2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Nahát akkor az lehet, hogy tényleg nem folyás. Sajnálom, hogy ilyen helyen kellett szülnöd és most pedig a tesódnak is ott kell...
Továbbra is megy a drukk és remélem azért nem otthon születik meg kisBrekk!
Hát ez az,hogy mi se tudjuk!
Folyásom nekem is volt,elég bőven...de soha nem áztam el,úgy meg pláne nem,hogy a nadrág is...
És a folyás sztem ennél másabb!Ez 1az 1ben víz-kinézetre,állagra...ezért vagyunk tanácstalanok!
Sajnos itt most olyan hülye banda gyűlt össze,hogy simán hazaküldenek olyat is,aki szül.
Engem például haza is küldtek.Mondtam,h fájásaim vannak,mutatta az nst,a szülésznő közölte,h ez csak jósló!
Kértem,hogy szóljon az orvosomnak,majd megnyugodok,ha ő is jóslónak mondja... De ő közölte,hogy itt nemsoká baba lesz...
Szóval...ezek nem normálisak...és egy percig nem lehet nyugodt az ember! :/
De azért jól jön minden drukk! :D
Zsezse: Köszi...de még nincs KisBrekkünk.
Viszont lenne egy kérdésem,véleményeket várok!
Hogy mindenki tisztában legyen a dologgal:
Tesóm kedden tölti a 38.hetet.Pár napja szivárog belőle valami,mintha bepisilne!De nem kell pisilnie.És ez valami színtelen,szagtalan... Görcsi is vannak,folyamatos keményedések... Mi magzatvíz-szivárgásra gondoltunk.
Bementünk nemrég a kórházba.Sikerült kifognunk egy irtó okos és "iskolázott" szülésznő-nőgyógyász párost! :/
Közölték,hogy biztos a megváltozott hüvelyváladék "FOLYIK",majd UH,amire azt mondta a doki,hogy "ÓH,SOK VÍZ VAN OTT..." Hát,no comment...
Ja,csináltak NST-t,a pici szíve 166ot vert percenként... Szerintem ez fájásoknál szokott így felugrani,nem?
De nem foglalkoztak vele,hazaküldték.
Ti mit mondtok erre?
Ja,Zsanett,köszi! :) Tényleg lesz.rom most már!Lili és a tejem mindennél fontosabb! :)
Danika délelőtt 2.5 órát aludt és utána is alig tért észhez. :) most jó az alvókája.
Nekem ökonetes mosószerem van, az nagyo bőr és természet barát. Ugye arra is gondolni kell, hogy ez a mosóvíz mind szennyezi a környezetet és az öblítőm is ökonetes.
Folttisztítóm nincsen, eddig próbáltam vigyázni, de már most lehetetlen és hiába áztatom be azonnal, meg (ökonetes) szappanozom be (ez eddig minden foltot kivett!!!) benne marad még az almalé is... pedig nem üveges (ált. azok jobban fognak) hanem én centrifugázom.Szóval akkor ha ezt ajánljátok akkor én is beújítok egy venish szappant.
Sajnálom Bereve, hogy ennyire nem alszotok jól. :( Én már a száraz levegőre tippelek, lehet azért ébred fel, mert annyira kiszárad a kis szája. De Csillus még mindig nem írta meg a véleményét. :(
Ja meg Csillus néztem a maxi cosi priori-t, de abból nagyon sok féle van, melyik a jó?
Felicy ne izgasd magad Tibin, tényleg a nyugalmad a lényeg, nehogy megártson a tejnek, vagy megérezze Lilike a feszültséget. :(
Nekünk a fogzás eddig csak hőemelkedést és sűrű nyálcsorgást okozott. A nyál kiütést is okozott a kis állán, de szintén ökonetes mirtill krém gyönyörűen lehozta neki.
Iszonyat éjszakáink vannak, nem tudom mitől. Csak a fogakra tippelek...
MEgyek alszom én is egyet, amíg manó is durmol.
most kaptam dm-től ariel kupont akkor veszek rajta folttisztítót+a vanish szappant is kipróbálom-köszi!
az egyik oldalon b o l t h e l y . h u
itt+csak 3ezer a kocka és nem is akciós
szóval néha elég jó reklámfogás,hogy féláras akció van!szerintem sose volt 5ezer.
Sziasztok!
Csenge, Dávusomnak általában bébipapikat adok, szinte mindent megeszik, de a zöld színűeket kevésbé csípi. Kedvencei a stök csirkehússal és a paradicsomos burgonya csirkehússal. A húslevesből szoktam neki krumplit, répát, csirkemellet turmixolni, (a védőnő most javasolta, h pici májat is tegyek hozzá), gyümikből szinte mindent szeret, amit lehet. Tejpépeket, de csak sima vaníliásat és összekeverem neki gyümivel fele-fele arányban. A héten kóstolta az eper-alma bébipapit, na za díjnyertes nála, főleg ha tejpéppel keverem.
Mi is fűtünk már estére pár napja.
Jó, hogy írtad Csenge ezt a felül jövős fogzást, mert nekem anyósom a napokban mondta, h a fiának fent jött a foga először, ő meg folyton lent várta. Én meg hülyének néztem…
Megnézem majd Dávusnak, mert nem igaz, h 3 hónapja produkálja a fogzás összes tünetét, és még sehol egy fog sem!
Zsesze, nekem is most kellett igényelnem a Gyedet, és igen, ehhez kell a fizu nélküli szabit kérvényezni a munkáltatótól.
Zsanett, boldog fél évet Danikának! Nekünk még 12 nap hátra van!
Anka, ez szörnyű, még jó, h nem lett bajuk a barátnőd ikreinek.
Sorley, gratula a fogacskákhoz!!
Köszi Csillus,de már megoldódott!Évi is tud küldeni! :)
Viszont abba segíthetnél,hogy melyik babakekszbe nincs tej,tejszármazék?
tettem már fel képet,de akkor még csak az egyik volt kinn neki, majd h sikerül fotózni berakom a naplómba!
nálunk az ariel nem jó, mert Vivinek kijön tőle az ekcémája, a tomi jó volt a bőrének, de Áron meg azt nem birja :-(
Most a dreft baby-vel mosok meg a silan sensitive-vel öblitek, folttisztítót nem használok, igyekszek vigyázni, ha mégis kell, akkor vanish szappan, nem a folttisztító, hanem a szappan.
Mariann, nekem van, küldd el a cimed és feladom :-)
Sziasztok!
Sorlyke gratula a fogacskához!! :)
Jól vagyunk, és végre sikerült kanállal is ennünk. Igaz csak 1/3 üvegnyit,de evett :)
Lányok!Nincs vkinek véletlenül 1db anyatejgyüjtő pohara tetőstül? Nekem nincs, odaadtam én buta barátnőmnek,elfelejtettem,hogy jó lehet gyümit rakni bele,hogy lássam hány ml-t evett meg. Kifizetném!!
sorly!!! gratula a fogacskához!!! :-*
Csillus tényleg van már 2!!!!!! fotót kérünk róla :-D
na +jártuk pécset beszerztük a mókakockákat és a 4dbos kisautókat-tök szupik+vettünk kézi orrszívót-amit Csillus ajánlott útközben jó lesz már benne is van a pelustáskába és 1 olyan kis neilon kisingecskét,amit etetés közben kell ráadni-piros tűzoltós :-D ugyanis az előkét leszedi és a tegnapi hófehér ruhája tiszta paca lett sütőtökkel beáztattam vanishbe de mint ha mi se történt volna. ti mivel szeditek ki_barack,répa,sütőtök,meggy csodákat :-O
én is gondolkodtam a párásítóba még nem néztem az árát.
Brendonba milyen ruhák akciósak?
tescóba a bundazsákok 4500,-akciósan hát én vagy 3ért vettem kesztyűs-tappancsosat c@a-s használtan.+a kiskabátok is jó drágák!vagy 1500,-ért vettem c&a-s mellénykéset.szerintem érdemes teszveszelni! úgy is kinövi!
Jobbulást Zorkának!!!
Nálunk a felső fogak kibújását massziv vizes orrfolyás szokta megelőzni.
Eddig 4-ből 4* bejött :-)
Áron ma rájött, hogy a jumperoo körbe is forog :-)
Tök cuki volt, hangosan röhögte minden egyes fordulatát :-D
Köszi az infót...leskelődök! :)
Tibivel meg már nem vergődök... Én nem idegelem magam tovább!Fontosabb,hogy Lili kiegyensúlyozott legyen...és persze,hogy a tejem is megmaradjon!
Felicy!
Mondd meg Tibinek, hogy a gyerektartás többe fájna neki!
A brendont figyeljétek folyamatosan, mert "fülest" kaptam, hogy a kifutott szinek miatt lesz 30-50%-os leárazás!!!
:-)
Én is lesem, általában éjszaka frissitik az oldalt :-D
De igen, 5, csak elütöttem, mert alig láttam még ki a fejemből. :) Elnézést, csak iszonyat éjszakáink vannak, mert Zozi már 1 hete betegeskedik és nem alszunk túl sokat. :(
A babaülések rögzítése pedig isofix volt.
Most jönnek az új ülések a jövő héten mehet értük. A régibe nem ülteti bele már a törpéket.
Sziasztok!
Sorlyke: Gratula a fogacskához! :)
Csillus: Nektek is gratula mindháromhoz!Szurkolunk,hogy gyorsan túl legyetek rajta!
Nekünk még egy sincs.Nyálzunk ezerrel,rágunk mindent,picit nyűgösebb,mintha keményebb lenne az ínye...fehérlik...de még nem jön!
Zsanett: Akkor nálatok gazdag Jézuska lesz!Dupla öröm :)
Igen,tesóm már teljesen be van pörögve!Alig lehet már lenyugtatni,folyamatosan menni akar szülni! :)
Olvasom ezt a balesetes sztorit...Döbbenet :(
Én meg pont tegnap vesztem össze Tibivel-megint! A gyerekülésen... :/ Azt mondta,olyat vegyünk,ami sokáig elég... Mondtam,hogy ezt a mondatot nem akarom még egyszer hallani,mert nem a gyerek életén akarok spórolni... És nekem esett,hogy ilyen jól állok anyagilag? :/ Hát,ha a lányom életéről van szó,akkor igenis jól állok,legalább ebből a lehető legjobbat kapja!És én vagyok a szar anya... :( Na mindegy...nem is idegelem magam tovább...
Zsezse: Örülök,hogy javulnak az éjszakáitok! :)