2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Köszönjük!
Nektek is!
Nagyon sajnálom :(((
Nem akarsz elmenni egy természetgyógyászhoz?
Boldog Mikulást Mamáknak és Babáknak!!
_________(█)
_______██████
_____ ████████
... _███████████
___ (░░░░░░░)░░░)
... ..(░(░█░░█░)░░░)
__ (░░(░░●░░░)░░░)
__ (░░░░◡░░)░░░)
_██(░░░░░░░░░░)██
_███(░░░░░░░░░)███
████ ██(░░░)██ ████
████ █████████ ███
████ ████░████ ███
(░░)_ ▓▓▓▓▌▓▐▓▓▓_(░░)
(██) ███████████ (██)
_____█████░█████_▓▓▓\
_____█████-,█████▓▓▓▓▓)
_____█████-,█████▓▓▓▓▓)
___(░░░░░░)(░░░░░) ▓▓▓▓)
______(███)_(███)▓▓▓▓▓▓)
____ (████)_(████)▓▓▓▓)
Sziasztok Csajok!
Vagyok ám, csak ritkán, mert jelenleg kevés a nap 24 órája. :-) Boldog Mikulást minden Babucinak és az Anyukáknak is!
Anna kapott egy kis csomagot Apájától, kivittem az előszobába, mutattam neki, nézd mi van a cipődben. Úgy örült. :-) Persze nem konkrétan a csokinak, nem is szereti igazán, hanem hogy valami van a cipőjében.
Anna most növesztett 3 fogat, 2 alsó szemfog és a bal felső kisőrlő, így 13-nál tartunk. Evése nagyon rossz volt, amíg kibújtak, most jobb egy kicsit.
Apa: Hát ja, ő olyan fáradt, neki szüksége van pihenésre. Ja, mert nekem aztán nincs. Bár igazából nem szólok semmit, mert azért besegít újabban meg sokat van Annával, míg én tanulok vagy takarítok.
Járni nem tud még, de beszélni már nagyon. Rengeteg szót mond és nagyrészt szépen, tisztán.
Megjöttem az endokrinológiáról, vért vettek megint, majd értesítenek az eredményről, de úgy néz ki, emelik a gyógyszeradagot. :-(
10-kor pedig voltunk Mikulás ünnepségen Lucával! :-)
Sziasztok!
Boldog Mikulást mindenkinek!
Doncsinak jobbulást!
Én sajnos nem leszek itthon mikor Fanni megtalálja az ajándékait, pedig annyira kíváncsi lennék, hogy mit szól hozzá. Majd mondom apának vegye fel.
De azért vannak szuper rossz szokásaink is, mert Doncsi folyamatosan püföl és dobál....:S Sokszor akad össze a bajsza a tesókkal, na akkor van csak az igazi hisztiparti.....kész bolondokháza.
Azért most már nagyon ki tudja mutatni a szeretetét, és mivel nem tud még beszélni, azt hogy szeretlek - ölelés közben, mert mindig mondom neki elalvások előtt ölelés közben - úgy mondja ölelés közben ő is, hogy e-e-e...:)
Rubenke és Doncsi itthon "szorgoskodik" velem, az ég világon az egész lakást teleszórják a játékaikkal 5 percenként....:)
Ma csináltam először karalábés húsgombócot (szokott valaki csinálni??? :O), és jelentem, Doncsinak nagyon jól esett! ;)
Nagyon csodálkozok rajta, mert mostanában igencsak jól eszik, olyan, mintha az étvágyát teljesen kicserélték volna.....Reggeltől-estig kóstolgatna mindent. :D Keveset beszél, de a "nyamm" szó köztük van :D
Szép napot mindenkinek! Hát nem semmi ez a Máté! 15 fog, anyám.... Mi meg ezzel a 8-al is hogy megkínlódtunk eddig...
Férfiak: apából elegem van konkrétan, megint előkerült nálunk is az "Én halálra dolgozom magam te meg csak itthon vagy a gyerekkel s semmit nem csinálsz" lemez.... Áhhhh, semmit: harc a tisztába tevés, az evés s néha az alvás is. Bár most ne panaszkodjak: nagyon jól eszik önmagához képest s a nappali alvás is remek: 5 perc alatt elalszik ringatva s közel 2-2 és 1/2 órát alszik. Naaa az éjszakáról inkább nem is beszélek.... A14 hónap alatt apa 1x sem tette őt tisztába sőt ha bekakil akkor még a felső szintről is elmenekül. Etetni mondjuk nem engedem (másnak sem) az az én privilégiumom. De ő már attól kivan ha 5 percig nyüszög a gyermek... Mondjuk az érdekes hogy vagy eszik rendesen de nyüszög egész nap vagy nem nyüszög de nem is eszik. Olyan hogy evett volna de nincs nyüszi tehát full jó nap olyan még nem volt.... Most is épp evős napjaink vannak... Oly egyszerű egy karon ülő gyermekkel (aki szép súlyt növesztett) porszívózni s feltörölni hogy csak na, ugye anyukák? :DDDDD Na most lépek mert a mosógép sem akar magától indulni sajna :DDDDDD Boldog Mikulást ha addig nem jönnék, legyen mindenki holnapi napja (is) csodás!
Ez tényleg gyors volt. :-)
Szorítok!
sziasztok!
15 foga van öcskuszkának :)kisit megviseli hogy ilyen sok jön neki egyszerre.. :)
reggel szorítsatok kezdem a tisztítást...pffffff
Hello!
Ismerős a helyzet! :)
A pasik már csak ilyenek. Mi tegnap vesztünk össze, mert még a lakásban lévő ügyes-bajos dolgokat is én csinálom. Ő nem egy ezermester. Na, amíg nem volt gyerek, addig ok, de már lassan mindent én csinálok.
Addig együtt takarítottunk, most csak én. Jó, hogyha néha elmosogat. :(
A 2. után rögtön vagy pár nap múlva?
Nekünk így, hogy egyet kapott, kb. 10-14 nap. - állítólag :S
De nem egyszerre?
De azt tudod ugye, hogy csak a 2. után van meg a védelem???
Apa tegnap rendőrségi buliban volt, egy kollégát búcsúztattak.
Éjjel 3-kor jött meg, nem akarom szépíteni, jól berúgott. :-D Gyalog jöttek haza a kollégájával, 1 óra úgy az út, de nekik 3-at tartott. Amúgy éjfélkor jöttek el a búcsúbuliról :-D
Nem is engedtem be a szobába, a nappaliban kellett aludnia, de ott is csak a földön engedtem. :-DD
Borzalmas éjszakánk volt, üvöltették a szomszédban a zenét, Luca felsírt 5-kor, akkor magam mellé vettem, reggel háromnegyed 8-kor leesett az ágyról, pedig körbepárnáztam. Végre elaludtam 6-kor (3-tól 6-ig csak forgolódtam), erre hatalmas robajra ébredtem, keresem a gyereket, erre sehol. Nézem, lezuhant, de tiszta tétó, nincs magánál. Nem volt semmi baja szerencsére. Felvettem, visszaraktam az ágyba, és aludt tovább 10-ig.
Apa reggel nem értette, mit keres a földön, kérdezte, hogy nem találtam el az ágyig? Mondom neki, ja nem. :-DDD
Nem mondtam meg, hogy én küldtem a földre, mert mérges voltam rá, sőt amikor megkérdezte, hogy én takartam be? azt mondtam igen, pedig dehogy! Legszívesebben lehúztam volna róla. :-D Akkorákat röhögtem magamban! :-)
Még most sincs teljesen magánál, át is viszem a Lucát anyumhoz, amíg készülődök, aztán maradjon is ott kb. 8-ig, mert ugye 6-kor megyek az osztálytalira.