2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
sziasztok!
lassan 3 hónapos lesz a kisfiam és szoptatom, viszont nagyon hullik a hajam. A terhesvitamint a szülést követően ritkábban szedtem -most megint naponta- és egy-két hete hajhullásra Schüsseler sókat is, de nemigen veszek észre változást. Tudtok esetleg v.mi mást, ami megállítja ezt a folyamatot?
Drága Renikémnek mondta a dokinéni..hogy biztos anyatejes, mert azoknak kiegyensúlyozottabb az idegrendszere..na azon a dokinénin felhúztam magam:)
Nem tehetek róla, hogy nem lett tejem:( viszont olyan nyugodt babám van, amit mutogatni lehetne:) de ő már a hasamban is ilyen volt:)
Anyum szerint pont olyan, mint én kicsinek:)
Mi hírből sem ismerjük a hisztit, a hasfájást:)
Viszont van ez a puha gégeporcos nehezített, hangos légzés..sors kegyes volt..nem sokkolt a többivel:) ezt is 1 hónap volt feldolgoznom..:)
"csak az anyatejes baba kiegyensúlyozott"
Ezt meg ki mondta??? Eljöhetett volna látogatóba hozzánk az első pár hónapban Kiarához... :D
Sziasztok!
Azért ez nagyon durva...
Nekem van itthon egy fél üveggel, még Kiarától maradt. De nem ez a sorozatszám.
Jah, és csak hogy mégjobb legyen, nekünk a doktornő anno azt mondta, hogy 1éves koráig napi 2 csepp, 1éves korától 6 (!!!!!!!!) éves koráig pedig ősztől tavaszig napi 1 csepp kell.
Itt viszont szerintem nem kell, mert még nem mondta a doki.
Lányok!
2 hónaposan mekkorák szoktak lenni a babák?
Bálint 65 cm :)
Most ment ela védőnő..elájult milyen szép arányos hosszú Baba:) és végigvigyorgta az egészet, majd visszaraktam a helyére és most alszik:)
Azt mondta, hogy ilyen nyugodt baba nincs is..olyan ritka:)
Ennyit arról, hogy csak az anyatejes baba kiegyensúlyozott..
Elvileg két napja vonták ki és minden dologról kellene kapni értesítést...
A védőnő mondta, h nem értették az anyukák , hogy miért nem lehet nyáron kapni, na hát ezért....
A doki még nem is halott erről :(
Bocs a hasonlatért de valami nagyokos a vörös iszapról is azt mondta, hogy nem káros az egészségre, mire egy másik mondta neki, hogy akkor fürödjön meg benne :S
A tv-s toxikológus a Zacher is azt mondta az iszapra, h évtizedekre tönkreteszi az ottani dolgokat...bocs a párhuzamért, de a gyógyszeripar egy mocsok dolog és az üzleti érdekek mindennél előbbre valók....
Lanyok egy kerdes: beoltatjatok magatokat az influenza elleni oltassal?
Vagy hogyan vedekeztek a jarvany ellen,ha bekovetkezik?
Én ezt találtam:
A végén ez áll:"Bár a páciens egészségére nem veszélyes, a cég megelőző célzattal vonta be a gyógykészítményt”
A mienk is közte van, de ettől függetlenül azért megvárom mit mondanak az orvosok, addig szerintem felesleges pánikolni. Amit már beadtunk attól nem lett bajuk, addig max nem adjuk nekik, amíg nem kapunk kielégítő választ. Nem arról van szó, hogy nem aggódom a gyerekem egészségéért, de szerintem pánikolni sem szabad.