2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Csak hogy az idetévedők is láthassák, idebiggyesztem a visszavont Vigantol cseppek gy.számait:
6619301
6531802
6531901
6548902
6549001
6565002
65 66003
6566101
6595802
6600902
6633502
6633601
6635502
6636601
109793
109795
111323
Sziasztok!
Koszi Reni,egy orangyal vagy!
A mienk nincs kozte,hal'istennek!
CSak annyit fuznej meg hozza a temahoz,hogy mikor mi a korhazbol tavoztunk,es ott megkapuk ingyenesen az elso adag vigantolt,a nover rank kototte,hogy feltetlenul minden honapban csereljuk ki az uveget,havonta kapjon a gyerek frisset,mert az allott is valami komplikaciot okoz,hogy mit azt pontosan nem tudom,de allitolag sok panaszuk volt mar emiatt,en kertem is uj adagot ugyis ingyenes,es Reginanak is adom,igy gyorsabban is fogy.
Sziasztok!
Köszi Reni, a miénk is közte van. Azonnal felhívtam a védőnőt, semmiről nem tud. Megbeszéli a doktornéninkkel, mi a teendő, most várom, hogy hívjon. Azért ez döbbenetes, nem? Még a "tűzközeli" emberek sem tudnak róla.
Most kezdi felfogni szerintem, hogy te és ő nem egy vagytok, hanem két külön ember. És ez kicsit megijeszti, fél, hogy egyedül marad.
Tudom, hogy fárasztó, de legyél vele nagyon sokat, hisz az ősbizalom ilyenkor alakul ki. :)
(Jájj, pszihomókust játszom!)
Azért arra ne nagyon szoktasd rá, hogy folyton kézben van, de legyél ott mellette, amikor meg dolgod van, rakd hordozóba és vidd, hogy lásson.
Szia!
Próbálkozhatsz ilyen-olyan levesekkel is..ha szereti..az is folyadék!Vagy lédús almával..gyümölcslével,stb...Esetleg,ha kevés sós rágcsát is adsz neki napközben,lehet jobban esne utána a folyadék..
Tomi alszik szépen, tiszta csoda
igazából azt nem értem miért, de két napja nagyon bújik. korábban eljátszott magában, most ha lerakom sír rögtön, felveszem,nem is tornázik csak bújik és nézelődik. de olyan fárasztó járkálni vele. néha van el egy picit csak.
Szerintem is....most olvasom, hogy 2 hónapos kortól adható.
Biztos orvos függő...ki mikor adja
igen? mi csak egyet...
a menjugate-et mi is kérjük majd, de azt hiszem azt később adják be...
Én majd csak fürcsi előtt fogom, most olyan édesen alszik, remélem már el is felejtette.
3 hónaposan is 2 oltást kapnak??
Szia!
Nekem azt mondta a doktornő, hogy nem kell borogatni csak ha nagyon bepirosodik. Én már levettem a tapaszt a lábacskájáról.
Sziasztok.
Most érkeztünk meg a 2 hónapos oltásokról. Szörnyű érzés volt, ráadásul én is irtózom a tűtől, szép kis páros voltunk a lányommal :) Bár ő még bátrabb volt, mint én.
Már 5900 grammot nyomunk és 60 centisek vagyunk.
Kell borogatni az oltás helyét? Elfelejtettem megkérdezni a nagy izgalomban. És mikor lehet levenni a tapaszt a lábáról? Elég majd csak a fürcsi előtt?