2011 nyarára bombanő! (beszélgetés)
Eddig én sem. Mostanában vagyok csak korán kelő.
sziasztok szép jo reggelt
Na, a héten eddig minden nap tornáztam, ilyen már nagyon rég nem volt. :) Utoljára talán gimiben! :)
Jó éjszakát mindenkinek!
Na, erre én tuti nem lennék képes :) Olyan vagyok, mint egy mormota.
Vivienke hajrá! Nem kell ám sokat, elég kicsivel is elkezdeni, és utána tök jó érzés lesz, hogy végre megtetted!
oké ma elkezdem a sifutoval este filmnézés közben
Igaza van az előttem szólónak, tessék ma elkezdeni!
Nagyon reggel van... Megint 5kor dobott ki az ágy, nem vagyok normális.:)
hát egyik nap kezdd el! :)
nem tudom mindig halogatom de ez nem jo nem tudom mit csináljak
Miért nem tudod magad rávenni a tornára?
Rohangálok egész nap.:) Illetve most bicegek, estem egy nagyot hétfőn. A héten összedobok egy rendes étrendet, amit tartani fogok, mert nagyjából akkor eszek valamit egy nap, mikor eszembe jut meg este, amikor hazaérek. Viszont szépen alakul a combom, a nyáron felvehetem a miniruhámat.
sziasztok én még mindig nem tudom magam rávenni a tornára
Helló! Én most belekezdtem az edzésem 2. hónapjába, sajnos az elsőt csak fél sikerrel teljesítettem, így aztán nem látszik még semmi, viszont sokkal jobban bírom az ugrálást, fekvőtámaszozást, úgyhogy valami fejlődés azért van már. :) Te hogy haladsz?
Többiek?
sziasztok! van egy 10 alkalmas aerobic/fitness bérletem a Klub Korona Fitnessbe (Bp, 2. ker), én sajnos nem tudok menni mert műtötték a lábam. Nagyon kedvező áron SÜRGŐSEN eladom ha érdekel valakit:) andesz14@freemail.hu -n értek el:)
szisztok itt szuper idö van nálatok????én most jöttem haza munkábol nemsokára boltba megyek
én még sosem vettem tofut, lehet hogy kipróbálom.
Igen. Szerintem nagyon finom így.
az tök jo érzödik rajta a füstölt iz???
Biztos sikerül majd végre valami!
Megkóstoltam a üstöltet. Ezt nem kell ízesíteni, nagyon finom. Olyan, mintha szójaszósz lenne rajta.
szia musu nehéz állást találni sajna nagyon!!!
Na ahhoz képest,hogy azért nem nagyon vetettem meg a sütizést az ünnep alatt,csak kb 70 dkg jött vissza,ám a holnapi edzés valószínűleg segít majd ezen:D
Meló fronton sajna még semmi,de igyekszem továbbra is:)
oké!!!!kiváncsi vagyok!!!a héten kapok pénzt lehet nézek majd
Én is ott vettem. Holnap megkóztolom a füstöltet, majd elmondom, jobb-e.
oké köszike ha majd járok tescoba majd ott veszek
Nagyobb boltokban lehet kapni. A tejpultnál nézd meg. Vannak a csomagoláson receptek. Én sokszor teszek salátára reszelve, zöldfűszerekkel ízesítve. Lehet sütni is, mint a húst, én szójaszósszal csinálom. Vagy paradicsomszósszal tésztára, stb. De találsz recepteket a neten is.
További ajánlott fórumok: