2010 januári babavárók (beszélgetés)
Nem is tudtam hogy eddig nem volt. Hogy tudtál akkor eübe iratkozni a nélkül?
Gratula a döntéshez, remélem jól sikerül!!
Nagyon ügyes!!
De bizony extra, nagyon sok gyerek még 3 évesen sem szobatiszta. nagyon ritka ebben a korban az amikor a gyerek kéri és nem azért sikerül mert a szülő ráültette.
Mi is próbálkozunk de még nem állunk sehol, mondjuk nem ültetem rá minden nap, járkál látja, néha mondja pisike oda bele, meg a kakára is de nem marad rajta 10mp-nél tobább.
Mondjuk ma egy jó tippet kipróbálva, megcsináltam neki a kakaóját, reggel úgy is mire megissza mindig lesz kaka, ráültettem és azon itta meg, közben beszélgettünk evett stb. Összesen több mint fél órát ült rajta, de se pisi se kaka nem volt benne, aztán felkelt, adtam rá pelust és rá 5 percre bele is kakált. :)
nagyon nem erőltetem, van még időnk, egyéb nem a bölcsiben szobatiszta lesz.
Es ma MASFEL EVES az en nagyfiam :)
Megyunk jatszodelelottre az utcank vegen levo gyerekcenterbe. Aztan delutan gyerekpiknik lesz az egyik kedvenc parkomban (van egy nagy kastely a domb tetejen, a volgyben to, es szarvasok maszkalnak a park teruleten mindenutt...gyonyoru,)
Remelem,javul az ido, mert most itt is esik :s
Mar napok ota fulledt,meleg ido volt.
Tegnap delutan medenceztunk az udvaron,annyira jo meleg volt.
Kepzeljetek, ma reggel itt netezgetek,Mark mellettem jatszik, egyszercsak odafordultam Markhoz,mondom neki, jajj levesszuk a pelusod,mert mar kakis vagy.. Leveszem a pelust, erre elszalad,azt hittem,megy a furdobe,mert altalaban ilyenkor reggel is furdik egyet,ha nagyon kakas.
De nem: a szobajaba szaladt a bilihez, mutatja,hogy oda.
Mondom,igen,oda,pisi, kell?
Eligazitotta a bilit,rault, es latom,koncentral, na mondom, a vegen itt meg tenyleg lesz valami (maskor is ra szokott igy ulni,de nem produkalt meg semmit..)
Es BELEPISILT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megtapsoltam!! O meg orult,hogy pisi ott :) :)
Hat annyira buszke vagyok ra!!!!!
O ment oda,mutatta, rault es belepisilt!!
kis okostojas!! :)
(na jo,tudom,hogy nem olyan extra ez az o koraban, de hat olyan elfogult vagyok! ) :) :)
Orsy,majd ird meg,mi volt a szuloin,erre en is kivancsi vagyok.
Nem tudtam,hogy Mia kislanya mar bolcsis.
Gratulalok a donteshez!!!!!
:)
Biztosan menni fog ,csak nehez lesz a gyerekek mellett.
vaa,ez nagyon durva,amit a halott nenirol irtal, vaaaaa
Nem szeretnek ilyet atelni. ahhh.
Lányok beíratkozok érettségizni!!!!!2 év,hétfő,szerda délután kell ottlenni!
Remélem nem lesz vészes majd 2 gyerkőc mellett.:)))))
Basszus már ebbe az sőbe,gondoltam reggel hamar bevásárolunk és csinálok spagettit!!Hát hova induljak 2 gyerekkel???14.éig megint esőt mond.
Akkor 2 nap napsütés!kész ez a nyár.2szer voltunk fürdeni,abból egyszer elúszott mellettem egy idős nő,már halott volt!El is ment a kedvem.Senki nem vette észre,én futottam a 2 gyerekkel a vizimentőkhöz.áááá Hányingerem volt 3 napig....szar ez a nyár.
pffúú,ez nagyon durva!!!Ahhoz kell vagy 300.000ft-os kereset hogy ki lehessen fizetni+kaját is venni.Ruháról még nem is beszéltem.....ááááá
Na ezért nem merünk belevágni hitelbe,inkább leszek öregségemig önkormányzatiba,ennyiket nem is tudnánk fizetni!Na és ha megint jön egy válság??????pfff
Naaa de jó, én már annyira várom a miénket, kíváncsi vagyok. :) Életem első szülői értekezlete szülőként. :) Minden nap mondom hogy na már csak 15- 14... nap van. :)
Majd mesélj!! :)
Igen, már próbálok, muszáj, mert így nagyon kevés a manyek. Aug. 17 én lesz a szülői, attól függ hogy ott mit tudok kiharcolni attól függ hogy mikor szokik be. A beszoktatás 2 hét mindenhol, az első hét alatt max ebédig marad utána már ottalvásos próbálkozás, de gyerek függő, lehet hamarább beszokik, aztán egész napos sajna.
Ha bölcsibe vesznek fel akkor lesz hogy 6ra megyek akkor apa viszi be olyan 7.30körül, én olyankor 14ig leszek, hazafelé elhozom tehát kb. 7,30-15ig van. Ha délutános leszek akkor már húzósabb mert akkor én viszem be 8ra és apa hozza el 17kor. Amíg meg nincs munkám addig kb 8-15ig lenne. (Azért 8tól, mert legkésőbb 8 ra be kell vinni és azért 15 mert általában akkor kelnek fel.)
Hát nem könnyű, de muszáj.. :(
De Szabi biztos vagyok benne hogy jól fogja bírni, inkább nekünk lesz nehéz. :((
jáájjjjjjjjjjjjjjj
mást nem is írok....
Nagyon bízom benne hogy amíg itt vagyunk az előtakarékosban összejön az onkormányzati,mert mi havi 60at sem tudnánk bevállalni úgy hogy télen nagyon bizonytalan a férjem melója,időjárásfüggő....festő,hőszigetelő.
Ha nem jön össze megyünk a híd alá az ingyen van...pffff!!!
Hát nem könnyű, főleg azért sem, mert sokkal szívesebben ülnék le inkább vele játszani.. De ha mást csinálok nem zavarja, elvan, de ha a gép elé ülök.... :))
De mostanában inkább felkelek apával reggel és akkor több időm van, csak ezzel meg az a baj hogy úgy nézek ki mint a mosott fosh. Mert ugye korán kelek, de egy perccel sem fekszem le hamarább, nagyon ritka ha éjfél előtt lefekszem, nem is tudom mikor volt olyan utoljára...
És pihenés szempontjából még a hétvégi bulit sem hevertem ki. :))
Ősztől meg már remélem könnyebb lesz. Csak szeptember október ami igazán sulis, a többi már vizsgafelkészítők és vizsgák.. Akkor meg már könnyebb lesz mert Szabi bölcsis lesz, de ha meg közbe felvesznek valahová az megint húzós lesz.. Nem baj karácsonykor túl leszek az egészen, és pozitívan, remélem.
De a mostani írásbelieim is kettő kivételével(3;4) 5 ös lett, úgyhogy remélem nem lesz gond, bár a nagyobb baj az a szóbeli, mert blokkolok mikor egyszerre néz 5 ember és azt várja mibe köthet bele. :((
na ezt jó hosszúra nyújtottam. :)
Ez nalunk is ugyanigy lejatszodik gyakran,ha en a gepnel vagyok :)
Ezert kerdeztem amugy.. el sem tudom kepzelni,hogy tudnek tanulni mellette..:)
Ezek szerint nem konnyu neked sem,gondoltam:)
Jo ejt!