2011 tavaszára várt csodák (beszélgetés)
Szia Agota!
Nekem a keksz vált be!!! Méghozzá a háztartási keksz, mindig van az ágyam mellett az éjjeliszekrényen, így este ha felkelek tudok pár darabot enni, ez felszívja a gyomorsavat!!
Tudod én is 7 hetes vagyok, de az orvos azt mondta, ha minden rendben lesz, akkor 3 hét múlva kell mennem! Te mikor mész legközelebb???
Nincs mit! Amúgy ha hányós vagy, ha nem, akkoris hánysz a Gravidától, ha éhgyomorra veszed be :-D elvileg minden multivitamin ezt a hatást hozza ki a sok vitamin, tápanyag miatt, mert a szervezetnek furcsa, hogy egyszerre ilyen mennyiséget visznek be, ami normál esetben lehetetlen. Ahoz kiló répát, spenótot, barackot, stb kellene lenyelned egybe :-D
Akkor egyidősek lehetünk, bár Nekem folyamatosan változik a baba kora :-D múlt héten 1hét alatt 1,5 hetet nőtt :-) Mi hétfőn megyünk 12 hetesre.
Szia! Köszi a választ, megpróbálom tényleg teli gyomorra bevenni, ma mondjuk még nem vettem be, de még nincs is semmi bajom.
Az utolsó uh alapján márc 23-ra vagyok kiírva, védőnő szerint meg márc 17. Egy hét múlva megyek a 12 hetes uhra, hátha akkor már pontosabbat mondanak, vagy lesz egy 3. időpontom :)
Puszi minden pocakra!
Kedves....
Az enyém se volt aranyosabb az első babánknál:
"Durva fejlődési rendellenességet nem látok."....Köszi....
Én 8 hetes voltam amikor az első UH-ot csinálták, már tudtam mire számítsak mégis csodálatos volt hallani a kis szívét. Örömömet rögtön elrontotta a drága Uh-ot csináló doki a kérdéssel, hogy
-Na? Megtartja?
Mint egy utolsó bunkó.....
Nekem természetes, hogy megtartom, de azért lehetne szebben is megkérdezni, még ha esetleg valaki másképp vélekedik is a baba sorsáról :(
aham, már értem, ezeket nekem is nézték, mikor elkezdték a kivizsgálást!
Annyira nem komoly, de mivel 4 év után egy clostyval túlstimulált hónapban fogant meg a picim, veszélyeztetettnek számítok! Főleg, hogy először 3 több, mint 35mm-es cystám volt a petefészkemben, de ezzek a múlt héten már csak 25mm-esek voltak :)
Jajj én is várom már azt a pillanatot amikor hallhatom a kis szivecskéjét dobogni :) Én a múlt héten is sírva fakadtam, amikor a doki azt mondta, hogy igen, lát terhességet.. már olyan régóta várunk mi is a Kismanónkra..
Bár először én a holnapi napnak is fogok örülni, mikor megmondják mekkora az én is töpszlibogyóm! :D
ezeket is nézték volna, csak a ciklus 3. napján vett vérből
a 21. napinál úgy tudom a progeszteron a leglényegesebb
LH, FSH, Prolaktin, Progeszteron, Ösztradiol
Nem mi Győr mellett lakunk, csak anyukám szülinapi ajándéka volt a virágkarneváli hétvége.
Mi a baj nálad amiért veszélyeztetett vagy? Remélem nem túl komoly...
Hát sajnos Nekem az okom is megvolt rá... :-S
de most biztosan minden rendben lesz :-)
Az elmúlt napokban én is éreztem egy nagyobb görcsölést, és azóta semmi :) remélem nekem is kipukkadtak :)
Igen, olvastam, hogy milyen izgulós voltál! :) De inkább féljen az ember, mint megijedjen! :)
Jujj de jóóó! :) olyan jó már, hogy ti ott tartotok, hogy 4D-re mehettek :))))
Minden rendben lesz az értékekkel! :))
nem a hcg-re értettem, hogy korai :D hanem a terhességemre :) Jajj, nagyon várom már a holnapot, és én is bízok benne, hogy már látszani fog és remélem a csúnya cysták is eltűntek, vagy tűnögetnek :)
Sajna a sóskát mindig anyám, vagy anyósom csinálja, így nem tudok segíteni :(
Mamszli! Ugyebár írtam egy pár napja, hogy elsősroban veled győztem meg, másodsorban meg azzal, hogy a dokimnál 7.000.-Ft egy uh, és még a uh kép is himályos, a 4D meg 9.000.-Ft.
Te+ez a kis levezetés meggyőző volt, na és persze az sem elhagyható érv, hogy így legalább 2 orvos is megnézi, hogy megfelelőek e az értékek.
Csak megnyugtatóbb
Nekem a PCO meg pajzsmirigy alulműködés miatt nézik.
Irigyellek a 4D miatt... :( még mindig nem bólintott rá a zuram...
koraiiii??? miért lenne korai? hát az már a beágyazódás után egyből termelődik. :)
főleg, ha már volt petezsák, mostmár biztos látszódi fog a baba is. :)
csajok, sóskába hány kanál lisztet tegyek? :)