Van olyan ingyenes app, amivel követhetjük egymás tartózkodási helyét? (beszélgetés)
Gyorsan beleléptem, hogy tényleg jót írjak.
Létre lehet hozni "családi csoportot", amibe meghívás után tud új tag csatlakozni. Egy egyedi kódot kell generálni, ami megosztható üzenetben, messengeren, tulajdonképpen bárhogyan, és azt a kódot a másik alkalmazásában beírva láthatóak lesztek egymásnak.
Most néztem, hogy még kisállatot, kulcsot/tárcát/kerékpárt is hozzá lehet adni. Gondolom azokon akkor szükséges hogy legyen valamilyen adóvevő készülék.
Ingyenes verzióban nem tudom visszanézni az előzményeit, csak az utolsó 2 napot, de előfizetésben ez az idő már 30 nap. Nekem elég az aktuális holléte megnyugtatásként, néha csekkolni, hogy merre jár.
Pl 2 hete, mikor az a hír jött szembe, hogy éppen az ő biciklis útvonalán ütöttek el egy iskolába tartó fiatalt...na akkor egy agyvérzést elkerülendő gyorsan csak megnéztem, hol van éppen.
Mi is ezt használjuk, a gyerek biciklivel jár iskolába, a város túlsó végébe, számomra megnyugtató, hogy tudom, mikor merre van.
Valós időben mutatja a helyzetét, pl hogy merre teker éppen (olyankor az aktuális pozíciója mellett van egy kis kerékpár jelzés).
Pittyen, ha elhagyja az otthont, és amikor hazaér.
Mi az ingyenes verziót használjuk.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy szép nő tartózkodik a légkörödben kevesebbnek érzed magad?
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Közjegyző törvényre hivatkozva kérheti-e, hogy a kiskorú gyermek ne tartózkodjon az irodájában?
- Elérhetetlen apuka, nem ismert tartózkodási hely esetén mi a teendő?
- Tudtok olyan programot, amivel DVD-t lehet avi fájllá konvertálni? (Lehet ingyenes is, de nem muszáj)
- Tudnátok ajánlani Photoshop-on kívül olyan ingyenes programokat, akár online progikat is, amivel profi sminkeket, fényeket lehet csinálni?