2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon! (tudásbázis)
Na ide figyeljetek Csajok! Húzzatok bele, de most ne a fogyásba kizárólag, hanem: érezzétek JÓ nőnek magatokat!
Mióta fogyok - és ezt már ma ketten megint megjegyezték- azóta magabiztosabb vagyok, és mindig "izélnék" :-))))Elő a szexi hálórucival, nem kell meztelennek lenni, ha szégyellősek vagytok. :-)
Ma alig ettem,viszont változatosan és egészségesen(!) és futottam 40 percet. :-) Viszont nem vagyok hajlandó éhezni! Ne siessetek, l a s s a b b a n fogyjatok, mert ha hiányállapot lép fel, akkor megbosszulja magát, és pl. nem lesz libidótok, de ez csak egy a mellékhatások közül..Ésszel, örömmel éljetek és fogyjatok!
nyugi, nekem is ugyanez a bajom...
szegény aptyuk kezd beleőrülni :D
Én is fáradt vagyok, de nem tudom miért... Megpróbálom magamat kicsit összekaparni, mert eléggé szétestem :(
Helllóóó!
Hulla fáradt vagyok....megfigyeltem...minden nap fáradt vagyok...a párom már azt gondolja, hogy valami komoly bajom van...:))Mert mindenre fáradt vagyok:)Mióta fogyózom azóta nem kívánom a.....tudjátok mit. Szerintetek ez normális???Vagy mitől van? A jókedvem megvan, csak ez a dolog...na mindegy...lehet nincs is összefüggés...
:P
Sziasztok!
Ma még egész jól állok a kajálással(bár még hátra van egy jó hosszú éjszakás műszakom:S)Ma is volt torna 2x20 perc RR:D
További szép napot!:D
Sziasztok!
Megvolt a folyadéknap tegnap:)És ma már egész kis"pofás eredményt"mutatott a mérleg...:)(bár még a versenysúlyom messze van...)
Sziasztok!
Holnap péntek, és mérlegelés, és én megint nem fogytam:( Vajon miért?
December 4-én kezdtem, azóta fogytam 5 kg-ot, de egy hete semmit...
Én mikor elviszem a fiúkat oviba-suliba(a város másik végébe), most már hazafele gyalogolok.
Plusz esténként tornázom.De nem mozdulok a 65 kilóról lefele. :(
Pedig figyelek a kalóriákra, kenyeret nem eszem egyáltalán.
Sziasztok! Lement 2,5 kiló amit felszedtem az ünnepek alatt, de azóta egy deka se! :(
Szigorúbban kell fognom magamat, asszem...
Ma még csak egy Norbi update joghurtot ettem, meg két puffasztott búza szeletet csirkesonkával.
Pici fiam már mondogatta is ma, hogy"anya, te csak "bio"-t eszel? :D
Sziasztok!
ma tartom a folyadéknapom...
Cilumiluci!Csakis higítva idd az almaecetet!!!Rossz belegondolni,h.magában megittad!:S
Oksi, veled mizu? :-)Ja, én is ittam, de nekem nagyon felvitte a savamat, tehát fals éhségérzetem volt, és meg is hajtott, már bocs, de irtóra mart, no, inkább nem.
Hazudnék, ha nem vallanám be, edzések előtt 800mg L-carnitint szedek, ez fokozza a zsír-anyagcserét, de csak ettől nem lehet fogyni. Úgy értsétek, hogy nem zsírmágnes, hanem segít a zsírok szervezetben történő lebontásában. (Olvashattok ról a neten, nem tudom elmagyarázni)
Sziasztok!
ááá, alamaecet simán??? Ne csináld Cilu! A fogaid, a gyomrod, kicsinálj. Mégiscsak 5%-os ecet. :-)
Ma is és tegnap is edzettem, szépn látszik az eredmény, ügyes vagyok. :-) Főként centikben látványos, és ez a lényeg!
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- A 2011.7.25. csoport. Avagy fogyókúra indul, szállj be!
- Itt az ősz itt van újra - indulhat a fogyókúra!
- 2010. január 18-tól újból indul az 5 hét 5 kg fogyókúra!
- Holnap kezdem a fogyokurát, lenne kedve valakinek csatlakozni?
- 90 napos diétát kezdek 2013. június 01-től. Gyertek ti is, ha csatlakozni szeretnétek...