Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 októberi babák fórum

2012 októberi babák (beszélgetés)

2012. jan. 19. 20:36
Az a titok film nem lehet rossz utána is nézek, mára jó éjt, nem is tudom hogy bírtam idáig ki, annyira fáradt vagyok és álmos...már el is felejtettem ,hogy a terhesség velejárója ez.. :DDD
2012. jan. 19. 20:33
Holnap lesz Evi szülinapja, de ma tartották az oviba, hiszen holnap védőnénihez megyünk és megkapja a 6 éves oltását, izgulunk de olyan ügyes és bátor volt mindig ha orvoshoz kerültünk, tűr mindent hősiesen, bátyja tökéletes ellentéte :-o
33. Reni_80 (válaszként erre: 31. - Reni_80)
2012. jan. 19. 15:55
Online is meg lehet nézni, én anno fekve néztem, amikor ágyba voltam parancsolva.
32. Reni_80 (válaszként erre: 27. - Ági0809)
2012. jan. 19. 15:54

Szerintem is szedd a Magne B6-ot (sanofi aventis - ebben van a legtöbb Mg, és ár-arányban a legjobb), én ennek tudom be, hogy minden oké volt először, nem voltak panaszaim...

Mikor van a Csajos szülinapja?

2012. jan. 19. 15:53

Így van, így van, gratula! :) Még van pár percem, amíg Bali felkel... Sül a diós és kakaós csiga, nemsokára vendég jön, úgyhogy csak este leszek!

Toerisz, ilyent ne is írj, hogy "remélem..." Pozitívabban! Itt leszel!!! Én annak idején, amikor Balit vártam, az elején, amikor barnáztam és azt hittem, hogy világvége van, egy kismama mondta, hogy nézzem meg a titok című filmet. (A könyv még jobb) Megnéztem, ajánlom minden kedves pesszimistának és optimistának is (!). Azóta nem gondolok rossz dolgokra. Ha az ember csak gondol is a rosszra, bevonzza. Például olyant sem szabad gondolni, hogy nem lesz semmi BAJ, mert abban benne van a BAJ szó (tehát vmi negatív). Csak azt szabad gondolni, hogy MINDENRENDBEN VAN ÉS LESZ!!! és ezt ne felejtsd el!!!

2012. jan. 19. 15:02

Szia!

A remény hal meg utoljára, sikerülnie kell most!

Üdv nálunk :)

Mi is nagyon korai pocakos anyucik vagyunk de annál boldogabbak:)

2012. jan. 19. 12:34
Sziasztok! Remélem benne maradok most ebben a fórumban, ugyanis két vetélés után újra pozitív lett a tesztem ma reggel.. :D 4. hét, holnap lenne a mensim..
2012. jan. 19. 12:17
Próbálj pihenni, az most nem árt, nagyon álmos vagyok én is, legszivesebben 2-hétig csak aludnék
2012. jan. 19. 12:16

Magne B6-on már én is gondolkoztam, ugyanis annak idején Martinnál 30-hetesen kinyílt a méhszájam és 2 hónapi kórházi tartózkodásra ítéltek, Evinél már okosabbak voltunk és én a vége felé már 6x is szedtem

Én gravidát szedek most,de folsavat már október óta, azelőtt meg sima vitaminokat C-vitamint például terhesség előtt napi 1000mg ,nagyon jó lett a hajhullásom is abbamaradt

Közben készülődünk a csajszink szülinapjára, na meg holnap védőnéni és szuri... :o

2012. jan. 19. 09:41
Nekünk lány név van, hát ugye megmaradt annak idején :D, nekem fiú is, de a férjemnek az nem tetszik, nem baj, van még sok-sok idő. De jó, olyan izgi!!!
2012. jan. 19. 09:39
Ja és most éjszaka egyszerűen nem igazán tudtam aludni, egyszerűen nem jött álom a szememre, és a derekam fájdogál(t) és sugárzik le a lábamba, de nem vészes. Csak Balázzsal nem volt ilyen. Bár amennyit ugráltat, talán nem is csoda. Erről jó lesz leszoktatni... Ide üljek, nem nem jó, fél méterrel arrébb, nem nem jó, menjünk be a szobájába, 5 bperc múlva takarítsunk, állandóan porszívóztat velem, mániákus és rabszolgahajcsár, utána Ő felmos ott, ahol én már porsziztam, aztán le kell törölgetni, úgyhogy kissé tisztaságmániás, nem is tudom kitől örökölte :DDDD (Én is mániákus vagyok...)
2012. jan. 19. 09:36

Gratulálok, hogy ilyen szép családod van :) Büszke lehetsz rájuk!

Rosszulléteim nincsenek. Balázzsal az ég világon semmi panaszom nem volt egy kis barnázástól eltekintve az elején, amikor fekvésre ítéltek míg el nem múlt, de nem fájt semmim, nem hánytam, cicim sem feszült, nem émelyegtem, semmi, de semmi. Illetve egy dolog, állandóan aludtam, de tényleg! Délelőtt 11-ig, aztán ettem valamit, aztán pici pakolás, aztán délutáni alvás, estig tévé, este 9- től másnap 11 -ig alvás :)))) Ez kb az első 8 hét volt.

Most ugye más a helyzet, néha rámjön az álomkór, de nem tehetem meg, hogy lefekszem, csak ha Manó is alszik ebéd után. Annyi, hogy most szétdurrannak a ciciim és jobban érzem a szagokat. És persze, mint Balázzsal is, már a teszt előtt ezerrel fel voltam puffadva. Szedsz valamit? Mi ugye januártól elkezdtük a babaprojectet, de előtte, mint annak idején is, már három hónappal elkezdtem szedni a Femibion 800-at.

Ja és mivel anno barnáztam, elővettem az akkori zárójelentésemet, és azon volt 3 1 folsav a vetélés esélyének csökkentése miatt és 2x2 Magne B6. Azt most 3x1-et szedek, lehet. hogy ezért sincs és nem is volt hányingerem soha :)

2012. jan. 19. 08:00

Hát igen még fiatalok vagyunk mindíg, a férjem 32 én harminc, első szerelem és ez azóta is tart, 10 év házasság két gyerek...:)Ezért döntöttünk úgy, hogy még mindíg hiányzik valaki, egy harmadik babika, amitől az ember még fiatalabb lehet:)

Sokáig dolgoztam a szüleim cégénél, csak aztán kiakartam törni és tanfolyamokra jártam, jogsi , dajka műköröm...szerencsés vagyok mert itthon dolgozom,vagy házhoz járok ki.. én osztom be az időm a gyerekek mellett csak így tudtuk megoldani, mert nincs más segítségem a férjemen kívül

Aztán most, hogy jön a harmadik, szeptemberre, a fiunk 5.-be a lányunk elsőbe, jön a kisteső, felpörögnek akkor majd az események..:)

Amúgy vannak rosszulléteid, mert nekem nem igazán..a hasam szurkál de nem mindíg.

Aranyos lehet a kisfiad..Balázs szép név, már csak azért is mert a kisfiam legjobb barátját így hívják, a névválasztással mi mindíg is gondba voltunk, hát majd kíváncsi leszek, hogy majd milyen nevet adunk a következő babánknak..:)

2012. jan. 18. 22:22
Most megyek aludni, készen vagyok mára! jó éjt, holnap jövök!
2012. jan. 18. 22:21
És Te dolgozol? Nem lehet egyszerű a reggel 2 gyerkőccel, korán kelés, öltözés, reggeli, megvan-e minden, stb. Nem semmi! Ügyesek vagytok! Látom korán kezdted, 20 évesen, a babázást. Ez tök jó. Jó lehet, hogy 30 évesen már van egy 10 és egy 6 éves gyerek, és még mindig piszkosul fiatal vagy egy harmadikhoz. :D
2012. jan. 18. 22:16
Nem, nem bölcsis, holnap lesz 16 hónapos, viszont képzeld, ma jelentkeztünk az oviba, 2013 szeptemberre... Hosszú a várólista :D én el sem hittem, hogy ilyen van, csak barátnőm szólt, hogy jelentkezzünk egyszerre, hogy egy csoportba kerüljenek. De jó, hogy nálatok már 8kor alvás van... Bali fél 10 körül fogja a kezem és visz aludni. Ott kell lenni mellette amíg elalszik, de nem lehet hozzányúlni , hozzá sem kell szólni, csak ott kell lenni, 10-15 perc alatt elalszik. :D
2012. jan. 18. 21:52

Az enyémek már alszanak 8-kor, mert holnap suli, ovi és és zűrősek a reggeleink, főleg Evivel imád aludni Martin pedig pont nem, őt sosem kell ébresztenem :)

Tiéd nem bölcsis ugye?

2012. jan. 18. 21:47
Igen nő volt és nagyon szerettem, de nem utazgatunk kilométereket azért miatta, főleg úgy, hogy majdnem a korház mellett lakunk most :)
2012. jan. 18. 21:01
nő nődokid volt? Furi. Nekem. :D Igen, szerencsés vagyok. 6 éves korom óta ismerem, teljesen megbízok benne, szeretem. Majd írok, csak Bali most ugráltat ...
2012. jan. 18. 20:53
Tök jó egy ilyen "különbejáratú nődoki" szerencsés vagy...Hát én most a kedvenc dokimat akinél szültem Evelint költözés miatt kihúzhatom,(mi is költöztünk és ő is) aztán most kereshetek másikat, de ötletek vannak...csak már ott tartanánk..
2012. jan. 18. 20:45
Nem voltam dokinál. Szombaton, amikor először teszteltem pozitívat, pont aznap este jött hozzánk vacsizni. Mikor kiment cigizni, utánamentem és mondtam neki, de csak neki, szüleink sem tudják még. Azt mondta, várjak meg még egy kimaradt vérzést és majd utána hívjam. Február közepén kb. Nem érdemes sietni, én is tudom. Balázsnál kicsit ráizgultam az elején, de már nem fogok!
2012. jan. 18. 20:29

Micsoda véletlenek...hááát mondtuk igen, hogy lesz kistesó, de hiába 10 és 6 évesek, nem igazán foglalkoznak még vele, csak gyerekek még azt hiszik, és csak az a fontos amit látnak, talán majd, ha már a pocak látszik, jobban értékelhető lesz majd náluk ez a kistesós dolog :)

Voltál már orvosnál? én még nem tapasztalat....hiszen még úgy sem látna semmit aztán 1-2-hét múlva újra visszahívna

2012. jan. 18. 19:42
Balázzsal szept. 26 ra voltam kiírva és 19-én született császárral. Most 25-re leszek kiírva :D
2012. jan. 18. 19:41

:) Nálunk még az is lehet, hogy egyszerre lesz a szülinap :D

És mondtátok már a gyerekeknek? Gondolom nem. Bár azt biztos tudják, hogy tervezitek a tesót...

Én mondtam neki ma reggel, hogy ott az Anya pocijában a kistesó. Erre Ő: Hmmm

2012. jan. 18. 19:35
Tényleg érdekes..nálunk mindkettő a 3.hónapra sikerült, és most is....mindkettőt a 37.-hét első napján szültem, hát most kíváncsi leszek, de azért megint beleült a szívembe a félelem, hogy ugye minden rendben lesz és aztán, persze, hogy rendben lesz, hiszen rendben kell lennie...
2012. jan. 18. 19:08
És most olyan izgatott vagyok, még eddig bele sem gondoltam... Milyen lesz, hogy lesz? Hogy bírom majd, stb...
2012. jan. 18. 19:07
Én is :) Csak hihetetlen most még. Balázzsal 2 éve januárban indult a babaproject, és 19-én már pozitív is lett, előre sikerült.. Most is januárban indult a babaproject, és már 14-én pozitív lett... Ezért olyan hihetetlen. Hogy lehetünk ilyen szerencsések? Más annyit vár babára! :D
2012. jan. 18. 18:41
Ja és persze gratulálok nektek, és valóban olyan hihetetlen, én imádtam azokat a pillanatokat amikor végre pozitívat láttam... :D
2012. jan. 18. 18:38

Nekem szombaton kellett volna megjönnie, de már csütörtökön pozitív lett , igaz halványan de látszott :) a napján pedig erősen pozi :)

A nemek nálunk egyenlőek.. fiú 10 éves a csajszi pedig 6 lesz holnapután :):) Olvasom neked ő lesz a második :)

2012. jan. 18. 18:32
És Neked milyen a nemek aránya otthon? És mennyi idősek a gyerkőcök?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook