2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok (beszélgetés)
Merlegeltem...65,8!!-0.3 elozo hetfo ota,de ugy,h tegnap 67,8 voltam reggel,szombati nem edzes plusz vacsival megspekelve...ha igy nezem elegedett vagyok,nem is mertem remelni,h meg megy is le vmennyi....:-)
Meg egy het az elso celig es 0,3 kg van hatra...:-))
Aztan irany a 60 kilo!
Most tekertem le 30 km-t,1 ora alatt,bevettem most 2000 mg-ot,edzes utan is alapbol jo,plusz este lefekves elott azert jo,mert hat az agyalapi mirigyre,ott termelodik a novekedesi hormon,ami regeneral es anyagcseret gyorsit sok egyeb aldasos hatas mellett...pl fiatalit,mivel a sejteket is karbantartja....
Ha emlekszel nem olyan regen,az elmult egy evben volt is vmi botrany,mert a sztarok koreben meno volt,h novekedesi hormon injekcio kurara jartak,h fogyjanak es "fiatalodjanak"...na ugyanezt az esti edzessel+ c vitamin+ egykiados alvassal a szervezet maga elrendezi nap mint nap!!!:-))))
Marcsak azert is hiszek benne,mert rengetegen azt szajkozzak,h a heti egy kilo koruli fogyas nem tarthato sokaig,csak mig nagy sulybol fogysz....na most cafolatnak itt vagyok en,17,5-nel jarok,ez a 26. Hetem es atlagban mibdig ekorul mozog a heti fogyasom...ugyis lattad a merlegelom,vokt h 0,7 kg,de akkor a kov heten 1,5!!!
Szoval mukodik...:-))))
Azert meg nem tartok ott,ahol te...:-(
Meg 6-7 kilo addig.
Semmi kulonoset nem csinalok,a titka,h nekem meg erzi a szervezetem,h van mibol fogynom....:-)))
Ezert fogyok meg...hala a jo egnek!
De holnap sirni fogok a merlegen....ugy erzem tele vagyok most vizzel....
Meglatjuk...
Ha nem mozdul a merleg sem baj,van idom,megyek tovabb...ez a jo irany most mar tudom:-)))
Megnéztem a te képedet és hát azt kell hogy mondjam hogy nagyon hasonlítunk alkatra :)
Nem tudom Te hogy csinálod néztem a mérlegelődet is és hát csodállak amiért ilyen látványosan mennek le rólad a dekák meg a kilók!!! (én meg itt megrekedtem 60-on).. Valamit nagyon jól csinálsz én meg nagyon irigyellek!!!! :)
Lecsekkoltam!
NAGGGYON CSINI VAGY!ebbol mar ne fogyj,igazan jol nezel ki!
En is iilyen alakot szeretnek!
Tokeletes!
Most mar csak tartsd meg ugyesn;-)))
Sziasztok lányok! Kicsit most újra vagyok :)
Olvasgattalak titeket, és azért látom vannak nagyon szép eredmények :)))
Én ilyesmivel hogy hú de sok kilót leadtam nem tudok dicsekedni most... :S Eddig összesen kb 4 kilót adtam le február közepe óta körülbelül... szóval nem sok... kereken 60 kiló vagyok már nagyon régóta.. viszont a sok futástól meg mozgástól szerintem elkezdtem izmosod mert centikben viszont van némi változás, úgyhogy ennek örülök :)) Próbálok most már többet koncentrálni a centikre és kevesebbet a mérlegre.. :)
Párom szerint azért nem fogyok már drasztikusan mert egyrészt izmosodhatok, másrészt ő úgy gondolja elértem a saját határomat és ez lehet az egészséges testsúlyom amihez a szervezetem makacsul ragaszkodik. Hát nem tudom :)..
Töltök fel pár képet majd ..
Ez hihetetlen....sehol senki????
Mi van veletek csajok???????
A lenyeg h abszolut belefert amit ettem...:-)))
A hus nekem mar nehez lenne estere...
Este en is ettem pedig nem szoktam mar edzes utan,de tegnap annyit lotottam-futottam...kiehezzem.rajtad felbuzdulva...keszitettem gyors egy kis egyveleget....
Ubri csikok,10 deka,tejfol 4 evokanal,pici so,pici fokhagyma,petrezselyem..nagyon jol esett,raadasul a bazis szerint csak 132 kaloria volt..:-)))
A hozzaertok meg ugyis mindig azt mondjak,h este mar csak zoldseget v feherjet egyunk...edzes utan meg plane....:-)))
Jol is laktam tole,meg nem is artott a napomnak...:-)))
Nagyon bejon a bazis...te irogatod?v meg baratkoztok?v nem tetszik?
sziasztok! csatlakoznék én is, 23 éves vagyok és most csinálom a szakmai gyakorlatomat, ami többek között azzal jár, hogy semmi időm mozogni... de most változtatni fogok,mert felszedtem 4-5 kilót sajnos.
Ezeket le akarom nyárig. Az a bajom hogyha nem kardio mozgást csinálok akkor nagyon megerősödik a lábam pl, ezt pont ma kaptam meg, hogy milyen izmos a combom:D ami jól hangzik, de ugyanakkor látom a combomon meg a fenekemen azokat a kilócskákat.
ti mit tornáztok? van kedvenc dvd? én norbi kickboxot csináltam, ami jó csak már meguntam kicsit.
a diétát is kezdem holnaptól, semmi nasi és a tésztaevést is leredukálom!
Hello mindenkinek!
67,4 vagyok,lement 0,6 kilo megint,16,1-nel jarok...meg 3 het az elso celig es 1,9 kilo van hatra!
Nekem holnap telik le a 24.hetem...reggel majd megosztom a tenyallast..:-)
Remelem folytatodik a sikerszeriam.....
Ja,Csajok...nem tudom ki emlekszik ra.de februar vegen beujitottam egy 29-es mustar szinu gatyora,amit celnacinak vettem...akkor(02.23-an)csak felrancigalni tudtam magamra,a begombolas olyan messze vokt mibt mako jeruzsalemtol:-(((
Tegnap ramkacsintott...mondom belebujok,lassam mizu.max jo lesz a csalodas tovabbi motivacionak...,
Nemhogy feljott....be tudtam gombolniiiiii....de bazi szoros am meg,leulni nem tudnek benne.de mar ez is haladaaaaaaas:-)))
Muszaly belefogyni.bazi jol nez ki,hordani akaroooooom...meg az iden!;-)))
A hataron all egy hazaspar, a 25 eves hazassagi evfordulojukat akarjak megunnepelni kulfoldon, es a ferj megkerdi a vam ortol: Aranyat szabad e atvinni a hataron?
Valasz: keves gyurut, nyaklancot igen.
Ferj: es 10 kilot vagy 110 kilot?
Vam or: azt tilos! a torveny bunteti!
Ferj: Latod Aranyom en szerettem volna ha velem jonnel a kiutazasunkra, de latod, a Vam or nem engedi meg hogy velem jojjel! Foltetlen fogok egy kepeslapot kuldeni neked a tengerpartrol!
Sziasztok!
Csatlakozhatok?
Keresgélek valami fórumot, ahova beilleszkedne a a kicsit bűnözős, de tornázós és hosszú távon kitartó kis diétám :)
14 éves koromban felszedtem 25 kilót és bár többször sikerült már formásra fogynom magam, azért a kis husis eredménnyel mindig megelégedtem és ott jó volt nekem. De most úgy döntöttem, hogy mostmár azt az utolsó 5 kilót is lenyomom :)
Nem sok az az 5 kiló. nem nem... csak ebből 3 a combomon van, 1 a fenekemen és egy a derekamon ... jah.. nem olyan jó :)
Így napi 30-60 percet tornázok has-fenék-combra, hogy formálódjon és kalóriaszámolással és kistányérral tartok kordában a falánkságomat :)
További ajánlott fórumok:
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Szerintetek szép leszek, ha minden fölösleges kilótól megszabadulok?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Hogyan tudnék augusztusig legalább 10 kilótól megszabadulni?
- Ha már százszor elbuktál...avagy mit tegyünk, hogy megszabaduljunk akár 25 kilótól
- Milyen módszerrel tudnék 2 hét alatt minél több kilótól megszabadulni?