2011 decemberi babák (beszélgetés)
Az tuti, hogy jobb, hát láttad a képeket amiket felraktam most, jó persze a lényeg látszik de azért szeretnék Én is olyat amit profi készít.
Mi úgy 3 hónaposan tervezzük, most mág az udvarra se megyünk ki mert gatyaszaggató az idő, max úgy, hogy kendőbe és akkor tudod Én felveszem a nagykabátom és persze Őt is felöltöztetem. Tényleg Te viszed most ki kendőbe? hogy öltözteted alá?
Mázlink van mert egyik barátnőm fotós.És eltervezte,hogy havonta jön fotózni.Már készült egy csomó csak még nem kaptuk meg mindet.De amint megkapom rakok fel a naplómba.
Ti terveztek babafotózást??Annyival jobb egy profi mint amiket mi csinálunk itthon.Én szinte minden nap csinálok róla fotót is és videót is.:D
hahó!
Jaj, Kate, sajnálom a gondokat, de tuti, nem lesz semmi baj, biztos nincs komoly gond a pici gyomrával!!
Némó 80-at eszik rendszeresen, ő éjjel is felkel 2-3 körül enni... Én mondjuk ezt nem bánom, szeretem, hogy félkómásan olyan nagyon közel érzem magamhoz a kis testét :) Ilyenkor 1órára mindig bealszunk mindketten, de mihelyt megébredek, megy is vissza az ágyba :)
Csütörtökön érkezik a kanapénk, végül mégis mást rendeltünk, egy 3-2-1-es garnitúrát, ami ággyá alakítható :)
Ja, és ma megkaptam az egyszeri anyaságit is, tök jó :)
Enni én sem eszek normálisan... Mindig bekapok 1-1 falatot, ha van időm, de ahhoz képest, hogy este 7után vacsizunk Cukival, már 18kiló fogyásnál tartok :D Igyekszem leadni, mert elég sokat felszedtem terhesség alatt. Most kezdek lájtosan tornázni is, védőnő szerint fekvő gyakorlatokat csináljak(pl:lábemelés) és emellett minden nap 5perc kriston-torna, mert a gátizmok rendesen meg lettek terhelve a terhesség alatt.
szóval minden oké :D
Úgy döntöttem, ma mi is kipróbáljuk az Apás fürcsit, felhívtam a védőnőt, Ő azt mondta, nyugodtan, csak előtte tusoljon le Cuki és aztán vegyen boxert vagy rövidgatyát :)))
Biztos nagyon aranyos lehetett.
Mentek babafotózásra?
Szia Aisa
Ez igen, Te már főzöl?
Mi még hordatjuk a kaját, így tudom csak elvégezni a teednőket.
sziasztok anyukák
hogy vagytok?
Mindig csak beköszönni van időm:(
Mi jól vagyunk, Kendém annyira gyorsan nő, már hízott 1200 grammot és 6-7 centit nőtt, most pontosan nem tudom mennyit mert nem mértük a hosszát majdnem 1 hete de amikor mértük akkor 6 cm-t mértünk növekedésnek és 1 kg-ot hízásnak.
Tökéletesen fejlődik tökikém:)
Zsuzsi, remélem semmi komoly baj nincs.
Kate szerintem nem sok a 130, Kende is megeszik annyit néha. Egyébként elég változó, hogy mennyit eszik, még most is mérek néha Nála 70-80 miliket de utána 1 óra múlva már kér is enni megint, Én meg adok mert Én igény szerint etetem.
Jaj csajok.Muszáj elmeséljem.Akkora meglepetést hozott a postás.
Anyukám küldte Ádámka nevébe.Névnapi köszöntő.Egy fotó a kis drágámról és a hátára írva a köszöntő.
Annyira jóóóóóóóó sírok mint egy gyerek.
Hány óránként eszik? De ha neki ennyi is elég akkor ez van hidd el Ő tudja,hogy mi a jó neki.
Nem semmi teljesítmény a tegnapi.Jót tett vele a friss levegő :D
Sziasztok!
Kate! Az én lányom 90-et eszik, tápszeres. Hány óránként eszik a babád?
Ma vagyunk 2 hónaposak mi is :) Képzeljétek! Tegnap mentünk apával a tescoba és addig fölvittem Larát a barátnőmhöz. Mondtam neki,l hogy 6 felé etesse meg. Mikor hazaértünk felmentem érte, kaja közben bealudt, mondom várok egy kicsit hátha felébred. 8 óra volt már, mondom most menni kéne, fel öltoztettük és jöttünk haza. Fel sem ébredt. Vártam 9kor, hogy ébredjen enni, semmi. 10felé mondom csak felébred mert éhes lesz, semmi. Lefeküdtünk, erre hajnali 2-kor ébredt, evett és aludt fél6-ig. :) Ilyet még nem csinált :)
Jázmin is általában annyit eszik, néha 150-160 ml is megvan, ha nagyon éhes.
Ha nincs olyan nagy étvágya, akkor csak 80 ml-t eszik, de nem erőltetem Neki. Mi sem vagyunk mindig nagyon éhesek. :)
Szerencsére kaki probléma megoldódott.Kamilla teát adok neki.Sokkal jobb.
Ádámka anyatejből betolja a 160 170 mlt.Tápszerből 150mlt.De ha nem kell neki akkor kiköpi. Kíváncsi vagyok a 2havi státuszra vagy a holnapi védőnői látogatásra.Hurkásodik rendesen a kicsi.Ruhásan a súlya már 6sal kezdődik.
holnap megyünk méreckedni, írok mindenképp
remélem megoldódik a kakiproblémátok. most eszembe jutott valami, mert Noémmi 3!!! naponta kakil. kérdeztem a doktornénit, hogy ez normális-e. szerinte tápszeres babánál annak is örülni kell, hogy van magától. ezt aa helyettesítő dokinéni mondta. hát nem nyugodtam meg.
sziasztok Anyucik
Kicsit eltűntem, mert ebben a hidegben a netünk is megfagyott .:) Ma csinálták meg. LÁtom sok-sok téma volt. Megpróbálok emlékezni rá, most alszanak a Minikék! :)
Földlakó! Én is olvastam a suttogót, tudat alatt is úgy neveltem a fiamat. :)
Aisa! Kitartás a kengyelhez, már nem sok idő van.
Kéknefelejcs! Ne kérj bocsánatot, remélem Mira rendbejön, és ésikerül betartanod a diétát. Annak örülj, hogy időben kiderült a dolog.
Aamer! Szép súlyban vagytok, nem csoda, hogy fáj a hátad.
Lányok, Én megőrülök ettől a folyamatos vedeléstől. Nem voltam egy nagy ivó, talán 1.5 litert ha megittam naponta szülés előtt, most pedig egyfolytában fecsernem kell.
Evés: Egyáltalán nem úgy eszek, de még közel se úgy, ahogy eddig. Az ebédre néha 11-kor, néha 16-kor kerül sor, attól függ, Picur mikor alszik. Ja, és ez a leves majd főétel esetleg desszert is már a múlté. Most például disznósajtot eszek...ebédre.
A férjem haragszik is, ha nem eszek normálisan. Persze igaza van.
Ti szoktátok a gyereket noszogatni, amikor kiköpi a cicit vagy kiesik a szájából, hogy egyen még? Mert Én igen, hiszen szerintem úgy eszik, hogy mint mikor mi csak azt mondjuk, hogy:
-Hát jól nem laktam, csak ettem valamit.
Mert amikor visszapréselem a szájába, néha majdnem még egyszer annyi ideig eszik, de nem csak szopizza, hanem szívja is.