2011 decemberi babák (beszélgetés)
Na, akkor ezt a vitát be is fejezhetjük.. :)
És MINDENKIT várunk a klubban, elvégre ez a csapat együtt 1 egész :)))
Hééé, mindjárt jön az ülőgarnitúránk :DDDD
Azt mondták, dél és 2 közt hozzák :D Egy zabszem nem férne el a .... :DD
Nincs miért megbocsátani, ez csupán egy olyan mondat volt, ami privát jobban ült volna!
Természetesen nincs harag, de tényleg lépjünk már a témán!
Persze értem én.És én is így reagáltam volna.
Bocsássatok meg nekem.
részemrol meg foképp nincs harag,de ha ezt nem irtam volna le ,szerintem te ismersz engem annyira Ágota,akkor nem én lennék,persze sziven utott minden lányos anyukat mert nem szoktunk kulonckodni meg egy ilyen osszeszokott forum nincs itt a hoxan,hidd el sokat olvastam mar es nem ugy beszélgetunk egymassal ,hogy kulonckodunk..na erted?
de Ágota én kérek elnezest es az a legborzsztobb ebben a konfliktusban ami remelemm mindjárt elszall innen hogy senki nem hibas csak kedveskedni akartatok egymásnak mai másokat most erzekenyen erintett vagyis magam neveben beszelek inkább negem erintett erzekenyen..na mind 1 regenyt lehetne irni
Szerintem erre aztán végképp semmi szükség!
Ne szítsuk már azt a tüzet tovább, inkább felejtsük el!
héééé!
EZEN A FÓRUMON BELÜL NINCS SZEBB BABA!
Nyilván mindenkinek a magáé a legszebb, de itt minden baba kivétel nélkül gyönyörű és hibátlan, tökéletes
Nehogy már emiatt robbanjon ki egy botrány...
Cserfes, neked nem kell rosszul érezned magad egy percre sem!! És a klubtól sem szabad ám elköszönnöd!
Én értem a többi anyukát is, nekem is iszonyat szarul esett volna ha ilyet írnak mondjuk a kisfiúk összehasonlításánál, de ALAPBÓL NEM HASONLÍTGATUNK egy babát sem a másikhoz! Stimm?
És nem vitázunk, örüljünk, hogy itt egy ilyen jó csapat gyűlt össze és legyünk tekintettel a másik Anyára, babára és egymás érzéseire...
Csajok hát mi van itt?Elmentem egy órára és már áll a bál?
Ne csináljátok már!!
Kérlek ne maradjon kis senki!!!
Próbáljunk meg ne megsértődni egymásra,légyszi eddig olyan jó volt ez a fórum,minden féle konfliktustól mentes!!!!
Asszem akkor én ki maradok a zárt körből.Sajnálom :((((.
Tényleg nem szerettem volna megbántani senki.
Köszi,hogy befogadtatok és tanácsokat adtatok és támogattatok.
Bocsi csajok miután le írtam már megbántam!!!!!!!!Szerintem mindegyik kislány GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!!!!!csak apa véleményét írtam le.Cserfes ne érezd magad kellemetlenül,nem meg bántani szerettem volna senkit.
Sajnálom :((((.
Naaaaa, Te erről végképp nem tehetsz, ne csináld hogy szarul érzed magad!
Egyszerűen ilyet nem illik írni, legalábbis bele a közösbe, ahol több kislányos anyuka is van!
Az ember lánya ilyet nem szeret olvasni, pláne nem egy baráttól!
De ne legyen már harag senkiben!
Mint lányos anyukat, teljesen egyetértek veled és jó hogy ezt le merted írni!
Ez nekem is rosszul esett!
aamer, Drága!
Jelentkezzél, úgy tudunk beengedni a klubba.
2011-12-es téli babák a klub címe, de az én adatlapomon,az interaktivitásban megtalálod
De jó ötlet ez a zárt klub!
JELENTKEZEM, KÉREM BEENGEDNI KEDVES FÖLDLAKÓ! :D
Szia Drága!
Nyitottunk egy klubot, úgy gondoltuk, az személyesebb, mint a nyílt fórum :) Reméelm, nem okoz Neked gondot, várunk ám ott :)
Sziasztok!!
bocsi, hogy nem jelentkeztem most egy hétig, tőlem nem ez volt a megszokott :)
Lizi beteg egy hete, ma megyünk megint dokihoz, párom is beteg lett, szóval én tartom a fronto... :(
Remélem ti jól vagytok!!!! Kivel mi újság?