2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Luca ma csak egyet aludt, de majdnem 3 órát!!!!!!!!
Én is vele majdnem ugyanennyit. :-) Sose volt még ilyen.
Akkor biztos p2-es a tiéd....:)
Azért én is reménykedem még egy p2-p3-ban....:S
Persze most sehol sem találom, de ha gond lett volna mondta volna a dokim.
De akkor lehet mégis P2-es...
Szép napot mindenkinek! Jobbulást a beteg babóknak s anyukáknak! Sajnos mi is náthásak lettünk (legalábbis ezt mondta a doki) s közben fogzunk ezerrel... :D Már vagy 2 hónapja... Én nem tudom hogy másnál ez hogy van de Márk fogai nem igazán akarnak jönni, ha meg megindulnak akkor egyszerre több jön...
Patt helyzetben vagyok a kajcsinál is: reggelire nem hajlandó csak a virslit enni (próbálkozom én mindennel de minek rágni ha nem muszáj alapon ő csak azt eszi már vagy 2 hónapja) főételnek pedig csak pépes lehet. Jó mondjuk most teljesen elvan csórikám orra dugulva, alig kap levegőt de fogalmam sincs mi mikor fogunk rendesen enni.. Azt már nem is írom hogy olyan lusta hogy nem akar önállóan enni. Viki! Te hogyan érted el Doncsinál hogy önállóan egyen? Segítség lányok!
Na most lassan lépek mert hamarosan ébred. Pusszantás mindenkinek
Pontosan én sem tudom már...talán Ruben 1-2 éves múlt, amikor mondta először a doki, csak hülye voltam még akkor e téren, és legyintettem. A doki sem foglalkozott vele, mert kicsi volt, De elkezdett valahogy növögetni gondolom, vagy mélyedni? :O Akkor lett p3-as, és mondta, hogy először kúppal kezeljük, ha nem segít, akkor kimetszés - amit írtam. De simán visszahúzódott kicsire és onnantól megint nem lett vele foglalkozva, mert szült nőknek általában van, és az pedig nem gond. Gond akkor van, ha elkezd zavarni valamiben vagy ha nő vagy rákosodik vagy ilyenek. Na és most nekem megpiszkálta a doki...:S De mondta is, hogy ezt nem hagyjuk ott, csak sajna azt nem tudom, hogy most milyen állapotban van, mert nem értek "orvosi" nyelven...:( Azt tudom, hogy valami ectópiás érrajzolat - és kész....:S Ezzel jellemzik.
Most ez már a 2. dokim, akinél ugye szültem Doncsit, mert a "rendes" dokim nem jött be a szülésre, aki abbahagyta anno a méhszájseb kezelését.....
Most meg megint vérzek...:( De most azn gondolkozom, hogy lehet megjött, csak épp soha nem tudom, mikor is esedékes.....most keresem a naplómban.....
Sziasztok!
Jobbulást anyukáknak és babáknak is!
Hát ha p3-as az eredmény(ami valószínű), akkor simán egy pár perces kisműtét keretei között kimetszik valami izével, ami nem kés és egyúttal be is gyógyítja nagyrészt. Altatnak errefelé közben, de reggel/délelőtt bemész, és ha felkeltél, letesztelnek, hogy nincs-e valami gond és uzsira már otthon is vagy. Fájdalommentes, semmi gond az egésszel. Na, ezt szeretném én megcsináltatni, csak altatás helyett helyi érzéstelenítéssel. Elküldik utána szövettanra azért....
A gond ott van, ha már p4-es (ami remélem azért nem...-doki szerint p2-es vagy p3-as), akkor ugyanezt csinálják kicsit nagyobb ráhagyással, vagyis többet metszenek ki. Esetleg kiveszik a méhet is, ha a többi érték sem jó, pl. hpv-d van vagy tuti rosszindulatú daganat kezd növögetni belőle.....:S
Doki szerint ez csak gyulladásból van, mivel eddig soha nem volt hpv-m, legutóbb ugye 2 éve néztek rákszűrőt, és elvileg, ha valakinél valami efélét találnak a rákszűrőben, ajánlva hozzácsatolják az eredményhez, hogy doki küldje tovább hpv-tesztre. Egyébként ha ez nincs rajta, akkor negatív. :)
De egyébként vannak más nem kimetszéses módszerek is, csak azok nem 100%-osak, pl. ecsetelés, fagyasztás, és égetés (csak pl. az égetés nagyon hegesedik, ami későbbi babóra nézve császárral végződik, meg stb.....) Mondjuk nálunk babatéren már nincs több gondolkodnivalónk....
Na, voltunk a dokinal, doncsinak piri a torka, kapott curamot, meg másik orcseppet. Szofit is viszem holnap d.u.-an.
Én is voltam a dokinal, megmagyarazta nekem, hogy ez elfogadható...:(
Kíváncsi leszek,mit mond!
Jobbulást!!
Sajna Nóri is betaknyosodott,eddig nem komoly!
Doncsit viszem dokihoz, 10.50-re kaptunk időpontot. Felhívtam előbb a dokit, még nem volt bent, épp útközben járt a rendelő fele, és mondtam neki, hogy gyerekúrfi már 6 napja zölden taknyos, de nem köhög, nem fullad, semmi ilyen. Azt mondta nem baj, akkor is ránézne inkább, úgyhogy viszem.
Most letettem aludni, mert már álmos volt, 5.20-kor kelt - igazi kiskakas! :S
Sziasztok. :)
Ó, nem akarok én senkit sem rémísztgetni...:) Nem is volt semi bajom addig, amíg el nem mentem a nődokihoz..:S De már sokkal jobban vagyok, már a hasam sem fáj..csak még egy kicsi pecsét...:S
De helyrejövök, semmi bajom, megyek is majd mihelyst tudok leműttetni - nem tudom miért, a doki ezt akarja - én már kevésbé..jobban örülnék valami fagyasztásnak vagy minek. Vagy felőlem metsze ki, nem érdekel, csak ne altatásban. Úgy olvastam, valakinek helyi érzéstelenítésben is megcsinálta a dokija, kb. 3-4-5 perc, hasonló, mint egy rákszűrés, semmi komoly. Majd ha megjön végre az eredményem, megpróbálok egyezkedni vele...;)
De már azon ondolkozok, hogy nem is nagyon lehet komolyabb bajom, hiszen, már volt p3-as eredményem egyszer Ruben után, akkor gyógyszerrel elintézték és rendbe is lett. Akkor mondták azt is hogy hpv-re teljesen negatív vagyok, úgyhogy no para! :)
Viki!
Légyszi ne rémisztgess!!!