2011 tavaszára várt csodák (beszélgetés)
Én minden héten mentem :) de az Én kérésemre, doki azt mondta nem árt, és ha megnyugtat, akkor inkább nézzük minden héten.
Nekem TSH és fT4 hormont szoktak nézni, meg a terhesség elején minden héten progeszteront és Hcg-t néztek, de gondolom nem mindenkinél ugyanezeket néznek.
Milyen hormonokat néztek neked?
Hát.. én is kiváncsi leszek mit látunk majd :D De mivel veszélyzetetett vagyok, elég sűrűn fognak nézni, legalábbis remélem, mert én is nyugodtabb leszek :)
Ma eddig nem volt görcsöm, le is kopogom gyorsan :)
Debreceni vagy?
Én csak a beágyazódás környékén görcsöltem, de akkor elég rendesen!
Érdekes volt, mert éppen a debreceni Virágkarnevál közepén kezdődött el. :)
Azóta csak néha nyilall egyet-kettőt.
Én holnap kezdem az 5. hetet. :)
UH nekem is a héten esedékes. Kíváncsi leszek, mit látnak majd nálad.
Nálunk 2 napja a esik, a kisfiamnak olyan mozgáshiánya van, hogy csak na!
Majd csak elmúlik nálad is az a fránya rosszullét.
Megjöttem a dokitól.
Minden rendben a hormonokkal. :) Mind a határértékeken belül van. :)
Mehetek UH-ra, hogy jó helyen van-e a picur. Úgy gondoltam, megejtem azt is a héten, és jövő héten kedden viszem róla a papírt a doktornőnek.
Egy kicsit azért megnyugodtam...
Nekem is ezt mondta a doki h reggel, délben este 1-1 magne B6, és tényleg jobb.
Elvileg a fejfájás később jön, mármint nagyobb terhességnél, Nekem 1 napig fájt nagyon a fejem a múlt héten, akkor jött a hidegfront, de nem fáj azóta sem.
Mióta 3x1 magne b6-ot szedek azóta sokkal jobb a helyzet :)
Én is szeretem ezt az időt, csak ez a hirtelen váltás készített ki.. állandóan fáj a fejem.. vagy ez lehet a hormonok miatt? :/
Én is a tejet javasolnám, és kerüld a csokit mert az még rátetéz :(
Renit szedhetsz egyébként, mert azt kismamiknak is ajánlják, vagy rosszul tudom? :S
Szia! :)
Én jól bírom, szeretem ezt az időt.
Görcsölés...hááát...passz...aprók mindig vannak elvétve, de Én szerencsére nagyon nem görcsöltem/görcsölök, csak néha...magneB6 segít, ha meg az se, akkor 1x-1x no spa
Sziasztok! :)
Én is gratulálok az új kismamiknak! :))
Hogy bírjátok ezt a hirtelen időváltozást? :(
Holnap megyek uh-ra, nagyon izgulok, csütörtökön leszek 5 hetes. :) Szerencsére nekem még nincsenek émelygések, csak a cicim fáj esténként, éjszakánként, és napközben még vannak görcsölések! :(
Nektek az elején meddig voltak görcsölések?
Szia!
Étkezés UTÁN kell bevenni, hogy tele legyen a gyomor, máskülönben tényleg lessz nemulass :D a Femibiont nem ismerem, sose használtam, annyit tudok csak, hogy rohadt drága :-D bocsi h nem tudtam segíteni.
érdekes, hogy még mindig hányingered van, mondjuk Nekem alapból csak 2hétig volt hányingerem, de most a 11.héten teljesen elmúlt szerencsére.
Mikorra vagy kiírva?
Sziasztok!
Nem könnyű egy ilyen kicsi mellett. Szegénykém mostánában nem sűrün jut ki a szabadba :(
Elég sokat vagyok rosszúl és nem merek elindulni vele a játszótérre, mert félek, hogy útközben elhagy minden erőm.
Bár mintha az utóbbi 1 hétben kezdenének múlni a rosszúllétek :)
Réka persze mindenkinek dicsekszik, hogy anya pocakjában kistesóka van. Olyan édes mikor mondja:)
Ma megyek el a 21 napi hormonos vérvételi eredményemért (11 óra után adják ki), aztán be a dokihoz.
Bízom benne, hogy minden rendben lesz!
Sziasztok!
Jó látni, hogy mindenki egyre jobban van. Elég ritkán jövök, de azért nyomon követlek benneteket. Engem még mindig eléggé gyötörnek gyomorpanaszok. Hol úgy érzem hogy attól a kevés kajcsitól egy szikla lett a gyomromban, hol pedig hogy mindjárt éhen halok. Most járok a 11-12 hét körül de már nagyon várom a napot, mikor elmúlnak ezek a kellemetlen tünetek. Jövő kedden megyek uh-ra, már alig várom.
Mamszli, azt hiszem Te írtad az egyik hozzászólásodban, hogy a Gravidát étkezés közben kell bevenni, különben lesz nemulass. Szerinted ez a Femibionra is igaz? Mert én eddig mindig napközben vettem be, étkezéstől függetlenül és szerintem utána kezdődik mindig a kínlódás.
További szép napot mindenkinek.
esetleg homeopátia... vagy banán, tej, füge, olajos magvak, ezeket szokták ajánlani.
én már aludni sem tudtam a savtól, úgyhogy kénytelen voltam gyógyit szedni.
Szia!
Gyógyszert még nem akarok szedni, mert még csak hét hetes vagyok. Valamilyen más megoldás érdekelne.
De köszönöm!
Szia!
Én a lányommal voltam nagyon gyomorégős, sajnos végig. Csak mentes vizet tudtam inni és a savanyúságot meg a savanykás gyümölcsöket sem bírtam megenni. Először Rennie-t szedtem, de az sem használt, aztán a gyógyszertárban kaptam Nilacidot, az már hatott, de elég rossz íze van. :S
Sziasztok Lányok!
Gratulálok az új babásoknak!
Hogy vagytok?
Én a hatodik héttől hányingertől szenvedek.
Valamint a hétvége óta állandó gyomorsavval küszködök. Éjjelente fel is kel kellnem, mert majd megőrülök.
Mit tehetne tenni ellene?
biztos nem. :)
azért nem olyan gyakori ez a toxémia, én senkit sem ismerek aki ezzel szenvedett volna.
hajlam. alapban normális a vérnyomásom, csak a terhesség hatására megy fel.
majd megpróbálom a fagyit is. :D
bringázni én is szeretnék, ha a doki rábólint.
Én a fagyira esküszök, mindegy milyen, csak tölcsér nélkül legyen :) pikk-pakk elmulasztotta a hányingert, dokim ajánlotta.
toxémia mitől lehet? magas vérnyomás?
hát remélem h 23 évesen nem lesz semmi probléma, meg majd akarok elmenni sportolni is, pilates v jóga v vmi könnyű bringázás, elliptikus tréner...nem akarok eltunyulni :-) ez az első 12 hét itthon szörnyű uncsi volt...
:) nekem anno nagyon bevált a cocculine nevű homeopátiás tabletta. ez utazási betegségre és hányingerre van, amikor éreztem hogy kezdek rosszul lenni gyorsan bekaptam egyet és 2-3 óráig jól voltam. de szerintem az utolsó trimeszter a legnehezebb, én nagyon szenvedtem a derékfájástól és mivel toxémiás voltam csupa ödéma volt mindenem, még cipőt is alig bírtam húzni. :(
remélem neked könnyű és szép terhességed lesz, és erre megvan minden esélyed. :) ráadásul minél fiatalabban vállal valaki gyerkőcöt annál könnyebben viseli a terhességet, ez tapasztalat, úgyhogy abszolút jó esélyed van a könnyű várandósságra. :)
Nem csodálom. :) nekem még van másfél hét az uh-ig. :S
Engem egy-egy percre már elkap az émelygés, tegnap délután már zavartak a szagok is, úgyhogy kezdődik. :D