2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Valami járássegítőt vagy építőkockát (azt a nagyot), vagy karácsonyra is lehet ezeket a tanuló kutyus, teddy maci...
Annyira még én sem nézelődtem karácsonyra, de majd akkor biztos lesznek tuti ötletek. :-)
Sziasztok!
Zsanett: Isten éltessen benneteket!Sok puszi nektek! :)
Tegnap én is lementem Tescoba,csak a mászó mackó volt már... a többit nagyon elkapkodták! :(
Tudom,hogy korai még...de nektek vannak már ötleteitek karácsonyra?Ugye 8hónaposak leszünk akkor...és egyelőre dunsztom nincs,hogy mit vehetnék az én Kincsemnek!? :/ 1-2ötletet szívesen vennék...
Ja,ami eddig eszembe jutott,az az autósülés...
Sziasztok.
szép jó reggelt mindenkinek Csillus:nem tudom hogy a tejpépnek köszönhető -e 2 napja kapja, és azóta átalussza az éjszakát megint, úgy mint régen :) esze 7-től reggel 6 ig. a pépet csak uzsira adom, és még fél adagot eszik meg, adjak neki napközben is? tanuló kutyust én is szeretnék, sütifaló már van ...délután megyek én is a Tescóba.az apa ma is dolgozik,sajnaaaa
Zsezse!
Mi tavaly a tanulókutyust a Brendonban vettük, december elején 7990 Ft volt
A teddy maci pedig 9990 Ft.
Érdemes be-be nézni,mert néha sokkal olcsóbban meg tudsz venni dolgokat,mint máshol!
most néztem, a tanuló Teddy, most csak 7490 Ft, leht mindjárt el is indulok egyért, és tartalékolom karácsonyra!
A kutyus most 9990 Ft, dekarácsony előtt szokott olcsóbb is lenni, majd szólok.
Tavaly pl a sütifaló itt nálunk a tescoban 3290 Ft volt a 6990 helyett :-D
szia!
valószinű lejárt a tgyás-od, és a gyed alatt passziv munkavállaló vagy, fizetés nélküli szabadságon.
Igényeld, mert a jogviszonyod igy tartják fenn, az új törvény szerint, ha nem igényeled, akkor elküldhetnek gyed alatt is :-(
Jó reggelt!
Este hiszti volt, de olyan 9 körül azért elaludt Zselyke. Éjjel 2x kelt, éjfélkor meg 3-kor.
Jött a munkáltatómtól egy olyan papír, hogy okt. 3-tól fizetés nélküli szabadságot igénylek. Más is kapott ilyet?
Sorlyke! Sajnos nem mind. Pl. a tanuló kutyus, amit még szerettem volna az még mindig majdnem 10000 Ft. :-(
Szép hétvégét!
hajnalba arra ébredtem : +jött!
olyan érzésem volt,mint tizenévesen amikor először jött+.de furi!!! kíváncsi leszek most már hogy fog+jönni.milyen rendszeresen.mert a terhességem elött hol volt hol nem.ha +jött 35napra de volt,hogy 70.re volt hogy 3hónapig semmi.a rengeteg teszt+csak a kukába landolt.
Sziasztok, megint csaviztam egész nap.... hulla vagyok, holnap már 2 napot kell visszaolvasnom........................ :D
Danika 69 cm és 7210gramm. (itthoni szerint múlt héten volt 7300g............ majd holnap itthon is lemérem)
Jó éjt, pussz mindenkinek..............
Nekünk is ilyen van :)
Hannám 7 kor beájult a vacsora közben, ebből tuti ébredés lesz:)
Talalkozhatnank, ha jossz Pestre. Vagy ha barmelyikotok jon, szivesen osszefutnek veletek. Nekem autom ugyan nincs, de tomegkozlekedessel szinte barhova el tudok menni.
Mi most epp uton vagyun haza a szuleimhez, Nagyvaradra, es a gyerek azota alszik, hogy beultunk a kocsiba (kb 2 oraja). Remelem vegig vagy legalabbis hosszan alszik majd meg a hatra levo 100 km-en.
Csajok, ne sajnaljatok a penzt a jo babaulesre, nem normalisak az emberek, egyesek ugy mennek a 90-es tablanal 120-al, ahogy nem szegyelnek
Na elment anyu. Jó, hogy itt volt.
Vettünk a Tescoban habtapit, mert kiárusításos, de kisebb, mint a mienk, úgyhogy visszavittem.
Most megyek, mert felébredt Zsezse. Ma kicsit kusza volt a napirend, majd este még benézek.
szólj, ha mentek pestre, akkor lehet megyek megint :-)
lányom Emőkén kivül van még valaki bp-i?
cuki!!
miért nincs webáruházuk??????? VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
akkor 9-18kgigosat nézzek?
ilyen overállt vettem Kloénak :-)
nah,most megint lelombozlak...
azok külföldről behozott szemétbe kidobott darabok, tesznek rá itthon új huzatot és jót nyernek rajta
senki nem garantálja,hogy törésmentes
www.babyoutlet.hu
itt nézelődj :-)
de ne hordozót vegyetek, hanem ülést
ezt ajánlom:
concord ultimax
nekünk nincsen eladó ülésünk :-(
és neked nincs eladó ülésed? akkor lehet én is ilyet vennék használtan.bár most láttam 22ért vaterán ezt új
én ilyeneket nem vennék, nincs töréstesztje
lehet ha balasetezel a műanyag része annyit sem bir ki, semmi baja nem lenne a gyerkőcnek, de az ülésből egy leváló darab, vagy a törés meg megvágja