2011 tavaszára várt csodák (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Jajj Ágota, nagyon izgulok érted, de biztos minden rendben lesz! Remélem jössz hamar a jó hírekkel!!!!
Egyébként nem tudom mi van, de nekem is egész nap húzódik a pocim.. néha olyan, mintha felfáztam volna, húzódik középen a köldökömnél.. :( ez normális? bár holnap megyek dokihoz.. jajj remélem minden rendben.. tudom, elég para vagyok :( bocsi csajok..
sziasztok kismamik!
ki hogy van? Én elintéztem a körzetiorvost, hát letudta az egészet egy vérnyomásméréssel. még 4-et kell aludni és 12 heteeeees :-)))
Passzolok...
Más vitaminnal esetleg nem próbálkoztál?
Én is így vettem be. De nekem nagyon görcsöl a gyomrom. Akkor mitől van? Magnéziumot szedek még.
De nem hiszem, hogy ettől lenne.
Adagolási javaslat:
Naponta egy tablettát egy főétkezés során hideg folyadékkal kell bevenni.
Én ált. ebéd közben szoktam bevenni.
A gyomrom nem fáj tőle.
uh, az nem jó, mondd a dokinak mindenképpen.
használsz utrogestant? Mert attól állítólag szokott lenni.
A hasam este nekem is húzódott, nem tudom mi van vele, mindig este van a banzáj odabent, napközben nyugi van... :)
Hár már eléggé.
Félek. Tegnap volt egy kis barnázásom. De csak egy pinduri. Meg feszül a hasam. Remélem minden rendben van.
Még nem voltam,
délután megyek fél hatra.
szia!
szerintem minden gyógyszer tönkre tudja tenni, de nem hiszem h ezek a vitaminok olyan nagyon tönkretennék, Én több, mint 1éve szedem a gravidát, semmi bajom, pedig mást is szedek mellé.
Mi volt az Uh-n? nem is mesélsz??? :)
Sziasztok!
Szerintetek a femibion tönkre tudja tenni a gyomrot? Mindig ebéd után szoktam bevenni.
Most olvastam:
Tippek émelygés ellen:
* sokszor enni keveset, hogy a gyomor sose legyen üres, ezzel megelőzhető a savképződés, ami az émelygést is okozhatja
* gyömbér frissen reszelve, vagy szárítva napi 10 gramm
* B6 vitaminban gazdag gyümölcsök, zöldségek fogyasztása, ilyenek például: fokhagyma, paprika, avokádó, dió, mogyoró, banán
* Néhány apró korty tej esetleg tonic
Sziasztok!
Nekem azt mondta a doki szedjek terhesvitamint,folsavat meg magnéziumot.
Úgyhogy kell ez a sok :)
Lányok!
Tegnap kezdtem el Femibiont szedni.
Kérdeztem a dokimat, hogy milyen vitamint szedjek? Azt mondta amit megenged a pénztárcám és a gyomrom. Rákérdeztem, hogy szedjem-e még mellé a folsavat is, azt mondta, hogy bármilyen terhesvitamint is választok mehet hozzá a folsav.
De nem lesz az egy kicsit sok?
Én nem értek ehhez. . . szerintetek?
Sziasztok Csajok!
Köszönöm a tippeket!
Majd holnap írok, hogy mi volt az ultrahangon.
Köszi csajok! :)
Mamszli! azt mondják így tágul a medence.. :) pihizzél!!!
solmyr!
Kiváncsian várom a pénteki beszámolódat! :) Minden rendben lesz, hidd el! :))
Gratula!
Én is éppen most néztem a naplódban. :))
Én már láttam is, gratulálok!!! :)
Nekem most kezdett el feszülni, az elején meg szinte nem is volt görcsöm meg semmi haspanaszom szerencsére, apró görcseim az előző terhességeimnél voltak, húzódás nem volt jellemző.
Sziasztok kismamik! :)
Voltam ma Uh-on, és minden rendben! :D 9 mm-es petezsák és eltűnt az összes cystám!!!! :D
Nektek is feszült, húzódott a pocitok az elején? Nem görcsölésre gondolok..
én talán majd pénteken...
még gyűjtöm a bátorságomat...
Szia!
És bármilyen más keksz , vannak ezek a sós krékerek stb. Biztosan rendben lesz minden!!!!!
Írj, ha tudsz holnap!!:-)
Biztos minden ok!
Majd meséld el, hogy mi volt.
Szia Lucifera83!
Sajnos nekem nem vált be a háztartási keksz. Semmilyen édeset nem kívánok, sőt meg sem tudom enni.
Holnap megyek megint az orvoshoz. Remélem minden rendben lesz. Már nagyon izgulok!!