2011 nyarára bombanő! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én január közepétől edzek és figyelek arra, hogy mit eszem. Bevesztek a csapatba? Valamit tuti nem jól csinálok!
szia itt vagyok jo idö van mindenki elment sétálni biztosan
Húha, de eltűnt mindenki! Mi újság?
én is szeretek gyalogolni!!!!!imádok a jo idöbe sétálni.én ma nem tornáztam mert holnap sétálok böven
Nagyon szép eredményt értél el!
Nekem se ártana némi feszesítés, néhány helyen legalábbis.
Sziasztok!
Tényleg szuper idő van, ma megint gyalogoltam két órát.:) Futni kellene, de ahhoz semmi kedvem. Reggel időm sincs, ilyenkor meg fusson aki bírja.:D
szia!!!!nálunk isteni jo idö van meleg!!!!!nemsokára megyek vissza dolgozni
Az én célom most már NAGY idézőjelben csak a szintentartás és a formálódás. Rámférne némi izom.Hiába nyomom a görkorit veszettül, izomlázat érzek kicsit, de nem látom, hogy formásabb lennék. Talán a vádlim kicsit vastagabb lett. Felsőtestre kéne valami edzést kitalálnom ( sztem a kajak lesz, mert régen aktívan eveztem), csak nehezíti a dolgot a holnapra várható hasfali rekonstrukciós műtétem. Egy darabig nem mocoroghatok, bár a dokinál megrendeltem a kockákat is, hogy építse a hasamba ha már ott jár, ne kelljen rá gyúrni:-))))
Sziasztok!
Vivienke nagyon ügyes vagy, csak így tovább!
Tényleg szép időnk van, szerintem kimegyek kicsit napozni, holnaptól úgyis jönnek a felhők. Tornával egész jól haladok, talán kezd már egy kis eredmény is látszani, de türelmesnek kell lennem.
Judusz! Nagyon profi vagy! Neked mi a célod?
SZIASZTOK SZÉP IDÖNK VAN NAGYON
Jajj elírtam! 84-ről indultam, nem 64-ről!
Sziasztok lányok!
Örülök,hogy jól vagytok!!! Musu86 neked sok sikert a munkakerséshez!!!!!!!!
Én is edzem rendeen és már eléggé látható így ennek örülök!!
További sok sikert és kitartást mindenkinek!!
Szép estét!!
Hát én már inkább alakulni akarok. 64-ről indulam, de most 4-el kezdődök!
Te mennyit szeretnél Vivienke?
AZ TÖK JO ÜGYI VAGY TE MENNYIT SZERETNÉL FOGYNI???
Ügyes vagy. Egy idő után igényelni fogod mindig a többet. Én is 15 perc görkorival kezdtem, ma több mint 1 órát nyomtam már!
sziasztok képzeljétek ma rávettem magam és elkezdtem edzeni a sifutoval demég csak 10 percet birtam
Remélem sikerül végre!
Én a felvételi eljárással szöszölök. Szörnyű, amit művelnek, komolyan.
Én vadul küzdök az éhséggel. Két napja folyton éhes vagyok, nem értem... Viszont tényleg sokat mozgok, remek az idő, nem hagyhatom ki.:)
Szia! Eltűntek a bombanők. Mindenki vadul fogyizik és tornázik.
Sajnálom ,hogy még nem találtál munkát. Neten keresel? milyen munkát keresel?
Sziasztok lányok!
Nem vesztem el,megvagyok,bár meló fronton még nincs semmi...:S
Nálatok minden rendben?
oké köszike holnap majd veszek reggel megyünk tescoba igy hétvégén lehet nem tudok lenni mert a párom itt lessz
vajkrémet vékonyan nyugodtan kenhetsz rá
oké köszike!!!!én már tegnap azt ettem kenhetek rá valamit??
hamlettet nyugodtan ehetsz sonkával, párizsival, sajttal, zöldséggel
én is bizok benne!!!!!hamlettet ugyi lehet enni
Engem nem dobna ki 5-kor, ha nem volna muszáj kelnem, de így legalább minden reggel megvan a torna
Akkor ma tuti sikerülni fog! :)
nem sikerült nem voltam itthon de sokat sétáltam!
További ajánlott fórumok: