Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 januári babavárók fórum

2010 januári babavárók (beszélgetés)

2009. máj. 3. 20:59
Sziasztok!Én is gondolkodtam ma ezen a forumon,hogy megkéne nyitnom,de nem mertem mivel tavaly novemberben már elvesztettem egy babát,de most úgy néz ki megnit terhes vagyok!Még nem is késik a mensim,de már van 2 pozitív tesztem!Remélem,és bízok benn,hogy ebben a fórumban végig itt lehetek!
2009. máj. 3. 20:57
Elvileg 4 hét és 5 napos,még nem vettem tesztet,mert a múlt hónapban is ráfáztam,de most valahogy érzem,hogy összejött bár tünete még nincsen.
2009. máj. 3. 20:55
Szia! Hú de meglepődtem a fórum témán. Én 2008. januárjába szültem és olyan mintha most lett volna, most meg már 2010-es babákról írtok itt. Annyira fura. Egyébként épp azon filóztam ha már így szóba kerül kb. 2 hét múlva lesz 2 éve már, hogy kiderült babát várok, micsoda izgis időszak volt ez. Gratulálok az új anyukáknak sok boldogságot és egészséget kívánok! És persze majd könnyű szülést! :)
2009. máj. 3. 20:52

szia!

mi még csak most tervezzük:)!most hagytam abba gyógyszer 1 hete,de még várnunk kell míg kiürül:(.Hány hetes terhes vagy?:)

2009. máj. 3. 20:46
Mindenkit várok akinek már van pocaklakója és azt is aki még tervezi.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook