2011 januári babák (beszélgetés)
Szia!
Köszi a drukkot, biztos nem lesz semmi baj...
Január 27-re kaptunk időpontot, de ez még nem végleges. A doktornő szerint nem lehet csak egy hónapot várni vele, annyira rosszak az értékei, így most próbálkozok a Heim Pálban, hátha ott értelmesebbek mint Győrben. A kórházi rész lesz nagyon nehéz, mert 15 napig kell bent lennie, és abból 10 napig nem mozoghat, mert ki lesz csövezve... hogy ezt hogy oldom meg, még nem tudom.
Szia!
Jó hogy adsz hírt magadról! Mikorra várható a veseműtét? Nem hangzik túl jól! Drukkolok, hogy "könnyen" vegye
Sziasztok.
Csak előkerültem én is. :) Bár midig olvaslak titeket, írni soha nincs időm. Olyan jó látni, hogy minden babóca szépen fejlődik. :)
Mi picit lusták vagyunk, kúszunk, azt is hátrafelé, viszont gyönyörűen áll. Fogunk még nincs, az első, ami készül, az a szemfoga.... a védőnő vigyorogva megjegyezte, hogy a fiatalúr mindent fordítva tanul meg.
Sajnos a veseműtétet nem ússzuk meg, a tágulat nem eltűnt, hanem tovább nőtt. Várnak még nehéz napok Dominikre. De majd túl leszünk ezen is.
Fiatalúr is mindenevő, de legjobban a tejpépeket szereti. Ha vannak jó receptötleteitek, légyszi osszátok meg velem.
Réka anno csak az üvegest ette meg, meg a "felnőtt" ételeket.
Most leszünk 16.-án 10 hónaposak, 8,2kg, és 76cm a nagylegény.
Amilyen jó alvó volt 3 hónapos kora óta, most olyan rossz éjszakáink vannak vagy 3 hete. Mitől lehet?
Puszi mindenkinek, ha tudok, jövök.
Teszek fel friss képeket is.
Óóóóó, én már írtam, hogy birkózunk és üvölt amit vízszintbe ér...
Új hobbija : Kukázás :-))
Király mi? A konyhában a szelektív szeméttároló tetjére kell tennem a vegyes kukát, de a nappaliban lévő papírszemetesbe nem lehet kidobni egy zsepit sem.
Polett is minden evő, sőt ő inkább már a mi kajánkat enné, de azzal még nagyon óvatos vagyok.
Hogy álltok a pelenkázással? Nálunk kész horror mire betudom pelenkázni :-)
MAjd szét robbanok!
Képzeljétek el, hogy a régi kiságyat amit kölcsönbe ideadtak uncsinővéremék vissza kell adnunk, mert a tesójánál jön a baba.
Erre anyósom, hogy a párom bátyjáéknál milyen tuti kiságya van a Larának... blablal, ok vegyük meg, de biztonság kedvéért 4x megkérdeztem a méretet, mivel még kint vették az USA-ban. Közölték, hogy 70x140-es.
Itt az ágy (Szentgotthárdól hozattuk el...) és a hétvégén vettem egy márkás matracot is bele (20 ezerből megúsztam).
Az ágy összeszerelve, de... azt hiszitek jó bele a matrac ?? NEEEEEEEEEEEEEEEEM
A guta majd szét feszíti a fejemet. Ők lazán elintézték, hogy hát vágassak le belőle. Semmi elnézést, vagy ilyesmi....
Milán nem szereti nagyon a sütőtököt, de gyümölccsel elkeverve nagyon szereti.A gyümölcsöket nagyon szereti. Most kezdtem el neki olyan ennivalókat adni, amiket mi eszünk. Eddig ízlik neki.Na brokkolit és zöldbabot még nem adtam neki. Jó hogy írtad, és csirke májat sem.
Azért kérdeztem a kajcsikat, mert úgy érzem, hogy nem elég változatos amit adok neki. De közben nem így van, csak ugye sokszor gyümölcsöt kap.
Az én lányom a fogzás kezdete óta nem eszi a saját készítésű főzelékeket (kivéve a sütőtök és a spenót néha).
Melike imádja a savanyú gyümiket és a hei..zes bébiételt eszi legszívesebben
Szia!
Nekem szerencsém van Bazsi mindent megeszik,jó étvággyal.Gyümölcsök közül nagyon szereti az almát,körtét,barackot,szőlőt,banánt.Zöldségből jöhet neki a krumpli,répa,cukkini,sütőtök,spenót,tök,cékla,brokkoli,karfiol,cukorborsó,zöldbab.Imádja a natúr joghurtot,túrót sok gyümölccsel,a gesztenyét gyümölccsel,zöldséggel,szereti a húst,és a csirke májat is.Szóval mindenevő gyerek!Szerencsére.Ti mit szoktatok enni?