2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Bar-bee81:viszek fényképezöt:-)de én se igérem biztosra mert néha még köhögök most cukorkát vettem gyogyitárba
Csillus nekünk nincs hitelünk..
Zsanett09:mi is igy vagyunk albiban..
voltunk masszázson apa is jött:-)
Huhh, Zsani, motormánia...
jaaaaaaaaaaajj, sajnállak, az örökös rettegés, főleg egy ekkora "gép" alatt....
Amúgy a bankok most is lapitanak, mert azok, akik 2009-ben lemaradtak róla, azok most is igénybe vehetik utólag, de erről mély hallgatás van ám...
Zsezse, nekem van néhány, majd leáztatom, és küldöm, a régi cimed jó, ugye?
Remélem szólsz, ha már tudsz valamit a szocpolról!
Nálunk is ilyenek az ingatlanárak! :-(
Na a szocpolra mis is lépnénk... Nekem bankból első kézből fognak szólni, amint lehet igényelni. (csak győzzük kivárni. :S)
Hát albérlet... én nem tudom miért, de itt a lakás és albérlet árak is az egekbe szöktek. Mi itt nagyon olcsón vagyunk, mert ismerős. 45E+rezsi volt egy évig. Aztán el akartunk menni egy nagyobba Danika miatt (56E+rezsi lett volna 100m2) de az itteni tulaj azt mondta inkább enged 5E ft ot csak maradjunk, mert ilyen jó albérlője még nem volt. Így maradtunk, azóta 40E+ rezsi ezért a 74m2-ért. De itt egyébként 40 alatt nincs még garzon se... Borzalom. Egy 2 szobás 1000éves lakás 10 millió... Amilyet mi szeretnénk 20 nál kezdődik. :(
Nekünk eddig 2 kocsi volt, de az enyémet eladtunk, mert ilyen benzin árak mellett, nem érte meg kettőt tartani. Enyém volt az öregebb így neki kellett mennie. :( Nagyon megszenvedtem, mert imádtam a kocsim. De azóta megszerettem a másikat is... kénytelen voltam, ő 5 éves, jól felszerelt astra, szerintem még jó darabig nem cseréljük le. Arra sincs hitel, újan vettük. Meg apának van egy nagy motorja(honda vtr1000), az 2 éves, azt is újan vettük, szintén nincs rá hitel. Szóval volt ami elvitte a pénzt a lakás elől...
A lényeg, hogy ott van és a sajátotok!
Mi is eladtuk volna a telket, de mivel nagyon nagy nem kellett a kutyának sem. Lehet, hogy jobb is, mert így ott van vésztartaléknak. Mi is kb. 3 éve akartunk építkezni, de akkor mi sem mertünk belevágni. Mondjuk szerintem akkor is lenne ennyi hitelünk. :-(
Nekünk azért mázlink is volt, mert a férjem örökölt egy parasztházat, azt felújitottuk, azt adtuk el és abból lett a mostani
De nagyon sok munka és pénz lett belefektetve, mindent a párom csinált, meg az APUKÁM
Jó nektek Csillus, hogy önerőből tudtatok házat venni. Ez már elég ritka. Nekünk is volt pénzünk, de ez itt Siófokon kevésnek bizonyult. Nagyon drágák itt a házak. Lehet máshol palotát vehettünk volna ennyi pénzért, így meg még a hitel is kellett.
Egyébként én sem panaszkodhatok, mert a férjem jól keres, mindenünk megvan, de ha nem lenne a hitel tényleg több jutna Zsezsének.
Zsani, mennyi nálatok az albérlet?
mert itt 30.000+rezsinél kezdődik :-S
Mi önerőből vettük házat, meg fel is újitottuk, csak a tetőcserére kellett hitelt felvennünk :-(
Szocpolt még nem igényeltünk,de ha lesz újra januártól, akkor veszünk telket és épitünk egy új házat.
Most autót kéne venni nagyon, mert az enyémnek lejárt a műszakija, és már öreg is, egy Mazda 5 -re pályázok :-)
Apa fizetése májustól kicsit jobb, előtte 3 hónapig nem kaptunk semmit, mert jogutód vette at a cégünket.
Én elég szépen kapok Gyást és ha a Gyedem is több lesz mostmár, mert emelték az alapbéremet, egy szót sem szólok :-)
Jó nálunk azért nem több százezret fizetnek még felsőfokú végzettségűeknek sem, 120.000 bruttó megállitja a maximum bért...
(Apáéknak több, mert nagygépeznek)
tesztem -negatív :-D
nekünk sok hitelünk van: fundamenta 6555,-
mi jól jártunk velük 5ezret fizettünk sokáig és kaptunk rá hitelt lakásfelujításra,persze autóra költöttük,de számlákkal igazoltuk :-D
van a kocsinkra 21ezer
+most a tv-re hitelkártyára vettük havi5ezret fizetek.
1200,-az e-on felé,mert állítólag 1 évig nem ment a bojleróránk-ki a fene nézi? az ő dolguk,de mindjárt +bűntettek több,mint 100ezerre és ki is küldték a rengeteg csekket.
mi csak picúrnak teszünk félre-babakötvény ezer,miamanó 4ezer,amit 10re jövőre+emelünk. nálunk apa rak félre.muszály télire,mert akkor nincs annyi munkája.
picúrom ma sokat alszik.remélem nem lesz beteg,mert apa +fázott az esőbe és nekem is kapar a tokrom+az orrom is folyik.
remélem SORLY nem leszünk betegek holnapra!!!!!!!
este nekiállok a sütiknek.
Hát, amíg én is kerestem jobban ment... Mert amit most kapunk az össze sem hasonlítható a fizetéssel. Mi szerencsére tudunk félretenni így is. Amit én kapok, ahhoz hozzá sem kell nyúlni és sokszor a férjem fizujából is tudunk eltenni, persze az attól függ mennyi mindent vásárolgatok össze Danikának. :D
És sajnos ilyen törlesztőrészletű hitel nincs ami ennyi lenne, mint egy albérleti díj. :(
Meg sajnos itt nálunk a házak is elég drágák, nagyon sok hitelre lenne szükségünk. :(((
Nekünk sem megy nagyon a félretevés :( Pedig én is ezt találtam ki, hogy amennyi a mostani albérleti díj és egy törlesztő részlet között a különbség azt félrerakom minden hónapban, de eddig nem nagyon sikerült.
Mi is szinte hitelt vettünk fel, de megvették a lakást előttünk, amit kinéztünk, most persze áldom az eget érte!