2012 októberi babák (beszélgetés)
Szerintem is szedd a Magne B6-ot (sanofi aventis - ebben van a legtöbb Mg, és ár-arányban a legjobb), én ennek tudom be, hogy minden oké volt először, nem voltak panaszaim...
Mikor van a Csajos szülinapja?
Így van, így van, gratula! :) Még van pár percem, amíg Bali felkel... Sül a diós és kakaós csiga, nemsokára vendég jön, úgyhogy csak este leszek!
Toerisz, ilyent ne is írj, hogy "remélem..." Pozitívabban! Itt leszel!!! Én annak idején, amikor Balit vártam, az elején, amikor barnáztam és azt hittem, hogy világvége van, egy kismama mondta, hogy nézzem meg a titok című filmet. (A könyv még jobb) Megnéztem, ajánlom minden kedves pesszimistának és optimistának is (!). Azóta nem gondolok rossz dolgokra. Ha az ember csak gondol is a rosszra, bevonzza. Például olyant sem szabad gondolni, hogy nem lesz semmi BAJ, mert abban benne van a BAJ szó (tehát vmi negatív). Csak azt szabad gondolni, hogy MINDENRENDBEN VAN ÉS LESZ!!! és ezt ne felejtsd el!!!
Szia!
A remény hal meg utoljára, sikerülnie kell most!
Üdv nálunk :)
Mi is nagyon korai pocakos anyucik vagyunk de annál boldogabbak:)
Magne B6-on már én is gondolkoztam, ugyanis annak idején Martinnál 30-hetesen kinyílt a méhszájam és 2 hónapi kórházi tartózkodásra ítéltek, Evinél már okosabbak voltunk és én a vége felé már 6x is szedtem
Én gravidát szedek most,de folsavat már október óta, azelőtt meg sima vitaminokat C-vitamint például terhesség előtt napi 1000mg ,nagyon jó lett a hajhullásom is abbamaradt
Közben készülődünk a csajszink szülinapjára, na meg holnap védőnéni és szuri... :o
Gratulálok, hogy ilyen szép családod van :) Büszke lehetsz rájuk!
Rosszulléteim nincsenek. Balázzsal az ég világon semmi panaszom nem volt egy kis barnázástól eltekintve az elején, amikor fekvésre ítéltek míg el nem múlt, de nem fájt semmim, nem hánytam, cicim sem feszült, nem émelyegtem, semmi, de semmi. Illetve egy dolog, állandóan aludtam, de tényleg! Délelőtt 11-ig, aztán ettem valamit, aztán pici pakolás, aztán délutáni alvás, estig tévé, este 9- től másnap 11 -ig alvás :)))) Ez kb az első 8 hét volt.
Most ugye más a helyzet, néha rámjön az álomkór, de nem tehetem meg, hogy lefekszem, csak ha Manó is alszik ebéd után. Annyi, hogy most szétdurrannak a ciciim és jobban érzem a szagokat. És persze, mint Balázzsal is, már a teszt előtt ezerrel fel voltam puffadva. Szedsz valamit? Mi ugye januártól elkezdtük a babaprojectet, de előtte, mint annak idején is, már három hónappal elkezdtem szedni a Femibion 800-at.
Ja és mivel anno barnáztam, elővettem az akkori zárójelentésemet, és azon volt 3 1 folsav a vetélés esélyének csökkentése miatt és 2x2 Magne B6. Azt most 3x1-et szedek, lehet. hogy ezért sincs és nem is volt hányingerem soha :)
Hát igen még fiatalok vagyunk mindíg, a férjem 32 én harminc, első szerelem és ez azóta is tart, 10 év házasság két gyerek...:)Ezért döntöttünk úgy, hogy még mindíg hiányzik valaki, egy harmadik babika, amitől az ember még fiatalabb lehet:)
Sokáig dolgoztam a szüleim cégénél, csak aztán kiakartam törni és tanfolyamokra jártam, jogsi , dajka műköröm...szerencsés vagyok mert itthon dolgozom,vagy házhoz járok ki.. én osztom be az időm a gyerekek mellett csak így tudtuk megoldani, mert nincs más segítségem a férjemen kívül
Aztán most, hogy jön a harmadik, szeptemberre, a fiunk 5.-be a lányunk elsőbe, jön a kisteső, felpörögnek akkor majd az események..:)
Amúgy vannak rosszulléteid, mert nekem nem igazán..a hasam szurkál de nem mindíg.
Aranyos lehet a kisfiad..Balázs szép név, már csak azért is mert a kisfiam legjobb barátját így hívják, a névválasztással mi mindíg is gondba voltunk, hát majd kíváncsi leszek, hogy majd milyen nevet adunk a következő babánknak..:)
Az enyémek már alszanak 8-kor, mert holnap suli, ovi és és zűrősek a reggeleink, főleg Evivel imád aludni Martin pedig pont nem, őt sosem kell ébresztenem :)
Tiéd nem bölcsis ugye?
Micsoda véletlenek...hááát mondtuk igen, hogy lesz kistesó, de hiába 10 és 6 évesek, nem igazán foglalkoznak még vele, csak gyerekek még azt hiszik, és csak az a fontos amit látnak, talán majd, ha már a pocak látszik, jobban értékelhető lesz majd náluk ez a kistesós dolog :)
Voltál már orvosnál? én még nem tapasztalat....hiszen még úgy sem látna semmit aztán 1-2-hét múlva újra visszahívna
:) Nálunk még az is lehet, hogy egyszerre lesz a szülinap :D
És mondtátok már a gyerekeknek? Gondolom nem. Bár azt biztos tudják, hogy tervezitek a tesót...
Én mondtam neki ma reggel, hogy ott az Anya pocijában a kistesó. Erre Ő: Hmmm
Nekem szombaton kellett volna megjönnie, de már csütörtökön pozitív lett , igaz halványan de látszott :) a napján pedig erősen pozi :)
A nemek nálunk egyenlőek.. fiú 10 éves a csajszi pedig 6 lesz holnapután :):) Olvasom neked ő lesz a második :)