2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Gellért drágám 15 kiló!:o)
9-25 kg-s van neki, így ő még marad...
Nálatok az a "baj", hogy Gellért pont annyival kisebb Kiaránál, hogy még nem lehet majd az egyel nagyobba ültetni, mert az csak 15 kilótól lesz. Bár igazából 14 kilósan is jó már, Kiara ült már olyanban.
Nekünk ezért van mákunk.
Most még Dorinának hordozó, Kiarának a 9-15 kilós ülés, aztán majd tél vége felé Dorina átül az ülésbe, Kiara meg kapja a nagyot, ami már nem külön öves, hanem az autóé van használva hozzá. Abból olyat szeretnék majd, ami szétszedhető, hogy csak magasítóként is használhassuk majd.
hát igen...:o)
mi majd a manóknak kell néznünk de majd később ,még jó a hordozó...
nekünk utazóágy meg etetőszék lesz a soron következő ami nincs is már olyan messze...
De ha ők azt szeretnék... :)
Nekünk is kell majd venni, csak mi Kiarának veszünk, és a mostani lesz Dorináé.
Én nem tudom, mert nem élek ilyenekkel. Elég nekem a stressz. :D
Most épp 56 kiló vagyok, 60 voltam 1héttel szülés után.
És - ha eddig Bogi nem utált érte, majd most fog - tegnap is pl. csokitorta volt a vacsim, igaz, más nem. Viszont majd' minden este eszem csokit is, igaz nem ipari mennyiséget, de azt mindig 10 után. És százalékban elég sok a szénhidrát-bevitelem is, szerintem. Bár sosem számolgattam.
:DDDDDDDD
Én már észre sem veszem. És nem azért, mert nem kell. Hanem mert hülyeség. A Nonós módszer biztos jobb!!! (Még úgy is állítom, hogy nem ismerem. ;) )
Ne feledd, ezek a csodabogyók ugyan akár hathatnak is ennyit, de a tartós életmódváltás nélkül csak a jojózók számát gyarapítanád!!!
jobb oldali hirdetésektől kivagyok..
barnító tabi..meg 6 hét 8 kiló..egy tabitól..ááááááááááááááá
ezt néztem én is..
ez nagydarabokra is jó? hétvégén megnézem..
és télen jön majd az autósülés..kinéztük, kiválasztottuk..100 ezer..
és akkor kéne egy olcsóbb az én autómba is..
Én egy kicsit előrébb hozom. :)
Kirándulni akarunk menni most már és oda nem a legtökéletesebb a babakocsi.
Lehet, hogy csak jövő hét lesz belőle, de hamarosan bevezetjük.
Bálint még várna vele... De már olyan nagy és erős Petyka.
Bálint ragaszkodik hozzá, hogy ha már minden ruháját teszveszelem, legalább a hordozó legyen új. :)
Színt akar választani...
Tudom, hogy húzós. Szerintem túlzás.
A lábzsák ilyen: [link]
Még csak itt láttam, élőben nem.
Használtan nem próbáltad keresni?
Csak mert tudom, hogy majd' 30 az új, lábzsák nélkül...
A lábzsák amúgy milyen? Még nem láttam élőben. Bélelt is, vagy csak szigetel?
Hát mi a hétvégére tervezzük a megvételét. Szerintem marad a Baby Björn és abból is az, aminek szülői deréktámasza van.
Nekem is kényelmes legyen, nem csak neki. :)
És mivel jön a tél kell hozzá a ráhúzható lábzsák is...
Nem lesz olcsó mulatság. :(
Csajok!
Akinek olyasmi kocsija van, mint Reniéknek és RitaGeo-éknak, azoktól kérdezném, hogy nektek mennyire kemény benne a szivacs?
Csak mert a miénkben már hazafelé benne maradt Dorina fejének a helye egy kicsit, azóta már rendes kis mélyedés van. Ez nem gáz? Mondjuk a matrac összesen vagy 4 centi vastag, de sajna alatta van valami merevítőfém. A matrac aljára meg van varrva egy merevítést szolgáló anyag, hogy segítsen áthidalni a szintkülönbséget.
Jujj, érthető volt, ahogy elmagyaráztam?