2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Gondolhatod...
Adtam még egy esélyt neki, de 1 óra után levettem és újra golyócskák voltak benne.
Maradunk a liberonál és a babylove-osnál, azokkal soha nem volt ilyen gond.
Kiütése nincs, de nagyon piros volt tegnap, meg is fürdettem azonnal és fújtam rá aloé first-öt.
Mára elmúlt.
Jó reggelt!
Nahát, ez nagyon durva. Hogy lehet ilyen pelust piacra dobni? Prémium, mi? Ez aztán az ápolás és védelem...
Nem lett tőle kiütéses Petyka popsija? Majd tudósíts, hogy mire jutottál a fogyasztóvédelemmel. Bár lehet, hogy csak annyira jutsz, hogy visszaadják a pelus árát. Bezzeg ha Ámerikában lennénk... Most milliókat kaphatnál a pamperstől.:S
Azért ez akkor is durva...
Emlékszem, Kiaránál az volt a legdurvább ilyen eset, mikor egy kupacon volt egy csomó golyó, mert valahogy össze tudtak tömörülni. A 3. pisi környékén lett egy hatalmas pukli a peluson, féloldalasan. De akkor legalább bent maradtak a golyók!!!
Na, adtam egy esélyt neki és újra ráadtam. Az is golyós lett. Még jó, hogy nem hagytam sokáig rajta.
Most éjjel már liberoban alszik.
Ez nagyon durva!!!
Mi is ezt használjuk és eddig nem volt gond vele. Remélem nem is lesz!
Na ez az!
És mégis hol jönnek ki azok a golyócskák? Mert ha ennyi kijött, akkor az azt jelenti, hogy vagy elszakadt valami gyártás közben a belsejében, vagy hiányzik egy réteg...
Namármost, ha én felelős gyártó vagyok, akkor szerintem az a minimum, hogy amint észreveszem a hibát (minőségellenőrzés ugye), addig megyek vissza a pelusokban, amíg nem találok megint olyat, ami megfelelő minőségű. Ami meg szar, az megy a levesbe...
Durva, remélem semmi irritációt nem okoz és ilyesmit.
És jól teszed, hogy elküldöd. az ember azt gondolná, hogy a babás dolgokra odafigyelnek...
Ez a legdrágább...
És ki tudja mit okoz. :(
Nem viszem vissza. dm-es, számla nincs meg.
Fotók mennek a fogyasztó védelemnek...
Tökéletesen érthető, amit írtál. :)
De könyörgöm, egy 5000 forintos pelusnál???
Mellesleg van egyáltalán drágább ennél a márkánál? Asszem, magyar forgalomban nincs...
Hát jaj, mintha a nedvességet beszívó zselé kijött volna a peluson (nem érthető, de nem tom jobban leírni.
Brutális. Vidd vissza ha tudod...
Az első reakcióm: bassssszameg...
(Bocsi, Hoxa, és moderátorok!!!)
Lányok4
Nézzétek meg a naplómban a friss képeket és kiváncsi vagyok a reakciókra...
huhh...
Passzolom. Szerintem hányt, csak nem akarta kiengedni, és végül olyan erővel tört ki, amit már nem tudott visszatartani, és utat tört az orrába is.
(Nekem egyszer egy félrenyelt ételdarab távozott az orromon, szóval tapasztalat, hogy lehetséges.)
És szerintem azért sírt, mert az orron keresztüli távozás nem túl kellemes. :(