Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 decemberi babák fórum

2011 decemberi babák (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
21239. Bebike85
2012. febr. 7. 22:44

Sziasztok csajok!

Én mikor hazajöttem a kórházból, akkor kevesebb voltam, mint ahogy a terhességet kezdtem. 60kg-val kezdtem és 59 voltam. Most kezdtem hízni baccus, szeritnem 3 kg tuti híztam karácsony óta, ha nem többet. El akarok kezdeni futni, de ilyen car időben nem lehet :(

Mi sem védekezünk, csak megszakítással. Lara elött is így csináltuk évekig. Mondjuk a doki irt fölfogamzásgátlót, de azt ugye elsö mensinél kell elkezdeni.

Mi holnap mentünk volna szurira, de az idő miatt elmarad a tanácsadás, így a doktornő sem lesz ott, úgy hogy megyünk jövö héten.

Puszi nektek!

21238. 4ecb5c1130
2012. febr. 7. 22:27
cini ,merci,szuniko,vonalsz,beszi,meg a többiek merre vagytok??????????????
21237. 4ecb5c1130
2012. febr. 7. 22:25

hát nem tom lányok én védekezés,hm a szoptatásban bízok ha jöna tesó akkor jöjjön.... annyira sok családnál látom mostanában azt a kis korklönbséget és OLYAN édesen elvannak egímással a pöttömök,na meg gyorsba letudom az éjszakázást,meg a sok peluscserét,én ismerem magam szerintem 1-2 év múlva de NAGYON nem lesz még1x kedvem ugyan ezt végig vinni..

na mid1 meglátjuk

Aisa megjött neked_? nekem még mindig nem dehát mindenki nél más..

irigyellek Zebra hogy rád mennek a régi rucik én szinte visszafogytam a kiindulási súlyomhoz és lányok 1 db nadrág jön rám..most azt hordom mindenhova..ezen kivul semmi:(((( de meg felsobol is 1-2 ami rám jön...:(((

lehet szélesedtem vagy mi a f@ne?

ja igen annyira rég le akartanm irni nektek nekem még mindig erős sárágs folyásom van nektek is van?

az orvosom felírt egy kúpot ma váltota ki a férjem recept nélkül lehet kapni,azt mondta ez segít az együttlétekben is..írom:

Cikatridina

A cikatridina hvelykúp hatása a benne lévő mukopoliszacharidnak,a hialuronsavnak köszönhetően,ami a szervezet számos szövetében is nagy mennyiségben található meg. A hailuronsav a szövetek szerkezetét erősíti,így a szövet tónusát,tápanyagellátását és rugalmasságát javítja.

A hüvelyhám sorvadása vagy szöveti károsodása esetén a helyreállító mechanizmusok kiegészítő kezelésére.A készítmény serkenti a szövetgyógyulást szülés után,nőgyógyászati műtétet követően.Vag yhvelyszárazság esetén.

Na ezt akartam megosztani:))))

21236. Zebra25
2012. febr. 7. 20:13
Kingus és Ritus merre vagytok?
21235. Zebra25
2012. febr. 7. 20:12

sziasztok

hú mennyi téma:)

fogyás...Én visszaogytam a kiindulási súlyomra és jók rám a régi ruháim, viszont diétáznom nem lehet mert egyből kevesebb lesz a tejcsim.

Védekezés:

gumi, nem is kérdéses, soha többet fogigátló

kistesóprojekt:

amint lehet, remélem már évvégére sikerül összehozni a tesót, úgy, hogy 1,5-2 év legyen köztük.

Nekem még most is néha nyilal a gátmetszés helye de majd elmúlik az is, sajna elég nagy a vágás hisz Kende sem volt apró baba

Petrám, jobbulást Benikémnek:)

21234. Szcsgota (válaszként erre: 21232. - Adbefc7882)
2012. febr. 7. 19:21

Egy ampulát adtunk be egy nap.Felét reggel felét este.

Nektek ki javasolta??Mert nekünk a gyerekorvos azt mondta mivel anyatejes nem szabad.

21233. AisaRegina
2012. febr. 7. 19:20

Sziasztok csajok!

Utálom ezt a hideg időt, lehetne már 0 fok felett. A kicsi lányom olyan nyügi a séta hiánya miatt. Ágotám láttam a fényképeket, de még nem volt időm jobban megnézni.

Kilók hát no comment kategoria, így is volt rajtam bőven, de legalább visszament a teehesség előtti állapotra. Míg szoptatok én sem fogyozok, pedig rám férne. Én is úgy tudom, hogy nem csak a folyadék mennyiségtől, hanem a kaja minőségétől is függ vagyis az energiájától.

Aamer én inkább várnék azzal a tesóval, hiszen most estél túl egy komoly terhelésen. A másik ami megváltozik az a tej minősége is, és abba is kell hagynod a szoptatást a vetélés veszélye miatt. Élvezd ki a picurt aztán jöhet a tesó. Szexelni meg lehet orrvérzésig.

Sajna nekem megjött a télapó, pedig kihagytam volna még egy pár hetet, hónapot :p. Így ugrott a 6hetes doki vizsgálat. Ki mit szed fogamzásgátlóra gondolok?

Dbzsuzsi hidd el minden rendben lesz, ne aggódj.

Csajok már csak 4 hetünk van a kengyelből, már várom a végét... :(

21232. adbefc7882
2012. febr. 7. 18:47

Ágim!

Hogy adtátok be, mennyit adtatok egyszerre? Fél ampullát?

21231. Szcsgota
2012. febr. 7. 18:43

Gabica a lctivot nekünk is meg kellett rendelni.Mi már beadtuk az egy adagot szerintem segített.

Aamer köszi nagyon jól eset és el is olvastam :D.

Szerintem senki nem ítél el azért mert kis tesót szeretnétek.Sőt.Mi is beszéltünk egy húgiról Ádinknak de még várunk vele.

Mi Aldis pelust használunk annyira jó és 2000,-ft környékén van 58db.Sokkal jobb mint a pampers vagy Libero.Apropó pelenka.Rajtunk maradt majd egy egész csomag 2es pampers Valaki nem kéri???

Cserfes én is a szoptatásra gyanakszok!Én is sok folyadékot iszok de sajna ez mint tea vagy cukros lötyi.Nem tudok vizet inni :((.

Na de majd tavasszal jókat sétálunk. Cserfes ti is szeretnétek kis tesót??

Bessi már a facen is régen volt.

21230. Cserfescsillag2 (válaszként erre: 21225. - Szcsgota)
2012. febr. 7. 18:28

Talán a sok folyadék segít, mert nem csinálok máshogy semmit. Illetve dehogynem! :D A szoptatásra gyanakszom! :)

A hasamon még nekem is látszik picit, de nem vészes. Most amúgy is a Picik a legfontosabbak, majd tavasszal mindenki vissza nyeri régi formáját. Akkor lehet sokat kirándulni, akár futni a babakocsival,...

Aamer! Mi sem védekeztünk, kicsit parázok is. Mert Jázmin is úgy fogant, hogy pénteken megbeszéltük, hogy jöhet a baba, és azon a hétvégén megfogant a kislányunk...

21229. 4ecb5c1130
2012. febr. 7. 17:49

na gyors helyzetjelentes,hát nem sok idot hsgxy msar nekem a dragam mert igenyli a beszelgetest,nagyon sokat motyog mar az okis babanyelven ,és kacag,mosolyog. Be kell szereznem neki hintat.mert egyenlore a borkanape labtartojat,és a nandu kendot hasznalom hintanak.

Oltastol nem let laza nem kellett kup nekunk. A rota virus oltast en nem adatom be neki.

A tescos pelusrol attertunk a lidlibe lehet kapni,Toujours pelust,a hetvegen hozta a ferjem hogy probaljuk ki nagyon jo pelus!!!!!! semmi nem folyik ki belole nem nyomja a combjat,és olcso 2080 ft 1 csomag.

kilok 63 vagyok,59-el indultam a terhessegnek. Tejci van halIstennek,meg mindig vcsak azt eszi. Remelem fogja is egy jo ideiog meg. Nyaladzani mar nyaladzik es kezdi megtalani az ujjat cumit utalja meg mindig. Szules ota nekem a hasam nagyon csunya csikos es a mellem. Meg lognak a mellem mint a megfejt tehennek,brutál utállok rájuk nezni:(

peg perego skate-velemenyetek errol a babakocsirol?????????? most tudnak olcson...nezzetek mar meg a zou tubon lecci..

egyuttlet mar nem faj annyira sot kezdem kivanni,de meg mindig vn utana egy kis rozsaszin verzes hogy mitol nemtom....mi nem vedekezunk most sokan el fogtok itelni,de ha jonni akar a kovetkezo bybo jojjon nem banom:D msjd jovok meg ouszi lanyok nezek feszen mindenkit folyamatosan pusy

21228. 4ecb5c1130
2012. febr. 7. 17:37

Ágim visszairtam neked a naplomba

beszi vel mi van reg volt itt nagyon

21227. 4ecb5c1130
2012. febr. 7. 17:20
jááááááááááááááááááááááááájjjj mennyiut irtatok:D
21226. adbefc7882
2012. febr. 7. 16:49

Hát én most totál kiakadtam...Ebben a kics*szett faluban 5 km-re van egy gyógyszertár, ahol a mecsek baby teát is meg kellett rendelni...

Most felhívtam őket, van-e lactiv baby vagy gripe water.. Mi a válasz??? hogy a gw. hiánycikk, a lactivot meg kell rendelni..Hurrá, jippíííjáááéééé falusi élet....

Cuki unokatesója Zsámbékon dolgozik(elvileg az város), felhívtam, hogy vegye már meg ezeket... Egyiket sem lehet kapni.... Hazafelé nekik útba esik Perbál: Szintén nem lehet kapni ezeket..

Hát bakker, olyan dühös vagyok, mint állat... 20km-ra vagyok Bp-től, de 30 centi hó után megáll az élet :((

Itt van Mo. leggazdagabb faluja és egy elfogadható gyógyszertáruk nincs....

Na, mindegy. Megyek, leheveredek Némó mellé, már ébredezik :)

21225. Szcsgota (válaszként erre: 21224. - Cserfescsillag2)
2012. febr. 7. 16:13

Mit csinálsz máshogy mint szülés vagy terhesség előtt??

Igazából nekem csak a hasam lett csunya :(.De az csak tornával korrigálható.

21224. Cserfescsillag2 (válaszként erre: 21217. - Adbefc7882)
2012. febr. 7. 15:53
Én vagyok az "ellen-példa". Lassan ott tartok, hogy híznom kellene. Elvileg van még rajtam 1 kg körül, ami plusz, de az tényleg elfér. Szülés előtt kezdődött a kilóim száma hatossal, de hamar lement. Nem dicsekedni akartam, mert az sem túl jó, ha gyorsan fogy az ember lánya (kell az energia).
21223. adbefc7882 (válaszként erre: 21221. - Ismeretlen86)
2012. febr. 7. 15:38

Szia Drága!

Szerintem kérdezd meg diétázás előtt a saját védőnődet, Ő megmondja, mit javasol :)

Én is a sajátom engedélyével mertem belekezdeni, és nekem abszolút nem változott a tejem :)

21222. Szcsgota (válaszként erre: 21220. - Adbefc7882)
2012. febr. 7. 15:38
Ennyi Gabica én is ezen a véleményen vagyok!!!Apa meg mindig azt mondja,hogy így is csinos vagyok.De tavaszra leszünk :D
2012. febr. 7. 15:33

Sziasztok!

Remélem mindenkinek pihentető éjszakája volt.

Szcsgota gondolok Rátok jövő héten, mi is akkor kapjuk :) Már előre félek én is:(

Dbzsuzsi biztos nem lesz gond....olyan strammok....nem is gondolnánk mennyire :)

Kilókkal én is szenvedek, és hiába vagyok a régi-régi(diéta előtti) súlyomnak megfelelő, én sem férek bele az akkori nacikba, de nekem az "idős" nagynénik megmondták, hogy ez azért van, mert nekem pl. gyors szülésem volt, ami szétnyomta a csípómnél a csontokat, és mivel nem szép lassan tágultunk így nem is fog visszahúzódni.

Fogyizni nagyon szeretnék, de én azt figyeltem meg, hogy ha nem eszem rendesen, akkor hiába van tejem :), Maja 2 óránként kér enni, vagyis tartalma lesz egyenlő a 0-val. Nekem sajna ez a tapasztalatom, de nekifutok még egyszer ha azt mondjátok csak folyadék függő :) és meglátjuk :):) Jó lenne egy kicsit fogyni, mert a terhesség előtti súlyomhoz még nagyon sok hiányzik....

Pussz Nektek és jó babaázást

21220. adbefc7882 (válaszként erre: 21219. - Szcsgota)
2012. febr. 7. 15:25

Ne is mondd, én is nemrégen mentem el bevásárolni 1-2 dolgot, mert a kismama ruháim nagyok voltak, a régiek meg nem jönnek rám...

Végülis mindegy, majd egyszer biztos jók lesznek még :P

Ha nem, azt is lecarom, elvégre van egy fantasztikus ApróTalpam, ennél nagyobb ajándék meg nincs :)

21219. Szcsgota
2012. febr. 7. 15:20
Kilók!!Én asszem 60kg voltam a terhességem kezdetén és kereken 90 mikor a szülőszobába be mentem.Asszem -10kg voltam kevesebb mikor haza jöttem a kórházból.Most tartok 73kg-nál.Hát jó lesz bele húznom de én nem akarok még diétázni.Tornázni viszont kellene a hasamra és a popsimra :).De még az is várat magára.Ami érdekes az az,hogy rám még a cipőim és csizmáim sem jönnek fel nemhogy a nadrágok.A felsők meg cicibe lettek szűkek.Szóval :(.Ruhatár újítás :).
21218. szuniko
2012. febr. 7. 15:16
Én 59kg-val kezdtem most 56 vagyok mégsem jönnek rám fel a régi nacik...érdekes. :(
21217. adbefc7882
2012. febr. 7. 15:05

Látom, sokan küzdünk a kilókkal...

Én a diétával kapcsolatban megkérdeztem a védőnőmet és azt mondta, lehet nyugodtan, mert nem az étel befolyásolja a tejet, hanem a folyadék mennyisége. Tehát azzal, hogy mondjuk 2 után már nem eszek szénhidrátot és 6 után csak folyadékot fogyasztok, az nem árt a tejtermelésnek.

Végül is rajtam kb: 5 kiló maradt, az meg ráér később lemenni, de azért örülök, mikor Cuki megjegyzi, hogy milyen csinos vagyok :)

Éppen tegnap előtt mondta, hogy tagadhatatlanul látszik, hogy fogytam :))))

Ja, amúgy tegnap este együtt fürödtek a pasijaim, nem is tudom, melyiknek volt nagyobb élmény :D

Cuki lezuhizott előtte és vett fel egy gatyát.

Olyan sok képet csináltunk, hogy csak na :D

21216. Szcsgota
2012. febr. 7. 14:20

Én sajnos nem tudtam beszélni az oltásokról mert nem jött a védőnőm.Betegek a gyerekei :(.De aszem mi sem adatjuk be a rotavírus elleni oltást.

Petra remélem Beni hamar rendbe jön.De sajnos az oltások ezzel járnak.Bár mi még csak jövő héten kapjuk meg :(.

2012. febr. 7. 14:15

Mielőtt anya lettem, soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert nem akartam letenni.

Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.

Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett.

Soha nem ültem késő éjszaka, hogy nézzek egy alvó babát.

Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabra törik, mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.

Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici olyannyira befolyásolni az életem.

Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.

Ma megint nagyon érzékeny hangulatban vagyok, de mérhetetlenül nagy a boldogság! Jázmin itt alszik a nappaliban a kanapén, én meg itt bőgök mellette. El sem hiszem, hogy ilyen csodás kislányom van!

21214. Cserfescsillag2 (válaszként erre: 21213. - Kicsipetraa)
2012. febr. 7. 14:13
Mi holnap kapjuk, már most félek. Puszi Nektek!
2012. febr. 7. 13:40
Sziasztok lányok, tegnap megkaptuk a 2 hónapos oltást. Meg megvettük a Rotavírus elleni védőoltást is és azt is megkapta az első adagot. Be is lázasodtunk éjszaka. Megmértem a lázát és adtam is neki a kúpot amit ugye ketté kellett vágni, vagy inkább lefaragni, mert vágni nem tudtam. Szóval bedugtam a kis popsijába, természetesen egyből kakált. Na akkor jött a fertőtlenítés, mert a rotavírus elleni oltóanyag miatt 2 hétig nagyon kell ügyelni a dolgokra. Aztán az újabb kúp, ez már benn maradt, bár csak azért mert tartottam vagy öt percig az ujjamat a popsijánál, különben kitoltavolna. Nálunk bejött a nyűgösség is, azóta felsír többször is alvás közben. Egy kicsit bágyadtabb is, de remélem holnapra már újra az én kicsi mosolygós drágaságom lesz :). Imádom, teljesen szerelmes vagyok benikémbe :). De nem csak én az apukája is :). Szóval nekünk ilyen volt az első oltás. Majd aki hasonló helyzetbe kerül rögtön az első kúpnál emelje fel a lábait és tartsa ott az ujját kb 5 percig, annyi idő alatt már feloldódik. Puszika drága anyucikák!!!
21212. dbzsuzsi (válaszként erre: 21206. - Gereva)
2012. febr. 7. 12:42

Nyugi Gereva az idő mindent megold és hamar túl leszünk ezeken a kezdeti nehézségeken.

Mi is kinlódunk mindig valamivel pedig nekem sem az első babaám,de hát minden gyerek más és hiába atapasztalat ugyis a kicsi irányít még sok mindenben.Még ha nem is engedjük neki hogy ő uralja az életünket akkor is amég ilyen picik mindenképpen nekünk kell alkalmazkodni hozzájuk nem pedig ők alkalmazkodnak hozzánk.Aztán majd ha nagyobbak lesznek akkor megpróbáljuk nevelni őket !Igaz?

Hát a kilókkal én sem álok tul jól,nem is a terhesség alatt híztam meg hanem elötte és hiába vagyok 3 kilóval könyebb mint amikor neki álltam a terhességnek,még így is 15 kilóval vagyok több mint szeretném.De most fogyózni én sem akarok,ha lehet és azért szeretnék szoptatni 6 hónapos koráig.

21211. dbzsuzsi
2012. febr. 7. 12:36
Ezt neked kell eldönteni hogy mikor szeretnél visszamenni dolgozni.Ez függ attól is hogy van e aki vigyáz rá napi 6-8 órát.Meg hogy szoptatsz e még akkor és ha igen akkor hányszor.Meg hogy elfogadja e cumisüvegből a tejcit és hogy neked van e időd ugyanúgy max. 3 óránként fejni még ha nincs is veled a babád.Ez szerintem nagyon összetett dolog és sok mindentől függ.
21210. dbzsuzsi (válaszként erre: 21208. - Szuniko)
2012. febr. 7. 12:29

Köszi Niki a bíztatást!Én is nagyon remélem hogy nem kerül sor műtétre és csak max. figyelgetnünk kell hogy nem e nől.

Ezt leszámítva amúgy jól vagyunk. a közlekedést ugy oldjuk meg hogy ma reggel is 7 kor utnak indultunk mind a 4 en ,elvittük apát dolgozni,a nagyot most a dédihez mert hószünet van és utánna mentünk mi a Zalánnal a dokinénihez.

szerencsére már 15 éve van jogsim és valamennyire van rutinom ezért nem okoz gondot a havas uton való vezetés sem.A picikém meg szeret csavarogni!

A séta nagyon hiányzik ezért azon gondolkozom hogy valamelyik nap elmegyek vele az Árkádba és ott babakocsizunk egyet.Ha nincs más akkor ez a megoldás is jó mert ekkora hóban nem lehet az utcán.Meg nagyon hideg is van.

A héten talán megjön a mei-tai-m amit a tesz-veszen vettem és akkor magamra kötözve is el tudok vele menni levegőzni.

Te hogy oldod meg a levegőzést?

Amúgy én is kivagyok ,főleg estére leszek nagyon fáradt ,már nagyon várom amikor a picikém átalussza az éjszakát.

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook