2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Na, felvette.
Nem is hallott róla, de azt mondja, hogy ne adjam.
Beszél a doktor nővel és kitalálják mi legyen.
Ezt szeretném én is tudni. Hívom a védőnőt, de nem veszi fel.
Amúgy sem normális.
20x mondtamneki, hoyg szóljon, ha jönne, mert nem nagyon vagyunk itthon. 4. hete mindig akkor jön amikor nem vagyunk és sosem szól elötte, aztán szemrehányóan hív, hogy itt áll a kapuban.
Hát ha ilyen ostoba, akkor álljon...
Sziasztok.
Nekünk is rajta van a listán a Vigantol gyári száma. Mit csináltatok?? Adjátok neki?? Írassak másikat??? Vagy mi a teendő ilyenkor???
Vigantol...
Mi sorszámunk is ugyanaz mint a Tietek Bogi!
Rajta van a listán.
Ti adjátok neki?
Mi oltatunk. 3 fajta influ ellen is.
Talán így könnyebben átvészeljük a telet.
Aloét mi is adjuk már, én szedem a Cetebét, Béres cseppet, Petyka pedig minden orszi-porszi után kap az orrába sóoldatot.
Elkészült a napló bejegyzésem!!!
Akit érdekel elolvashatja, bár egy kicsit hosszúra sikerült....
Átmásolom a másik fórumról az OGYI levelét:
A Vigantol 20000 NE/ml belsőleges oldatos cseppek kivonásával feltett kérdésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy az Országos Gyógyszerészeti Intézet OGYI/39207-5/2010 iktatószámú – a Vigantol 20 000 NE/ml belsőleges oldatos cseppek egyes tételeinek kivonásáról szóló - határozata a tegnapi napon kijavításra került, mivel az indokolás megfogalmazása félreérthető volt.
A Vigantol 20 000 NE/ml belsőleges oldatos cseppek (OGYI-T-1608/01) készítmény egyes gyártási tételeiben - amely tételek Magyarországon nem kerültek forgalomba - nyomnyi mennyiségű, a cseppentő gumi részéből kioldódott idegen anyagot mutattak ki, amely azonban nem jelent egészségügyi kockázatot.
Mivel ez a minőségi probléma fennállhat a határozatban felsorolt gyártási tételek esetében is - amelyek Magyarországon forgalomba kerültek -, ezért elővigyázatosságból, figyelembe véve a leginkább érintett korcsoportot is, rendelte el az OGYI a kivonást.
A kijavított határozatot honlapunkon is megjelentettük, és az alábbi linken olvasható:
Hangsúlyozzuk, hogy a minőségi eltérés egészségügyi kockázatot nem jelent, ezért a felhasználóknál lévő egységek tovább alkalmazhatók.
Üdvözlettel:
dr. Gara Annamária
Hívtam a védőnőt..azt mondta 3 patikában volt..fejetlenség van..nem szabadna de kiadják a vigantolokat..
az ő javaslata, hogy 1 hét szünet és ha van eredmény annak függvényében folyt. köv.
D vitamin csak kapszullában van más cégnél..az meg nincs átszámítva, meg macerás mert oldani kell a kicsiknek..
áááá
Sziasztok!
Most olvastam vissza a tegnapi termést. Hát nem tudom most ezzel a Vigantollal mi van. A miénk száma is közte van.
Viszont Bálint már jól van. Néha köhhint egyet, de minden OK. Most megyek eszek valamit aztán ha hagyja Bálintka írok valamit a naplómban, de legkésőbb este. Szerintem érdemes lesz elolvasni....
elolvastam jucuska naplójában..mi is benne vagyunk a 109793-al..
most akkor irassunk újat? és a boltban nem azok vannak még?
meddig nem kaphatja?
koszi a valaszt!
mi eddig sosem olttattunk,de most a pici miatt megtennem,multkor megfaztam,majdnem egy hetig hulla voltam,ugy levert,a vedononk szerint meg nem regeneralodott a szervezet a szulest es szoptatast kovetoen.
Szerintem biztos,csak szar a Word programom és nem nyitja meg csak kódoltan. Na majd hátha az ő gépükön.
De nagyon köszönöm
Tudom, olvaslak.
Múltkor meghallgattam ez egyik videón is. A fürcsizősön.
Tutira elnövi, és azt kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb EÜ problémája egész életében. ;)
mi beoltatjuk..minden évben így tettünk..az egész család..
+ aloe gél, 1200mg-os c-vitamin, 2 havonta 1 hónapig vitaminkomplex, sok gyümölcs (bár vitamintartalma szerintem nincs)
vas tabi..folyamatosan kellett volna szedni de most sem késő..
viszont ez hormonális..
9 hónapig jóformán nem jön ki haj..most ürül a hormon..és jön az őrült hullás:(
90%-ban mindenkinél előfordul:(
sok sok vitamin + vas!