2013 januári babák (beszélgetés)
Fú csajok! Gondoljatok ma rám, nemsoká indulunk..nehogy túl jól sikerüljön a vizsgálat, mert mostmár szívesebben kivárnám a biztos hétfőt...
En is egyben vagyok még. :( Az alvás nem megy, de a durva az, hogy fáradtnak sem érzem magam, megyek, mint egy ló, fájások sincsennek. Eddig mindig fájtam, vagy valahol nem volt jó, most meg megoldódott minden úgy látszik. Meglátjuk mi lesz...
sziasztok!Sajnos még én is egyben...se fájásom,se semmi...már nagyon elegem van...nem tudom meddig bírom...én is csak sírok és sírok...most este megvizsgált a doki és azt mondta továbbra is ferdén fekszik és majd utolsó pillanatban dől el mi is lesz...ha a fájások alatt beillezskedik a feje akkor normál szülés ha nem császár...elegem van...de annyira hogy ez már kibírhatatlan...akkor engednének legalább haza a fiaimhoz...mert itt megbolondulok...
Sziasztok tegnap voltam nst-n én is depis vagyok mivel már ilyenkorra mindkettő megvolt ez meg lusta dög :) holnap megyünk dokihoz ha nyitott a méhszáj segít rajtam remélem. Már apa is kivan éjjelente kb 3 órát alszunk nappalról nem is beszélve. Hisztim az órai szinten kiborulás napiszinten még jó hogy elvisel a családom. Bevallom magam is nehéz elviselni. Tegnap a szülésznő nyugtatott hogy 3 terhesség más-más na de majd holnap minden kiderül. Csajok kitartás pár nap és túlleszünk rajta.
Próbáld azzal nyugtatni magad (tudom, hogy nehéz), hogy minél tovább marad bent, és minél tovább jó ott neki, annál kevesebb gondod lesz vele, mert annál erősebb baba lesz. Én az elsőt 42 hetesen szültem, és 3 hetes korától végigaludta az éjszakákat, a nappali etetéseknél is megvolt a biztos rendszer, amitől az ő kis szervezete nem tért el. Tehát sokkal könnyebb dolgom volt, mint azoknak, akik ugyan velem egyszerre voltak kiírva, de nálam hamarabb szültek meg. Majd járni fogtok egyszerre tanácsadásra azokkal az anyukákkal, és akkor ha majd ezt tapasztalod és látod, és mondják esetleg, gondolj rá, hogy én ezt már most megmondtam.:))
Szia!
Semmi gond! Úgy látom ez mindenkinél ilyen sírós nap.:) Én is egész délelőtt bőgtem és bőgtem és bőgtem. Mindenen. A párom már meg se mert szólalni...nem attól függ ez, hogy mert a másik már megszült..hisz én tudom, hogy már csak 4 nap max, és tolnak a műtőbe..mégis. Szerintem ez a hormonok játéka. Mára csomó mindent beterveztem, erre csak bőgtem. A végén persze már ezen is, hogy semmi nem lett abból, amit elterveztem. Én holnap megyek be. MEgnézi a doki a méhszájat, meg nst, meg csinálnak az aneszteziológiának egy friss vérképet. Hogy hétfőn ezen se legyen fennakadás, meg időhúzás.
Engem is folyamatosan gyötör a sírás,főleg azért mert 2kismama is megszült pedig akkora voltak kiírva mikorra én.Ők már ma haza fele mehetnek a kórházból én meg még itt egyben:(
Szia.Nem tudtam megnézni neked amit mondtál sajnos.:(Kicsit sírós kedvem lett hogy meg járkáltattak:
Egyben haza értünk csajok pedig bíztam benne hogy maradok bent,de ez van.Sajnos pórul jártam mert a védőnőre hallgattam::( Volt időpontom Nst-re a védőnő mondta,hogy menjek el előtte uh-ra utána odaérek nst-re és a doki és jöhetek haza. Én marha így tettem rossz lett az nst,a doki visszaküldött uh-ra,de minden rendben van Hál Istennek. Szombaton megint mennem kell nst-re.
Én még mindig egyban vagyok sajnos...és már a sírás kerülget állandóan...
Mindenkinél változatlan a helyzet?
Sziasztok segítene valaki nekem.
Ma hívott a nődokim hogy meg van a vér leletem és vannak az eredmenyben eltérések,állítolag a cortisol magas és ezért nem jön a baba és még van valami más eredmény ami nem stim csak azt már nem tudta megmondani mertéppen rendelt a doki.
Holnap megyek és megbeszéljük hogy-hogy legyen tovább.
volt már valakinek cortisol eltérése? és milyen gyógyszert kapott?és mennyi igeig szedett gyógyszert?
Sziasztok!Még mindig sajnos semmi...most épp aktuális állás szerint a feje a helyén...de nincs jele hogy kiszeretne jönni...elegem van már...sorra látom születni a babákat és nálam semmi...
Szia!
Akkor már te is a finisben.:) Kisfiú, kislány? Első baba, vagy van már?
sziasztok. én február 3-ra várom az első babánkat.
csatlakozhatok hozzátok?
Állítólag a chillis kaják is, ha valakinek van kedve/mersze próbálkozni.:))
Pocisok, kitartás! Pihenjetek amíg lehet, még ha ez nem is olyan egyszerű a végére. Nekem 23 órás vajúdásom volt, ebben benne egy éjjel is, szóval ha más mondaná el se hinném, hogy két fájás közt egy-egy pillanatra be lehet aludni, teszem hozzá, hogy brutál fájások voltak, mert nem kaptam semmi fájdalomcsillapítót, sőt, helyette jó kis oxit :-) Pihenjetek és igyatok sok folyadékot, ja és zárójelben, állítólag a bazsalikomos kaja segít megadni a kezdő löketet :-)
Koszi, a legjobb tényleg ha megmondom a dokinak...nehogy itt a végen legyen gatyaság.
Helló Csajok! A babások eltűntek? Élménycsere?
Szerintem is menj el dokihoz nehogy valami gond legyen ,inkább ő megmondja,hogy mi az mint mi itt totózunk. Nem ijesztgetni akarlak csak mondom.
szia, a vizes folyás lehet baktérium fertőzés is, nézesd meg dokival, főleg ha reggel bővebb, majdnem hogy kicsurog... kisT
Nem tudom sajnos de holnap megnézem neked és ha haza engednek akkor megírom,hogy ha ki van téve.Vagy a kórháznak a portáját nem tudod felhívni és hátha tud segíteni neked.
Ne foglalkozz vele.:)
A 4D-s uh adatai szerint nekem már tegnap meg kellett volna szülnöm, míg az utsó mensi szerint a kórházi papíron még a 39. hetet se töltöttem be.:D Én meg persze mindenkinek a január 8at mondtam időpontnak, így mindenki csak csodálkozik, ha kimozdulok. Már ha belépek valahová, azzal nyitok köszönés előtt(!), hogy hétfőn műtenek, téma lezárva.
Azt nem tudod véletlenül, hogy az anyakönyvvezető melyik napokon jön a kórházba majd? Páromnak vinnie kellene majd egy papírt a munkahelyére, de nem értünk el senkit persze. Mintha úgy rémlene, hogy ki van írva valahol a kórházban, de nem emlékszem.
Igen igazad van nekem is 14nap van a kiírásig ha csak holnap nem látnak valamit uh-n,kitudja.Az első lányom is 39.hétre született meg,remélem túl nem viszem azt nem szeretném.
Ismeros érzés!!! En is így vagyok! De azzal vígasztalom magam, hogy nem húzhatja a végtelenségig, egyre kozelebb vagyok hozzá. :)
Olyan semmilyen kedvem lett hogy szörnyű nem történik semmi.Volt két terhes anyuka akik akkora voltak kiírva mint én és ők a héten megszültek.Én meg várok és várok.
Reméljük most már túl leszel rajta hamarosan.Kitartás.
Jaj szegénykém. Remélem minél hamarabb túlleszel rajta.
Nálam tegnap az oxitocin semmit nem segített...gyakorlatilag semmi fájásom nem volt...jelenleg fejvégű,de nincs beilleszkedve a feje...szóval arra várnak hogy fájások legyenek...és hátha...aztán megismétlika z oxitocint...
Magyarul mondom ku....elegem van...
Akkor jó, mert ennek nincs színe. Olyan mintha sima víz lenne, szóval akkor tuti nem az. :)
További ajánlott fórumok: