2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Én már régóta nem pépesítek neki csak megtöröm kicsit.üvegeset 11 hós kora óta nem kap.Általába azt eszik amit mi...(kevesebb fűszert teszek mindenbe eleve magam miatt meg a gyerekek miatt is.
Valami támpontot írhattál volna, hogy miket szoktál adni Márknak?
95%-ban én is mindent pépesítek Lucának. Ha én főzök (ami a gyakoribb), akkor szinte csak úgy eszi meg, bezzeg az üveges bébiételből simán bevágja a darabosat.
Szóval tegnap zöldbabfőzi volt, mármint mi is azt ettünk, hát leturmixoltam, és a lány is azt kapta. Ugyanígy a rakott karfiolt (rízs, husi, karfiol), de sokszor főzök még neki külön. Pl, csinálok egy pörköltalapot, rá a husit, rízst, esetleg bele s.répát, vagy a fagyóba tettem el neki legalább 6 pohár cékla-rízs-sertéshusit. Ezt a 3-at ősszefőztem (fűszert nem is tettem bele), botmixer, és kész. Szerintem minden kajcsit le tudsz pépesíteni neki.
Luca is napi 2-3-szor kakil, és most 2 napja nem. Nem tudom, mi lehet...
juj rossz gombot nyomtam. Na szóval annyira picik voltak hogy a Nasa is műszerrel kerestette volna őket, persze nem is a szájába ment csak mellé de én úgy örültem mint majom a farkincájának. Meg is dícsértem erre másnap már nem is próbálkozott. Gondolta ennyi elég volt. Ugyan így jártunk a kanállal: megfogta, beügyeskedte a szájába megfelelő irányba (persze üresen) de másnap megfogni sem volt hajlandó... Még mindig kell keresnem valami érdekeset amivel lekötöm hogy egyen mert csak úgy nyílik a szája de már nincs a házban semmi amit ne adtam volna már a kezébe s ha nem érdekli már repül is az etetőszékből az a valami... Segítség, ez meddig fog tartani. Illetve ötleteket várnék kajcsi ügyben mit készítsek ami pépesre turmixolható mert egyre szűkebb a repertoárom...Bezzeg a babapiskótát tépi a fogával... Lehet nem is a gyerekkel van baj hanem nekem nincs türelmem kivárni amíg eszik? Egyre kevesebb a türelmem mostanság.... Amúgy az élet szép, az idő ramaty, de ez van... Most lépek, mindenkinek gyönyörű napot, pihenős éjszakát, betegeknek jobbulást! Pusszantás
szép napot mindenkinek! Sajna kistesó úgy gondolta hogy még nem jön mert a 32. napon megjött a havim. Sebaj, majd legközelebb... Márk meggyógyult a torokgyusziból erre most valami pöttyek vannak a hasán (egyenlőre csak ott) amire anyósom a jótét lélek ijesztget hogy bárányhimlőt hallott valahonnan... Na szép mondhatom. Most alszik de majd megnézem ha felébredt mi a helyzet... Sikerült a teáról leszoktatnom mert nagyon úgy néz ki hogy a múlt héten az pörgette fel s az miatt nem tudott aludni. Érdekes, tegnap csak vizet ivott egész nap s sikerült majdnem 2 és 1/2 órát aludni délután... :D Viszont tegnap nem kakilt. Jaj istenem mindig van valami... Próbálkozik az evéssel: kezébe fogta a virslit s két miniatűr darabot is a szájába próbált csempészni. N
Már jó vagyok az orrom nem görbült :)))
Lorenda anno a Hanna is többször belerúgott a pocomba....sajna ő is kicsi volt mint most a Tekla...vigyázz magatokra nagyon!!!
Olyan erejük van :( Volt már hogy Tekla is belerúgott.
Remélem jobb már...
Ma ráugrott a pocakomra, hát nem esett jól...
Sziasztok. Nem nagyon érek rá, rohanászok, pakolászok, ajándékok után kutakodok a neten, főzök, lurkók oviban-isiben, Doncsi alszik, mindenki jól van, szép az élet, salalala......
Sziasztok!!
Máté megfejelte az orrom....vérzett rendesen....
Sziasztok!
Tettem fel fogacskás képet.
Sziasztok!!
Te ilyen ügyes vagy!!! :))))
Nálunk is mostanában így van az alvás de van hogy alig fél órát alszik egy nap....fogzik Mátéka ezerrel tegnap végre kibújt a 12. de még 3 várható remélem gyorsan kibújnak mert harap mindent meg nyáladzik is...
Sziasztok!
Bocsánat hogy ritkán jövök, olvasom minden nap amit írtok csak most belelendültem mindenfélébe, tizenévek után ismét kötök, meg a karácsonyi ajándékokat igyekszem beszerezni, aztán megvarrni.
Tekla nagyon aranyosan eljátszik önállóan.
Reggel 8-fél 9 körül ébred. Délután 2 körül fektetem le, tegnap is aludt 2 és fél órát. Igaz este nem tudom korán fektetni, szinte minden este 10 után alszik el.
Luca megint alszik, de lassan ébresztem, mert nem tudom majd letenni éjjel.
Nagyon ügyes volt a babauszin. :-)
Vagy 8-szor merültünk, és egyszer sem sírt. :-)
Tettem fel képet a naplómba.
Mi meg megyünk babauszira 3-kor. Luca 10 perce aludt el.
Sziasztok!
Hová?
Jó szórakozást!!!
Sziasztok!!
Lassan indulunk rénszarvasokat nézni és simogatni.. :))))))))))
Erre a pingálásra:-Dén is rákérdezek!!
Lucának sincs még csizmája. Én szeretem a havat, persze a legjobb innen bentről az ablakból nézni. :-))
Remélem jól emlékszel. :-)
Akkor majd rákérdezek a dokinál.
Sziasztok! Bettus, nem fájt, ha jól emlékszem... :)
Szakad a hóóóó!!!!
Mátémnak nincs még csizmája...holnap azt is vennünk kell....ja és nagyon hideg van!!!
Sziasztok!
Nekem csináltak 2 röntgent is, hiába mondtam, hogy szoptatok.
És az a festés fáj?
Sziasztok!!!
hát jó rég nem voltál erre :))
itt havas eső esik! :)) :(((
Mennem kell rendbeszedni a lakást, bombatámadás esete forog fenn....Doncsi mostanában igencsak alkot...:D
További ajánlott fórumok: