is be lehet irni,megmondja adott sulyhoz eletkorhoz magassaghoz mi az idealis,kivalaszthatod a celt,es megmondja milyen utemben es menbyi ido alatt tudod elerni!
Szupi nagyon...
A baratnom 101 kilorol indult 4 hobapja,lefogyott 88-ra,de keg honapig stagbalt...elkezdte o is,es egy het alatt lement masfel kilo,csak azzal,h kontrollalta mit eszik!
Most nem kovet ugy konkretan semmit,csokizik is(arrol nem akar lemobdani),de csak annyit eyzik amit az oldal megszabott a fogyasi utemehez..:-))es fogy ,szepen beibdult ujra!:-))
Tudom, hogy te már nagyon ügyi vagy:)
Én is összekaptam magam.
Lányok, valami eszméletlenül finom vadast készítettem tegnap este (ez lesz a mai ebédünk). A vicces az, hogy azelőtt nem is szerettem a vadast. Most elkészítettem paleosnak zúzából, hagyma, répa, petrezselyem. Kókuszzsír (lidliben tök olcsó), mustár, fél citrom leve, egy kis nyírfacukor - ezzel habartam be. A galuskát viszont teljes kiörlésű zablisztből csináltam, tény, ez csak egyezményes paleos termék, vagyis nem az, de nem esszük minden nap.
Férjem imádja a zúzát, végülis most neki akartam kedveskedni ezzel az étellel, ha már ráállt ő is velem együtt egy kis életmódváltoztatásra.
Májustól bringával megyek dolgozni.
Igen,rengeteg alternativat lehet talalbi ga az dmber veszi a faradtsagot es utana jar a dolgoknak.en is latom miota norbizunk....
Most h belegondolok,nem is csodalom,h meghiztunk,szenhidratott ettunk szenhidrattal,volt h egy het is eltelt,h gyumit v zoldseget ettunk volna...borzaszto.:-(((
Jol hangzil!
Leirnad a receptet pobtosan?
Csak ugyeskedjetek...biztos h meglesz az eredmenye!
Lányok, olyan finom Brassóit csináltam! Persze krumpli nélkül, mert azt nem lehet a paleoban. Helyette cukkinivel és petrezselyemmel készítettem el, s bár én imádtam a krumplit, ez most talán még finomabb lett, mint az eredeti! Jégsalival fogom enni holnap ebédre. Már alig várom.
Ja, s sütöttem paleos muffint is, kolbásszal.
Fog ez menni!
Egyenlőre titokban csináljuk a családommal, meglátjuk, hogy alakulunk augusztus 31-ig. Aztán majd megosztjuk a többiekkel is, mert apósom pl. cukorbeteg, neki azért lenne jó, ill. anyós-após is dundi. Nagynéném is. Ha látják az eredményt, akkor könnyedebben belevágnak ők is. Nekem most nagy segítség, hogy ciklus után kezdtem el.
Szia. Folyamatosan vásárolgatjuk az alapanyagokat (itt most a kenyér alapokat értem), mert ugye zöldségfélék/gyümölcsök vannak bőven. Ma pl. nyúllevest ettünk, másodiknak meg párolt csirkét friss salátával. Desszert: eper volt.
Könnyedebbnek érzem magam már most (pedig éppen oedemás menseses állapotban vagyok), csak a fokozatos átállás után is. Holnaptól teszem "hivatalossá" (tehát amikor már szinte semmi nem-paleós dolgot nem fogunk enni:)
Nekem nem a gabonafélék, hanem a csoki fog istenigazából hiányozni. Szerintem erre még el fogok csábulni, de csak módjával.
Szia Brigodas.
Hogy alltok a paleolittal?sikerult az atallas?be tudtok mar szamolni vmi pozitiv valtozasrol akar testi akar kozerzetbeli vonatkozasban?
Kivancsi vagyok nagyon...egyszer mi is belecagtunk 3 eve...
Sajna akkor a gabonafelek gyoztek:-((
Sziasztok!mi is bunbe estunk kicsit,de tovabbra is megy az edzes,mara egy kilo lepattant megint,68,7 voltam,ket napja 69,7!visszacsusszant 70 deka,de mara a multeeeeee:-))
Varom a hetfot,haladunk toretlenul...mar csak 5 het az elso celig.:-)))
Sziazstok!!
Hát, tegnap már ehettem volna jobban is, de estére bevajaskenyereztem... (rozskenyér) de akkor is az!! Ma viszont már megy a gyerkőc oviba, így tudok itthon tornázni, vagy ha nem esik elmennék egyet kocogni:) Esőmentes szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket!
Tudom, nagyon eltűntem, nehezen megy nekem a fórumozás, de igyekszem.
1,5 kg és meg van az első -20 kilóm! :D Már nagyon várom. :) És még legalább annyi vár rám, az álomsúlyom tipp, mivel sosem voltam sovány leány. :D
Kellemes ünnepeket, és sok locsolót :D
Ma már kissé visszafogotabban fogok enni-sőt, nem eszek több csokinyulat se... Itt süt a nap, lehetne menni sétálni, de iszonyat erős, viharos szél van, és hideg:( Nálatok??
További ajánlott fórumok:
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Szerintetek szép leszek, ha minden fölösleges kilótól megszabadulok?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Hogyan tudnék augusztusig legalább 10 kilótól megszabadulni?
- Ha már százszor elbuktál...avagy mit tegyünk, hogy megszabaduljunk akár 25 kilótól
- Milyen módszerrel tudnék 2 hét alatt minél több kilótól megszabadulni?