2011 nyarára bombanő! (beszélgetés)
gratulálálok!!!ügyes vagy!!!
Sziasztok!
Jelentem sikeresen levizsgáztam karatéból,úgyhogy legalább van egy kis sikerélményem.Most mindenhol van izomlázam,alig bírok mozogni,de nem bánom:)
Munka fronton egyelőre sajnos semmi nincs,a fogyás pedig megy....úgy tűnik az ember ha stresszel kicsit az beindítja a megállt fogyást...
hát én is csak egy évben egyszer eszem husvétkor
most, hogy böjtölsz, mit eszel?
Én is! Most böjtölök, igaz csak egy hetet vállaltam be, de se kenyér, se hús, se hasonlók... van némi hiányérzetem. Az a vicces, hogy egyébként nem hiányozna egyik sem, de mivel tiltólistán vannak, így más a helyzet. Sonkát ráadásul azt se tudom, mikor ettem utoljára és nagyon szeretem.
igazad van én nem vagyok nagyon sütis!!!!de a sonkát várom már
Sonka, tojás, húsok, süti... Nem eszek sokat, de azért jobb felkészülni a rosszra is.
Jó neked, csak arra vigyázz, hogy "csinosra hízzál".
Szia!
Sziasztok!!!
Nekem híznom kéne így én fogok enni jó sokat!!
Melllette tornázom is!
Már lassan itt a jóidő szóval mindent bele lányok!!
Szép napot nektek!!
Puszi
én is nagyon várom már a sonkát!!!
Én szoktam venni húsvétkor pulyka combsonkát egy kicsit, az jó száraz, simán lehet kenyér nélkül csak tojással, tormával enni.
Persze, sütizés akkor is lesz!!
Sziasztok! Én most kicsit visszafogottabb étrenden vagyok, Húsvét előtt szoktam tartani egy rövidebb böjtöt. Sokat mozgok is, talán lesz eredménye. A hétvége úgyis hízókúra lesz.
ügyes vagy, drukkolunk hogy meglegyen, 2 hét alatt a 3 kg az nagyon jó!!
sziasztok, képzeljétek -2.7 kgnál járok, :) holnap van a 2hét utolsó napja. remélem meg lesz a -3kg :) szurkoljatok :)
ugy látszik csak ketten vagyunk nálunk süt a nap remélem jo idö lessz
hát én sem szeretem a pezsgötablettát.holnap lehet a párommal bográcsozunk de nem tudok esni fog e az esö vagy nem
jesszus, én tegnap hánytam (nem tudom pontosan miért) nekem a neocitran a kedvencem az ilyen melegen ivós cuccok közül, hát nem vagyunk egyformák :) én egyébként az aspirin+c pezsgőtablettát utálom.
én képzeld kihányom a neocitránt nem birom
jó lenne már túl lenni rajta! a mai vacsorámat meg sem csináltam, nem kívánok semmit. neocitrant ittam, meg egy levest
hát én is beteg voltam orrom folyt nagyon de most már csak kicsit köhögök!!!!
beteg vagyok:S orrom torkom fejem. köhögök orrom folyik 1000rel :S nem valami kellemes :S
és nálad?
oké!!!!köszike!!!amugy mizu??
További ajánlott fórumok: