2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
:) ÖRÜLÖK H JOBBAN VAGY....
én nem vagyok most valami fényesen.erőm szinte semmi alig eszek valamit.apa az előbb belém tömött egy pirított kenyeret.jó lesz ha már összekapom magam.
Sziasztok. :)
Úgy néz ki, kezdek helyrejönni.......mindenesetre marhára kell vigyáznom, mert ha emelgetem a lurkókat vagy sietek valahová, akkor megint elkezdek vérezni...:S
Sziasztok!!!
Bettus ennek nagyon örülök!!!
Na, csakhogy ne mindig panaszkodjak: szuper estém volt!
Itt Kertvárosban, ahol lakunk (8 percre gyalog) megrendeztek egy musical estet a Janza Katával és a Dolhai Attilával. 2 órás program, szuper számokkal.
Anyummal mentem, Zoli addig vigyázott Lucára.
20 perce értem haza, addigra már megfürdette a csajszit, mindjárt megyek lefektetni.
Szóval nagyon jól éreztem magam! Amúgy teltház volt és tényleg szuper!
Küldd el nekem, én imádom!
Küldök Doncsinak céklát. :-) Azt szereti?
Azt főzök éppen. 2 hatalmas darab, háromnegyed kiló, hozzá negyed kiló husi, meg 2 marék rízs. Ezt egyben megfőzöm, turmix, és be a fagyóba. Lesz pár pohár...
Nem szabad a legrosszabbra gondolni, fel a fejjel!
Persze, bagoly mondja..., mert én is ilyen vagyok.
Donát nem akarja megenni ebédre a spagettit...:S
Most megyek szépen beleimádkozni mégis...:)
És megyek majd vissza, de meg kell várni a rákszűrés eredményét.....
Csak azt nem értem, hogy a méhszájsebet lehet kezelni ugye kúpokkal meg mindenféle gyógyszerekkel - akkor nekem miért nem adott a doki? Miért metszegetni akar rögtön? Az OK, hogy kezelni kell, de ijesztegetni azért nem kellettt volna, most be vagyok parázva...:(
De egyébként nem fáj semmim, abszolút. Ha nem pecsételnék, fel sem tűnne semmi. :O
Remélem a jövőhéten kiderül a rákszűrés eredménye...Olvasgatok most mindent össze-vissza a neten, hogy mi-hogy, meg hogy pontosan mi is ez, de inkább méhnyakrákra jellemzők a tünetek...:( Mondjuk most találtam egy olyat, hogy vérezhet folyamatosan a méhszájseb, mondjuk a doki a múltkor megpiszkálta, azóta vérezget elég sűrűn, de mégis inkább pecséelve.....
Még a méhszájsebről sem tudok sokat, nehogy a méhnyakrákról.....de a méhnyakrák nem is derül ki rögtön, csak a közti vérzésből jönnek rá sokan, de az már az előrehaladott fajtája...:S Úgyhogy most éppen próbálom lebeszélni magamat arról, hogy nem vagyok méhnyakrákos.....:S -egyelőre nem sok sikerrel....
Sziasztok!!!
jaj Viki!!!gondolom mész majd vissza!!
Sziasztok. :)
Project?? ;) Sok sikert! :-D
Fogmosás:nálunk is ugyanaz,mint katapankáéknál,van időszak,hogy készségesen hagyja,van,hogy szájzár.eddig a fogkrémmel be tudtuk etetni,újdonság volt,most már az sem:-(
Rágcsálni rágcsálja,azt szereti:-))
Indul a projekt????
:-DDDDDD
Luca se mászik már. :-)
Azt hittem, majd felváltva lesz, de nem.
Jó estét mindenkinek! Remélem mindenki jól van. Helyzetjelentés: óraállítás óta Márk 1/2 7 körül kel de így lett reggelink. A tízórai virslit előbbre hoztam s 8 körül eszik majd 11 körül adom neki a krémtúrót s megy aludni dél körül. Ma is és tegnap is viszont majdnem 3 órát aludt így. Na nem egyhuzamban, fel-felébred de amikor még a szemét sem nyitja ki akkor tudom hogy itt még alvás lesz csak van valami hatalmas probléma: kicsi lett a kiságy vagy eltűnt a cumi.:DDDD Egyre többet eszik most már a mennyiségekkel nincs bajom de ha nem etetem ő éhen hal(na). Az istennek sem érdekli sem a csipegetés sem a kanál. Egyre találékonyabbnak kell lennem a lekötéséhez is. Ami egyik nap érdekes az másnap uncsi s lehajítani való... De roppantul érdekes hogy ha van valami a kezében ami leköti akkor olyan szépen nyitogatja a csöpp száját hogy csak naa....
Fogmosás: kezdetben engedte, volt egy időszak amikor szájzárat kapott s most újra engedi. Ez azt jelenti hogy párszor megdörzsölöm neki alul is és felül is. A semminél több még a nem is tökéletes.
Egy picit náthásak is vagyunk pedig szedi a c vitamint de csak az orrunk folyik. Gyanítom hogy erősen összefügg a fogzással mert már több napja olyan piros a feneke mint egy piros fenekű páviánnak :DDD Viszont nem nagyon akarja inni a tápit. Úgy döntött hogy az neki nem kell. Ami rossz hogy a tejről is ez a véleménye, a kakaótól pedig gyaníthatóan hasfájást kapott. Most gondolkodom mitévő legyek.... Hát ennyi rólunk. Ja! Elindult de nála még mindig előnyben van a mászás. Ha siet akkor úgy egyszerűbb. Nem baj majd csak alakulunk. Na most lépek, apa hiányol. Indult a project :DDDD Jó legyen mindenki. Jó éjt szép álmokat! Tiszta levegőt, nyugodt babákat! Pusszantás
Sok sikert Nektek!
Az óraállítás Fannit is megkavarta egy picit.
Hűhaaa, zajlik az élet!!! Kitartás és jobbulást!
Remélem nagyon jó lesz Nektek!!! Szorítok nagyon.
Csak magatokkal törödjetek, senki mással!!!
Sziasztok!!!
Röviden.....változások előtt állunk bár aki a naplóm olvassa tudja :D
Máté 1 * aludt még az óraátállítás előtt.De azóta kicsit másképp mennek a napok.Ha 7 körül kel reggel tuti alszik egyet délelőtt meg délután is .Nem tudom mikorra szokja meg....
Máté keddtől járni fog játszócsoportba heti 3 napot 2 órákat...persze nem sokáig amíg még itt lakunk csak addig utána nem tudom hogy hogyan lesz....