2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
nalunk ez az ehseg/hirtelen novekedes idoszak elmult,kb egy hete.par napot tartott,amikor Adam olyan 1-1,5 orankent enni kert.vasarnap estetol viszont nagyon nyugos,es etvegytalan.evett vasarnap este 6 korul,150-et,aztan csak tegnap reggel 9-kor,utana pedig d.u 2kor,aztan megint este 6kor,de azota javult a helyzet,mert eszik rendesen 3-4 orankent.es a siras is javult.
lehet,hogy teleette magat azalatt a par nap alatt,es az okozott gondokat a pocijaban,ami most jelenkezett?van ilyesmi?
Hű, nem irigyellek! Annyira gáz, ha ilyen tudatlanok és még konokok is... És a baba érdeke? Az sem hatja meg őket?
Amúgy nem is értem, sokkal kevesebb a fűtésszámla, ha hagyják folyamatosan egyenletes hőmérsékleten a lakást, mint ha kapcsolgatják.
Jo reggelt mindenkinek!
En is kb.otszor keltem,de csak annyira hogy visszaadjam a cumit,de ugye fel kellett kelni!Nekem a visszaalvassal nincs gond,de ha mar felekelk Adamhoz,atmegyek Reginahoz is,betakargatom,es olyan is volt ma ejszaka,hogy mire visszafekudtem volna,Adam megint nyoszorgott.De ugy latom muladozoban van ez a nyugis idoszak,mostmar csak akkor sir,ha nagyon almos.
Sziasztok!
Nijntje, nem lesz ez mindig így!!! ;)
(Remélem, most jobb!!!!!!!!!!!!)
Na de komolyra fordítva: van, hogy én is 10szer felkelek éjjel, mert nyüszög. Ez ilyen, sajna. Majd jobb lesz. Egyész addig, míg el nem éri az első komolyabb takonykór. Vagy nem születik kistesó. A 3évesem azóta kel megint éjjelente, mióta nagypocakos terhes voltam. És naná, hogy totál más időpontban, mint a pici. Ami azért jó, mert nem zavarják egymást, viszont én nem tudok aludni. Ami meg azért gáááz, mert én alvás-függő vagyok, a normális alvásigényem éjszakánként olyan 10 óra LENNE! Na, most meg is van 2 éjszaka alatt. :DDD
Sziasztok!
Nálatok hogy telt az éjszaka? Nálunk igen sz.r volt. Kb. 5-ször keltem...:(( Érdekes, hogy mindent meg lehet szokni, már nem vagyok annyira mosott izé, mint régebben, amikor ennyiszer keltem.
Nicho: anyósék az unoka kedvéért sem hajlandóak normálisan fűteni? Esetleg ha beszállnátok a gázszámlába annyival, amennyivel többe kerül? Vagy "csakazértsem" típusok??? Nem lehet egyszerű.
Hát ha mi is külön lennénk, nem Anyósékkal laknánk, nem lenne ilyen gondom hogy mit adjak Bálintra. Inkább legyen melegebb és kevesebb ruhát adok rá. De mivel Anyósék igen csak spórolósak így napközben be sem kapcsolják a cirkót /mert sok lesz a gázszámla/. A szobánkban egy ventilátoros melegítőt szoktam bekapcsolni napközben /mintha az kevesebbet fogyasztana/ Este fürdés előtt kapcsolják be a fűtést /csodálkozik mennyi gáz elfogy/. Nálunk a szobában olyankor meg lehet sülni a melegtől. Egyik este is már 28 fok volt. Éjszakára megint lekapcsolják és jól kihűl a szoba. De nem lehet Őket meggyőzni szinte semmiről.
Külön menni sajnos nem tudunk, én Anyáméknál meg nincs plusz egy helység.
Sziasztok!
Igazából vígasznak szántam, nehogy valaki kétségbeessen, vagy hasonló. ;)
Szia!
Ne aggódj azon, hogy néha kevesebbet eszik....szerintem teljesen normális, hogy nem mindig ugyan annyit esznek. Mi sem eszünk ugyanúgy.
Ők is olyanok mint mi...csak kicsiben.-)))))
nálunk 22-23 fok van..állandóra raktuk ezt a hőmérsékletet, így mindig jó a kézhőmérséklete:)
Apa vett egy rádiós termosztátot, összekötötte a kazánnal, így a baba szobája szabájoz..a többi radiátort meg hőfokszabájzóssá alakította egy ultramodern tekerőkével:)..
én csak kapkodtam a fejem, mik vannak..2010..:)
Nálunk is 4 óránként jelez:)
Ma megint 6-ig aludt este 9 utántól:)
evett 150 tápit, visszaájult és fél 10-kor ébredt:)
viszont 90-100-at evett csak..remélem ez nem gond..Ákim azzal nyugtat, hogy ő nem gép..
tök jó, hogy mindenen aggódok:(
a 3 hós körüli sírás oka lehet az éhség! igen, ilyenkor van egy növekedési ugrás és többet esznek mint előtte...
képzeljétek, olyan rugit láttam tegnap a tescoba, amin érzékelő volt beépítve ami megmutatja melege van e a babának vagy fázik! kész beszarás hogy mik vannak már!!!:o)))
kimenetel: rövid ujjú body, plüss pulcsi, plüss rugi, és overall, rá egy vékonyabb takaró...
Kimenetel:
Harisnya, hosszú ujjú body, vastag-bélelt naci, pulcsi, vastag-bélelt kardigán, cipő.
És egy takaró megy még rá.
Éjjeli alvás:
hosszú ujjú body, lábas rugi, és már a téli, vastagabb, dunyhaszerű bébipaplan.
De Peti fázós...
Látom sok helyen van most sírós időszak. Nálunk is. 3 napja tart és kissé feszültek az idegeim.
Ezt a jó kis cikket kaptam, érdemes elolvasni:
nem tudom,lehet,most letettem,kivancsi vagyok hany perces "menet" lesz?
kerdezni akartam,ha kiviszitek a babakat,milyen vastagon oltoztetitek be? sut a nap,szep idovan,tul meleg nincs,+- 15 fok,de fujdogal a szel.