2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Jó reggelt!
Végre jót aludtunk! Manócska 12 órát szundizott át, persze azért 3x voltam nála. :)) Tegnap kibújt az 5. fogacskája, :)) már csak 1 van hátra!!
Tegnap nem nagyon voltam így vissza kell olvasnom benneteket később, de most rohanok státusz vizsgálatra, Danika holnap 6 hónapos!!
Puszi mindenkinek, remélem jól vagytok!! Kis Laurának jobbulást!
van hősugárzonk,még mikor balu született akkor vettem ,a fürdöben beszoktam kapcsolni!
viszont én fagyos vagyok ezért nemcsak a gyerekek miatt füttök de apának igy könnyebb beadagolni!!!
amugy köszi 2,5-3 ora az ut ugyhogy gyorsan leérünk remélem!!!
Patrikom fél 7kor aludt 10kor cicizett aztán 4kor és 6kor már keltett: HÉJ-HÉJ-HÉJ!!! annyira birom!!! :-D átvittem apához és felkeltettük őt is!
apa tegnap hozott neki a brendonból kis kék farmeros dorkót=kocsicipőt.16os,zokniba 17es kell neki,de még ez is nagy rá!télire már ki is néztük fekete bundás doresz-tök menő!!!
mi ma du elutazunk,megyünk haza aposomékhoz Orosházára!mivel még viszonylag jo az idő ezért megyünk most.
nagy hidegben nemakarok oda menni,mert nemnagyon szoktak begyujtani max este és nemszeretném ha megfáznának a gyerekek!
tényleg füttéssel hogyáltok?mi esténként beszoktunk gyujtani!!!
jo reggelt!
nálunk bogi már este 8-kor aludt,aztán mikor 11 körül bementünk lefeküdni kicsit mocorgott de visszaaludt!
3,18-kor ébredt szopizott és elaludt ,most fentvan de még az ágyban már kicseréltük a pelust,de még ilyenkor szokott 1 órát szundizni!
Jó reggelt!
Borzalmas éjszakánk volt. Zsezse 11-től szinte óránként kelt. :-(
Ma jön anyukám, már majdnem 2 hónapja nem volt.
Szép napot!
ááá, nem, ez graco horizon,amit te feltettél(2004-es kiadás)
ez a quattro tour deluxe:
hasonlit, de más a kereke, és ezen már van hőmérő és óra.
Na Zsezse már alszik, úgyhogy megyek én is zuhanyozni és pihenni.
Barbi köszi! Tényleg olyan, mint egy kis kommandós. Sajnos a mászást nem sikerült felvenni, de a kúszás megvan. A többit majd legközelebb. :-) Igyekszem minden ilyen pillanatot rögzíteni, mert tényleg jó lesz később visszanézni vagy megmutatni Zselykének. Amúgy szerintem azért vannak oda ezekért a tárgyakért mert látják, hogy mi használjuk.
Na jó éjt!
nagyon ügyes ZSELYKE!!!! kis kommandós :-D
érdemes volt felvenned!milyen jó lesz majd később visszanézni ezeket a kis videókat!!!
a távkapcsolóért minden gyerek+van veszve+a mobilokért!én nem tudom,hogy aurájuk van-e ezeknek a tárgyaknak vagy mi,de ma Patrik is +látta az asztalon a távkapcsit és addig cirkuszol,amíg neki nem adtam.pedig nem is érdekes,annyira nem is szines.
igen mutasd!!! de miért is? ,-D
zsezse! kérünk videót!!!!!!!!