Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013-ban babára vágyók! fórum

2013-ban babára vágyók! (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
4630. 1ecc381eb1 (válaszként erre: 4629. - Gabyka16)
2013. jún. 7. 14:21
Szia! A süllyedésed rendben van? Általában az magasabb szokott lenni, ha gyulladás van a szervezetben.
4629. Gabyka16
2013. jún. 7. 14:09

na megjöttek a leleteim a vér,a vizelet és a pajzsmirigy teljesen rendben van egyedül a vérzsír szintem nem stimmel egy pár tizeddel :)

szerintetek ha méhgyulladás vagy ciszta lenne akkor kimutatta volna valamelyik?

2013. jún. 7. 11:37

Gabyka:

Ha tényleg van egy méhgyulladás, vagy bármi gyulladás az indokolt lehet arra, hogy hőemelkedésed van, hisz küzd az immunrendszered.

4627. Gabyka16
2013. jún. 7. 08:34

Sziasztok!

a tegnapi intenzív hasfájás és cici égés után felhívtam a nődokit,ma délelöttös bemegyek hogy megnézzen sanszos hogy megint ciszta vagy méhgyulladás :(

a hőm viszomt egyre inkább fent van nem értem :(

4626. Gabyka16
2013. jún. 6. 17:06

sziasztok!

devon sajnálom,de ne adjátok fel nekem is van ismerősöm akinek a párjára azt mondták 5%esélye van hogy tud "gyereket csinálni" épp ezért nem is védekeztek,azóta a 3.babájuk is elmúlt 1 éves :)


velem nem tudom mi van megint :(

feszül a hasam,néha erősebben belenyilak a petefészeknél és a máhemnél :(

belülről jövő fura érzés van a mellemben mintha csikiznék,a hőm meg össze-vissza megy le és fel :(

na mindegy nem is agyalok,elég volt!

sajnos a melóhelyen is gondok adódtak,lehet hogy nem is kellene próbálkoznom a baba dologgal :(

4625. devonshire (válaszként erre: 4624. - Meise)
2013. jún. 6. 14:55

Akkor ti is megjártátok már a hadak útját.

Most a nyáron mindent megteszünk. Páromon is van egy 10 kiló fölösleg. Mi már 2 és fél éve nem cigizünk.

Alkoholt csak alkalomadtán fogyasztunk, forró fürdőről leszoktatom, bár az is csak alkalmi.

Kipróbáljuk ezeket a csodaszereket, olvastam durva sikerstorykat és olyat is hogy semmit nem hatott.


Mindenesetre a lombiknak is jobb egészségesebben indulni.

4624. Meise (válaszként erre: 4621. - Devonshire)
2013. jún. 6. 14:44

Amúgy az túlzás hogy egészségesek vagyunk, hiszen akkor nem lenne az hogy stimuláció mellet sincs normális peteérésem... tudom van akinél úgy tűnik minden ok, és mégse jön a baba, de szerintem ott a dokik a bénák.

Egyszerűen nekem nem fér a fejembe hogy már olyan szinten van az orvostudomány, annyiféle vizsgálat van, hogy csak kapkodjuk a fejünket, és azt mondják ők nem tudják mi a gond.. :(


Én mindenkit bíztatok, hogy addig menjen orvostól-orvosig amíg ki nem derül. Nekem pfúúú sokadik dokinál derült csak ki hogy endóm van. A korábbiak szerint túlreagáltam a fájdalmakat... közbe meg vakbélgyulladásom lett ettől a vacaktól :S


Bocsi, kicsit ideges vagyok, mert a mostani dokimban is csalódtam. Lerázott kb.3 perc alatt, és annyi emberség se volt benne hogy megkérdezze hogy vagyok, vagy azt mondja ne keseredjek el. A kérdéseinkre nem válaszolt...

Ezzel a dokival már nem lesz se lombik, se inszem, kérdeztük, hogyan tovább mit lehet tenni, de mégcsak nem is válaszolt.

4623. Meise (válaszként erre: 4621. - Devonshire)
2013. jún. 6. 14:31

Simán lehet hogy ingadozik, ez hónapról hónapra változik, de úgy tudom a teljes cseréhez 3 hónap kell.

Korábban utánanéztem hogy miket lehet tenni, mit kell kerülni a pasiknak. Pl. forró fürdő öli a spermiumokat, szauna is, nem ajánlott a szűk alsó, vagy nadrág. Nem ajánlott biciklizni, motorozni.

Az alkohol (akámilyen kevés is) rontja az eredményt, mi ezt teljesen kiiktattuk. Dohányzás is, de ez nálunk nem volt korábban sem.

A férjem is szedi a vitaminokat...

E-vitamint, és C-t nagy dózisban, illetve ilyen férfikanak való vitamint, van benne minden, majd megkeresem és leírom pontosan mik, de biztos a Fer14 és a MacaVibe is hasonló lehet csak jobb. Úgy voltam vele, ha gond lesz majd átváltunk olyanra, addig jó lesz ez az olcsóbb is.


Mi van még, ja kerülni kell a stresszt (haha, tudom jó vicc) és minta előtt 5 nap önmegtartóztatás kell (nem tudom mondták-e, van akinek elfelejtettek szólni, és előtte voltak együtt, és azért lett rossz az eredmény).

Szóval csak pozitívan! Nem baj ha a párod reménykedik.. minden fejben dől el, ha elhiszi hogy lehet ennél sokkal jobb eredménye, meg fogsz lepődni, de így is lesz! :)

4622. Szeleszte22 (válaszként erre: 4616. - Devonshire)
2013. jún. 6. 13:44

Szia


ne csüggedj... van egy haverom akinek azt mondták nem lehet gyereke 1% volt az élő spermiumok száma, valamint a nőnek sem volt megfelelő peteérése, valamint az anyuka RH negatív volt, ami a beültett magzatot idegen anyagként élte meg. A nóta végén lombikkal lett nekik babájuk.. A lombik előtt még van inszemináció, amikor megnézik a te peteérésed és a férjed élőit befecskendezik... Remélem tényleg összejön, a Lombik azért nagyon drága:S

4621. devonshire (válaszként erre: 4620. - Meise)
2013. jún. 6. 13:31

ÓÓÓ, ez most igazán jól esett a lelkemnek.

Abban bízom, hogy ingadozik neki (és ugye az sem tett jót, hogy tiszta ideg volt, mondta, hogy úgy görcsölt hogy alig ment neki)


Basszus a bartánőd most erőt ad nekem.

Nálunk 30% nagyon gyorsan mozgó

30 % normál (ez mozgónak számít???)

20% lassú

20% nem mozog


50% felett fejeltérés nélkül


Szerintetek?


Mi is vitaminozni fogunk, maca vibe és megveszem a fer14-et is, nem számít a pénz.



Igen, szar helyzet ha nem sikerül, és van elég sperma, mert ugye törvény határozza meg és ha egészségesek vagytok, nem lehet. Akkor inszem, az nem jött szóba?

4620. Meise (válaszként erre: 4616. - Devonshire)
2013. jún. 6. 12:56

Szia!

Fel ne add itt nekem!

A 3 millió ha mozog nagyon jó! Én nem tudom mit olvastál, de az egyik "barátnőm" férjének 2 millió alatt volt, és alig mozgott. Igaz a csajnál nem volt komoly gond, csak prolaktin volt picit magasabb. Spontán sikerült. Közeli ismerős, szóval nem kamu!

Másik, itt vagyunk mi, nekem edometriózist műtöttek, elvileg tiszta vagyok, a páromnak 87millió lett az eredménye, 3 stimu és semmi :( Pedig múlt hónapba 2 petesejt is volt, meg is repedt, progipótlást is kaptam. Pont ma voltunk vissza, azt mondta a férjem, bár neki is kevés lenne, akkor nem lenne ez a bizonytalanság, egyből lombikozhatnánk. Ezt ő mondta, én is alig hiszem... Jól behintáztattak minket, hogy hűdejó eredmény, tuti egyből sikerülni fog.. hát nem így lett! :S

Próbáljátok meg a vitamint! Én nagyon sok jót olvastam róla, sikersztorikat. Készüljetek fel a lombikra, de ne keseredj el.

Nekünk is úgy néz ki lombik lesz már kövi alkalommal... Nem olyan szörnyű az, lényeg hogy sikerüljön! Annyit küzdünk, megérdemeljük hogy szülők lehessünk!

Kitartás!

4619. Márta82 (válaszként erre: 4618. - Devonshire)
2013. jún. 6. 10:34
:(((
4618. devonshire (válaszként erre: 4617. - Márta82)
2013. jún. 6. 09:55

Tudod Márta, lehet könnyebb most így hogy feladtam. Így nem fogok görcsölni, tegnap még reménykedtem, hogy segít majd valami, de ma jobban utánanéztem, és ez szinte biztos, hogy lombik. És ezt ma a férjemnek is megmondom, mert tegnap annyira megnyugtattam, hogy ő teljesen beleélte magát, hogy ezen simán segítenek.

A legdurvább, hogy nem találok államilag támogatott andrológiát. Ha valaki esetleg tud, az írja meg legyen szíves.

4617. Márta82 (válaszként erre: 4616. - Devonshire)
2013. jún. 6. 09:40

Ahoz hogy teherbe essél minimum 20 millió sperma/ml kell legyen?

Ne add fel a spontán teherbe esést. Úgy tudom lehet növelni nem?

Jaj, csajszi az az igazság hogy mintha tényleg az ég verné az embert néha, nem is értem...

Biztos nem könnyű, ezt amúgy még mi sem nézettük meg. Úgy voltam vele ha valószínűleg 2-szer maradtam terhes tőle,csak ugye nem maradt meg, nem tapadt meg, mert gondolom ha a teszt halványan is de mutat egy 2-ik csíkot akkor ott volt fogantatás. Na mindegy így azt gondoltam ott nincs baj, de soha sem tudni, mi is meg fogjuk nézetni, de bár ne jutnánk el odáig.

Fel a fejjel és kívánom hogy mielőbb teljesüljön a vágyatok!

2013. jún. 6. 08:58

Sziasztok!

Egyenlőre még totál érzéketlenül írom amit fogok, mert talán fel sem fogtam még. Ver minket az élet rendesen, pedig nem érdemeljük meg. Nem elég az én bajom, a férjemnek alacsony a spermiumszáma. Minden teljesen jó, tökéletes a mozgékonyság, a forma, minden, csak éppen nagyon kevés spermium van 1ml-ben. A minimum 20 helyett, csak 3 millió.

Nem törhettem össze, neki nagyobb szüksége volt a támogatásra.

Fogalmam sincsen mi lesz. El kell mennie kivizsgálásra, és biztosan megpróbáljuk azt a fer14 vagy milyen pirulát, de azt hiszem eljött az idő, hogy beletörődjek: A mi utunk a Lombik lesz.

És akármennyire is fáj, még így is hálás vagyok, hogy legalább van, így lehet tőle gyerekem.

Azt hiszem 2013 mégsem lesz a mi évünk.

De most már legalább tudjuk, és nem fogunk fölöslegesen reménykedni minden hónapban.


Az orvosajanlo pont hu oldalon találtam, 9500 Ft-ért a 14. kerületben. Online lefoglaltam, te választhatod ki az időpontot. Csak oda kell vinni és hamarosan meg is kapjátok az eredményt. Mi emailben kértük, így is teljesen érthető volt.

4615. Márta82 (válaszként erre: 4614. - Csibe10)
2013. jún. 6. 07:51

Sajnálom, hát igen amikor már így esik a hő akkor legtöbbször ez jön :(

Jól teszed ha kivizsgáltatod magad. Az nem árt és ha van valami legalább elkezdhetitek kezelni a problémát, de remélem nem lesz baj és hamar jön a babód :)

4614. csibe10
2013. jún. 6. 07:13

Megjött reggel... :-( ha még egy hónap sikertelen akkor megyek kivizsgáltatom magam... legalább megtudom ha velem van baj!!páromnak van már 2gyereke,44éves,remélem vele sincs semmi baj!utánam őt vizsgáltatjuk ki!!

devonshire mi lett az eredmény??

4613. csibe10
2013. jún. 5. 14:53
Elég furán érzem magam...ma lement a hőm 3tizedet,viszont már tegnap óta hányingerem van,a melleim majd szét durrannak,folyton pisilni járok pedig nem vagyok felfázva,holnap kéne megjönnie de még nem görcsölök...nem tudom mi lehet ez.. :-( tegnap napközbeni teszt negatív,bár erre is számítottam,csak a hányinger miatt csináltam,meg az a fránya kiváncsiságom... :-)
4612. csibe10 (válaszként erre: 4609. - Devonshire)
2013. jún. 5. 14:49
Szia!hova küldted?melyik jó?én is szeretném elküldeni páromat,de nem tudom hova!mennyibe kerül kb?
4611. Márta82 (válaszként erre: 4609. - Devonshire)
2013. jún. 5. 09:50
Ja, amúgy meg megy a drukk hogy mindent rendben találjanak :)
4610. Márta82 (válaszként erre: 4609. - Devonshire)
2013. jún. 5. 09:49

Na erről elég érdekes véleménye van annak a dokinak akinek a videóját itt ajánlották nekem. Biolgoika, meddőség. Szerinte nincs olyan hogy férfi meddőség.

Nem tudom, ha gondolod keress rá, amúgy érdekes megnézni a videót, veszíteni meg nincs mit ha az ember megpróbálja. You Tube-on is meg van.

Ilyen lelki síkokra vezeti vissza a betegségek kialakulását, én ebben hiszek.

2013. jún. 5. 09:21

Csajok!


A férjem ma megy spermavizsgálatra, magánba küldtem, ahol csak beviszi, vár, megkapja a leletet, így a lehető legtöbb kellemetlenségtől megóvtam :)


Annyira ideges vagyok. Ha itt is van valami, akkor mehetek át a lombikos topicba.


Drukkoljatok! Csak kb estére fogjuk tudni.

4608. devonshire (válaszként erre: 4606. - Tiger_1)
2013. jún. 5. 09:18

Szia!

Örülök, hogy kellemes tapasztalataid vannak. Én végigjártam Bp-en az sztk-t, 2 év alatt nem derítették ki mi a bajom. Mindenre hónapokat kellett várni, szóval én ezért mentem magánklinikára.


De örülök, hogy te nem így jártál.

4607. Márta82 (válaszként erre: 4603. - Gabyka16)
2013. jún. 5. 08:33
Igen, most már alakul a görbéd :)
4606. tiger_1
2013. jún. 4. 23:28

Sziasztok!


Rég voltam,de remélem páran emlékeznek rám azért.

Ritkán jutok dáig,hogy írjak,szóval bocs ha zavaró hogy csak néha jelenek meg.

Azt akartam csak írni azoknak akik terveznek kivizsgálást,hogy nem muszáj -szerintem,saját vélemény-fizetősben gondolkodni.Én Gyulán élek,és itt úgy van, hogy minden szerdán meddőségi szakrendelés van a nőgyógyászaton,én 8 hónap után voltam ott,de megbántam hogy nem mentem már a elején!Mert nagyon rendesek voltak és nem volt gond,hogy nem telt el egy év.Bár lehet csak a korom miatt nem kötekedett,mert 35 leszek.De lehet azt is mondani,hogy már 1 éve próbálkoztok.

Akkor úgy tudom kötelesek elindítani a vizsgálatokat,és jobb ha az ember tudja hányadán áll,mert feleslegesen telik az idő ha gond van.

Tudom sokan úgy gondolják ,csak fizetősre érdemes menni,de az én tapasztalatom az,hogy abszolút emberfüggő,vagyis hogy milyen ember a doki,szerencse kell hogy megtalálja az ember a jó orvost az biztos.

Régebben Pesten éltem,ott is fogdokihoz sima "sztk"-ba jártam,mert találtam egy nagyon jókezű,rendes doktornőt.Itt meg pont a fogdoki gyökér,alig lehet bejutni az ingyenes rendelésre,arra játszik hogy menj a magánrendelésére,amit gyűlölök.Szóval csak annyi,hogy szerintem érdemes megpróbálni a szakrendelőt,legfeljebb fut az ember egy kört,amit lehet hogy máshol folytat végül,de az alap vizsgálatokat meg kell csinálják.És akkor mindjárt megspórolt az ember egy kis pénzt,később úgyis nagyon kell majd,ha már babásan járunk,kelengye,szülés...na ne is folytassam ugye?

4605. pidiko
2013. jún. 4. 21:54
drukkolok mindenkinek a mielőbbi babásodáshoz akinek most se sikerült annak pedig fel a fejjel új hónap új remény:)
4604. pidiko
2013. jún. 4. 21:53

Sziasztok:)

Bocsika eltűntem de asszem itt is írtam mi történt velem így kicsit hanyagoltam a fórumot:(

De már jól vagyok és várom hogy újra mi is belevághassunk megint a babprojektbe:)

4603. Gabyka16
2013. jún. 4. 21:48

sziazstok!

nagyon sokat kellett ma melózni de nem is értem miért de olyan jó kedvvel csináltam ma mindent egész nap,nem tudtak felidegesíteni sem :)


a hőm reggel feljebbe ment rendesen,a cicim furán "fáj" vagy inkább feszít de nem nőtt meg semmi csak fura ?!


a görbém:


[link]

4602. csibe10 (válaszként erre: 4601. - Eruska83)
2013. jún. 4. 08:45
Köszi!jó lenne ha igazad lenne,de beleélni se szeretném magam!! :-( gondolkdom hogy csináljak e egy tesztet..de félek... :-(
4601. eruska83 (válaszként erre: 4600. - Csibe10)
2013. jún. 4. 08:30
Hát talán még van esély. Nem esett olyan sokat. Az az egy tized szerintem nem sok, bár én nem értek hozzá. Én nem hőmérőzök, mert nekem a pcos miatt igen föl-le ugrálós volt.
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook