Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 áprilisi babák fórum

2011 áprilisi babák (beszélgetés)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
15320. Zsanett09
2011. szept. 27. 19:46

Itt berényben nagyon lepusztultat adnak 11-12 millióért, amire még költeni kell, de aztán mindent.

16-18m ami lakható állapotú, de nem új. Hát akkor már inkább újat... :S

15319. andi-bebi (válaszként erre: 15316. - Zsezse88)
2011. szept. 27. 19:11

Mi 4 éve vettünk Tatabánya mellet egy faluban családiházat.110négyzetméter,2 hatalmas szoba plusz nappali,fürdő,wc,konyha.Teljesen felvolt ujjitva csak festeni kellet igy 13,5 millio volt,gáz+központifüttéses.

Van kert igaz az a domb tetején és egy szép zárt udvar!

Van furtkút ezzel müködik a mosogépem és a wc.

2éve szigeteltük le 13cm-es hungarocelt kapot igy kevesebb a füttés!

Ha eladnánk max 11 milliot kapnánk érte bár többetér joval!!!

15318. zsezse88 (válaszként erre: 15314. - Felicy87)
2011. szept. 27. 18:22
Nekünk eddig nincs rá panasz. Szerintem jól választottunk! :-)
15317. zsezse88 (válaszként erre: 15313. - Sorlyke)
2011. szept. 27. 18:21
Az még odébb van, de mindenképp szólok! :-)
15316. zsezse88 (válaszként erre: 15312. - Zsanett09)
2011. szept. 27. 18:20

Mi is 3 szobás kocka házat nézünk, csak nem új építésűt hanem régit. Falun olyan 4-6M körül van és ezt mi ki tudjuk fizetni így nem lenne hitelünk. Találtam olyat ami már műanyag nyílászárós, gáz-cirkó fűtéssel, úgyhogy csak laminált parketta, festés és esetleg fürdő felújítás kellene. Nagyon jókat találok!

Remélem hamar kinnt lesz az a fránya fogacska!

15315. felicy87
2011. szept. 27. 18:16

Jaj,még egy ilyen etetőszék...Hurráááá!Egyre nyugodtabb vagyok!

Köszönöm Sorlyke,hogy leírtad! :)

15314. felicy87
2011. szept. 27. 18:15

Köszi,köszi! :)

Most picit megnyugodtam,hogy Zsezsének is ilyen van és hogy Zsanett,ti is néztétek!

Nem voltam biztos magamban...féltem,hogy ez nem jó,vagy nem is tudom... de ez most picit megnyugtató! :)

Akkor azt mondjátok,nem volt rossz választás?

Ja,és köszi a mondókás tippeket is!

Nálunk a "ciróka,maróka" van a toppon,hatalmasokat kacag...

De most kipróbáltuk a Gyí te pacit is...és ezen is kacagott! :) Meg összeírtam még párat,gyakorolgatunk...aztán majd látjuk! :)

15313. sorlyke
2011. szept. 27. 18:15

felicy87:Laurának is ilyen zsiráfos huzatal..

KAnna26:gratula a készülödö fogacskához!!!:-)

zsezse88:aztán irni ha meg lesz az uj ház!!!:-)

15312. Zsanett09
2011. szept. 27. 18:05

Felicy nagyon szép a szék!! Én is néztem ezt a típust is!!

Fogacska még mindig nincs kint... de nyűgit azt okoz...

KAnna köszi a köszöntést! :) Jobbulást neked, remélem kicsi fiad nem kapja el a náthát.

Nem lehet könnyű külön, én tuti nem bírnám, most is ami volt a pókos sztori....... áááááááááááh én nem tudnék egyedül lenni már!!! De ott a vigasz, hogy nem fog sokáig tartani, és szép otthonotokba költözhettek!!

Most apával mi is nézelődünk ilyen kocka típusú házakat kíváncsiság képen 3 szobásat, mennyiért adnak meg felújítással mennyi lenne, hátha lenne annyi kp és akkor nem kellene ennyit kiadni albérletre... Mi eddig csak új építésűeket néztünk de az horror áron van... na majd meglátjuk mi lesz.

Zsezse falun milyen házat néztek?

15311. zsezse88 (válaszként erre: 15310. - KAnna26)
2011. szept. 27. 17:55
Köszi! :-)
15310. KAnna26 (válaszként erre: 15309. - Zsezse88)
2011. szept. 27. 17:52

Hali!

Na igen, Máté fiam is körberágja a családot (szereti más ujját rágni...), meg percek alatt eláztat mindent! = )

Reméljük, hogy hamarosan! < D

Hú, az sem egyszerű... eladni a házat. De kívánom, hogy sikerüljön minden a terv szerint és legyen egy szép új otthonotok! = )

Köszönöm!

15309. zsezse88 (válaszként erre: 15308. - KAnna26)
2011. szept. 27. 17:41

Szia!

Nekünk még nem látszik semmi Zsezse ínyén, de az előjelek itt is megvannak. Nyálzás, rágás, nem alvás...Kíváncsi vagyok mikor lesz belőle fogacska.

Igen, úgy néz ki, hogy mi is költözünk, bár előbb még el kell adnunk a házat, úgyhogy szerintem ez még odébb van.

Biztos nem egyszerű külön, szerintem én nem bírnám, de hamarosan ott lesz a szép házatok!

Jobbulást neked! Remélem Máté nem kapja el!

15308. KAnna26
2011. szept. 27. 17:33

Sziasztok!

Hú, de rég nem olvastalak már titeket! = )

De ahogy visszaolvasok, azért látom mindenki jól van, zajlanak az események, nőnek a babócák.

Bizony nálunk is előjöttek a fogas problémák, illetve hát mi is megszenvedjük a fogasodást... De tegnap előtt már észre is vettem a nyertest, igaz még csak a hegye látszik, de ott van! < D

Zsanett09: Hál' Istennek, hogy egyben megúsztátok azt a balesetet! És Boldog Születésnapot! = )

zsezse88: Ti is költözni fogtok? Mert mi is...Pontosabban én már elköltöztem a poronttyal anyumékhoz, mert fel kell újítani a házat, amit vettünk.(Férjem ott lakik, felügyelni a munkálatokat... fura így külön.) Aztán majd átköltözünk oda. Szóval mozgalmas hónapok elé nézünk. Szerencsére én nem vettem észre, hogy Mátém rosszul viselné.

Ehh... sikerült megfáznom... Remélem Máté nem kapja el.

Játék: nálunk a kukucs nagy kedvenc, meg ha kiterítek a földre egy pokrócot, azon szeret ide-oda gurulni, de főleg hason nézelődni.

Jah, meg a boci boci tarka a kedvenc dal- még le is lehet vele nyugtatni = D(fogalmam sincs miért ez a befutó, terhesség alatt nem nagyon énekelgettem)

Szép napot mindenkinek!

15307. zsezse88 (válaszként erre: 15306. - Felicy87)
2011. szept. 27. 17:29
Nekünk is ilyen van! :-) ...és mi is 17000 Ft-ért vettük vagyis vetettük meg. :-)
15306. felicy87
2011. szept. 27. 17:24

Csajok!

Az adatlapomra tettem képeket az etetőszékről! :)

Este majd írok még!

Puszi mindenkinek! :)

15305. sorlyke
2011. szept. 27. 17:18
Nekünk is jöna fogunk Laura mégis 2honapos korátol át alusza az éjjelt max 9re alszik 6ig...én nem adok neki semmi kütyüt gyogyit..
15304. Bereve (válaszként erre: 15303. - Zsanett09)
2011. szept. 27. 16:32

Este megmérem, legutóbb 70 cm volt, de annak már több hete.

Igen, az ínye fehérlik már 3,5 hónapos korától, de ezen kívül mást nem látok.

Kb 2 hete folyamatos hőemelkedése van neki is, adom a viburcol kúpot, meg a chamomilla ch 15-öt is.

Viszont extrán folyik a nyála, bárhová leteszem hasra, pár perc alatt úszik minden... :(

Szegénykém! :((

Szerintem nálunk is emiatt van a sok éjjeli ébredés! Bárcsak már megindulnának azok a fogacskák!

15303. Zsanett09 (válaszként erre: 15302. - Bereve)
2011. szept. 27. 14:00
Köszi! Hány centi Dávus? Mi is szenvedünk a fogacskától sajnos, tegnap óta sokszor hőemelkedése is van. Dudorodik már a kis ínye vagy fehéredik?
15302. Bereve
2011. szept. 27. 11:33

Sziasztok!

Boldog szülinapot Zsani!

Nekünk 2-esen van, de néha így is leér teljesen a lábikója.

Az éjjelünk továbbra is rossz. A nappalok picit jobbak, de mikor bújik már ki az a fogacska???????

Fel is ébredt, hív! :)

15301. Zsanett09
2011. szept. 27. 10:24

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!! Édesek vagytok!! :)

Danikától már kaptam ajcsit, :) azt, hogy éjszaka csak 5x kelt :P és reggel álmában olyanokat mosolygott, hogy elolvadtam teljesen!! Ééééés nem utolsó sorban fél 9-ig aludt!!!

Sajnos most is hőemelkedése van. :( És az ínye csak dudorodik :(( annyira sajnálom, remélem mostmár kibújik az a maradék kettő is és legalább 2 hónapig nyugtunk lesz a fogacskáktól...

Felicy mi kukuccska manócskásat szoktunk játszani! Ez a nagy kedvenc, meg gyí te pacit, persze azt nem sokáig, ezeken hatalmasakat kacag. :) Meg szoktunk együtt hasalni és játszunk a játékaival, meg mászok előtte és mondom egyik kéz másik láb :D és annyira figyeli a mozdulatokat, próbál utánozni, nagyon édes!! :)

15300. nagyem
2011. szept. 27. 09:43

Sziasztok!

Boldog szulinapot Zsanett! ;)

Most olvasom csak a balesetet, hat remes lehetett, en is mindig ettol felek, ha autoba ulunk. A parom szulei is szolnokiaik, ezentul majd mi is jobban vigyazunk!!!

Felicy, en vettem egy konyvet, amiben mondokak vannak, de ott van mindig a szoveg alatt az is, hogy kozben mit ajanlott csinalni a babaval, vagy eppen hogyan mondjuk az adott reszt. Az a cime, hogy Kerekito, es Jakabosne Kovacs Judit a szerzo. Nalunk Franci nagyon szereti.

15299. Bar-bee81
BOLDOGAT ITT IS ZSANINAK!!!!!!!!!!!!!! :-*
15298. Bar-bee81 (válaszként erre: 15297. - Felicy87)

én énekelek neki,mesét mondok

emelgetem

a térdemre ültetem-de nem sokáig

masszírozgatom

ráfektetem hassal a lábszáramra hanyatt fekszem és emelgetem a lábammal közben fogom a hónaljánál+felhúzom a lábam nagyon szereti

van hogy haspréselek és a lábam közé veszem és kukucsizunk

+a szerszámpaddal játszunk én mutogatom neki,hogy később majd miket kell nyomkodnia rajta,de már szokta huzkodni a pörgettyűs részét.

15297. felicy87
2011. szept. 27. 09:02

Sziasztok!

Zsanett: Boldog szülinapot-itt is! :)

Az éjszakánk ugyanolyan volt,mint a többi! :) Lili nagyon beállt,hogy 2szer,3szor kelünk...

Akartam már kérdezni,hogy ti miket játszotok a bébikkel?

Mi ciróka,marókázni szoktunk,Lili imádja és hatalmasakat kacag...de mostmár szeretnék valami újat is tanulni! :)

15296. zsezse88 (válaszként erre: 15295. - Andi-bebi)
2011. szept. 27. 08:19
Nálunk is szóba került külföld, de én inkább maradnék. Amúgy én is és a férjem is falun nőttünk fel, úgyhogy tudom mivel jár ott lakni. Nekem tetszik az ötlet, hogy elköltözzünk, de majd meglátjuk...
15295. andi-bebi (válaszként erre: 15288. - Zsezse88)
2011. szept. 27. 08:11

Hát nemtudom ,szerintem nincsenek hátrányok ha van azt kompenzálja az,hogy jolevegőn vagy és a családiház mindennél többetér!

Mi laktunk városban de én nemkivánkozom vissza ,inkább söpröm a havat,meg ha kell elhordom a gyereket majd iskolába ha a városba akarom,hogy járjon!

Amugy mi lehet megyünk külföldre apa megpályázott egy Brazil állást a cégén bellül,de ez még a jövö zenéje!De ha kellene én most pakolnék,na nemazért mert nemszeretem a hazámat!A munka fontos a pénz fontos ugyhogy ez nemkérdés!

15294. zsezse88
2011. szept. 27. 07:28

Jó reggelt!

Zsezse 2x kelt éjjel, 1-kor meg 4-kor.

Zsanett! Boldog szülinapot!

Szép napot!

15293. Zsanett09
2011. szept. 26. 21:20

Lépek csajszik aludni, kicsim már durmol, nekem is most kell!

Köszönöm, hogy aggódtatok, már túl vagyok a sokkon így 2 nap elteltével és hálát adok, hogy Danika jól van. Innentől még jobban oda fogunk figyelni, mert pillanat alatt megvan a baj, és ha egy kutyus ekkora kárt okoz, mit tesz egy őz? Jaj... nem is gondolok bele!

Csillus, nagyon jó ötlet a találkozás!!! Én benne vagyok, és már most nagyon várom. :)) Felőlem dolgozhatjuk is ki a részleteket!!

Nem semmi hogy nő a kis Zsezse. :) mint a gomba!! :) Én sem mennék falura, szerintem aki városhoz szokott annak nehéz lenne, de nem tudom. Én ha elhagyom Jészberényt, akkor külföldre megyek...

Persze ha ott nálatok gondok vannak, akkor meg kell oldani, ha költözés a megoldás, akkor úgy. Remélem jól döntötök majd és nem bánjátok meg! :)

Bereve nekem 1-es állásban van, mert a kettesből még nem éri el a lába a földet, csak alig és úgy nem tud ugrálni. Így viszont fel is tud állni. :)

Jaj Csillus elfelejtettem írni, párom szolnoki és az ő szüleihez szoktuk oda hazajárni. Mamája pedig Törökszentmiklóson lakik, az ominózus pillanatban pont tőle tartottuk vissza Szolnokra.

Na lépek, mert leragad a szemem!!

Jó éjt!!

15292. zsezse88
2011. szept. 26. 20:27

Kicsit keveset evett a hétvégén Zsezse, sőt volt, hogy étkezés is kimaradt, feszültek is a cicijeim. Ma megmértük, hogy hízott-e eleget. Hát 3 nap alatt 90grammot hízott. Már 7920gramm! Ma már 74-es nacit adtam rá, hát pont jó rá. Pedig az is benne van, hogy 6-9 hó. Szerintem nem lesz jó addig. Meg a hármas pelusokat is kinőttük.

Összeraktam a habtapit. Szerintem kelleni fog még egy csomag...

Zsezse már fél órája alszik. Mi ma filmes estét tartunk, úgyhogy megyek is.

Jó éjt!

15291. Bereve
2011. szept. 26. 17:59

Na megjött a jumperoo! Vateráról vettem, de használt volt, bár nem látszik rajta, viszont 2010-es baby zoo-s, a csaj meg 2011-esként hirdette...

Na sebaj! Lényeg, h jó állapotban van!

És nagy a sikere!!!!!!!

Ugye a magasságot úgy kell állítanom, hogy csak a lábfeje érjen le, vagyis a lábúja? Spiccben?

A járókát is csípi egyenlőre! :)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook