2010 januári babavárók (beszélgetés)
Hát én nem tudom,hogy jöttök ki ennyiből.Erdély 25 e ft?Ha még szállást és kaját sem kell fizetni,mert rokonokhoz mentek,a benzin akkor is többe kerül.
Tunéziába meg 27 ezerből nem mész ki.Párom szülei most jöttek vissza,8 napot voltak,félpanzióval,5 csillagos szállodában,akciósan fejenként 70 ezerért.És ez csak a szállás.A reptéri illeték plusz ugyanennyi.Vagyis kettőjüknek 200 ezerből jött ki,úgy,hogy semmit nem vásároltak!Jó,nem muszáj 5 csillagos szállodába menni,de olyan olcsón akkor sem jössz ki belőle.Szerintem.
Hát nekünk tavaly Erdély összesen mindennel együtt kb 25e forint volt.
De Benire még nem kell fizetni csak 2-3-4 éves kor felett, helye válogatja, de a 2 minimum.
A külföldi alatt pl az utazási irodák által szervezett félpanziós utakra gondolok ami van Tunéziába pl már 27 ezertől. Az két főre(Szabi ingyen ugye) még mindig csak 54 ezer és ebbe kaja is van napi 2.
És Horvátba is ha kempingbe mész, nem apartmanba akkor kevesebb mint 60 ból kijön.
Nemrég voltak ismerősömék,60 e családi ház,közel a balcsi.Tavaly 70 volt,és nem hotel!:)
külföndön ennyiből???2 napra esetleg a szállás.:)
Mi akciósan szoktunk menni Apa volt főnökének van egy nyaralója,és 3000ért szokta kiadni/koponya/nap.Nekünk 1000/kpo.volt.Ha kiszámolod 3ezerrel mennyi egy 4 tagú családnak....és minden hét megtelt a nyáron.:)
Azért nagyon aranyos vagy, köszi. :))
Hogy érzitek magatokat? mi újság?? :))
Mi eddig mindig voltunk minden nyáron 1 hét balcsin.szerencsére mindig strandidőt fogtunk ki.Most már nem is mernék lefoglalni 1 hetet 60 ezerért(és ez csak a szállás)azért hogy ott sétáljunk esetleg esős időben.Meg most pénz sem volt úgy.Anyu vitte a lányokat z.karosra ott ha jó idő van kint fürdenek,ha rosz bent több medence is van.Aztán megyünk még élménybe pápára szeretnénk,voltunk 1 nap lipóton,meg balcsira is 1 hétvégét szerenténk(1 éj).Ennyi.
Most már lehetne újra nyár,mert ma kabárot adtam a gyerekekre és magamra is!:)
Mi is vagyunk csak nincs kinek írni. :)
Általában nálunk kimerül a nyaralás a külföldi rokonok meglátogatásával, vannak mindenhol :), (amit egy csomószor a külföldi rokon szponzorizál :S), idén jött végre először össze hogy magunkba elmenjünk valamerre. Így hogy nem közvetlen a Balatonparton szálltunk meg elég jól kijött 16e volt 5 napra hármunknak, de annyira közel volt, hogy így hogy mindenhová kocsival mentünk is megmaradt a fél tank benzin, tiszta véletlen bukkantam rá erre, amúgy valószínű mi sem mentünk volna semerre.
Én most voltam életemben 3x a Balatonon, de az idővel nem volt szerencsénk. :((
Sziasztok csajok! Én is vagyogatok! De a két srác minden időm lefoglalja! Mindig velem akarnak játszani, vagy valamit akarnak tőlem! :)
Mi is sokat vagyunk kint! Jobban szeretünk kint lenni, persze ha az idő engedi!
Mi sem megyünk nyaralni! A kórház leszívta a pénztárcánkat! Viszont szeptemberben megyünk az egyik legjobb barátnőm lagzijába Sopronba! Már várom! A két fiúkát meg itthon hagyom és anyu meg a húgom fognak rájuk vigyázni! Bár ők még erről nem tudnak! :)
Mi sem megyünk nyaralni sajnos..idén sem:((((
Mi nem is voltunk még a gyerekekkel nyaralni sehol sem csak 1 napos kirándulásokon.A héten mentünk volna Abonyba a vadasparkba de hát ugye jött a viharos idő meg az eső minden nap így el kellett halasztanunk pedig most volt szabin apa is.Hátha jövő hét szombaton már jó idő lesz és el tudunk menni.De tervbe van Kecskemét és Budapest is,hát hogy ebből mit tudunk majd kihozni....lehet hogy semmit:(
A jó idő óta ez van,nincs időnk itt csücsülni,kint vagyunk a szabadban.Hamar elmegy a nap.Majd télen fellendül a fórum.:))
Hát igen aki ritkán jár be ide nincs mit visszaolvasni mostanság.
SZia:)
Hogyhogy nem mentek nyaralni? :( sajnalom..
###
De orulok,hogy a tobbiek mind mennek nyaralni,ezek szerint vidam nyaruk van a babaknak :)
(akik mar nem is babak ) :)
Ti mit csinaltok a nagy melegekben?
Nalunk sajnos nincs tul meleg, itt mindig joval enyhebb az idojaras,mint otthon. Nyaron nem olyan meleg, telen nem olyan hideg.,
Ez valamennyire jo is, de en imadom a fulledt nyarat (persze csak a vizparton) es a havas telet.
Ebbol itt nem sok jut...:)
hat el vagyok szomorodva...:(
Azt gondoltam,eljatszhatom,hogy ha nincs idom,nem jovok, ha van,ujra jovok, mert ti mindig itt lesztek,ez a forum mindig el... <3
Aztan most olyat tapasztaltam,amire nem szamitottam.
Nincs senki napokig..:(
Talan csak a nyar miatt,nyaralasok miatt.
Remelem...
Gyertek vissza,lanyok!! Beszelgessunk ujra!!
Van mirol,boven,mindenkinel,gondolom :)
Sziasztok. Jo regen voltam.
Talan most mar tobb idom lesz.
Remelem,jol vagytok,es a gyerekek is.
:)
Beni is a saját nyelvén mondja.Megértet mindent,menjek ki vele....csak értelmesen nem.:)
Pár szó van amit mond csak.
Sziasztok!Másfél héten belül lesz netem!:))
Addig ne tűnjetek el!
Tegnap pisilt Beni először a bilibe!Tapsikoltam neki de nem érdekelte,még csak el sem mosolyodott!!de már ráül magától is,reggel is pelusosan ráült és jelzett nekem hogy ü ü.Mert meg nem szólalna!Mindenre azt mondja "ott a".De mindent megért,tett ide,dobd ki,tett rá.mindent amit hall azonosít.pl:ha gatyáról beszélünk,van elő egy gatya ő hozza.okoska!Testrészeit megmutatja még a fogát is.:)
Nem tudom mikor lendül bele,védőnő szerint 3 éves korig okés.Mona 17 hós volt mikor elkezdte de minden nap többet beszélt.:)
Viszont azóta be sem áll......ha Beni is ennyit fog dumálni....kész leszek.
Feletettem egy tök jó kajálós videót a naplómba, ha gondoljátok lessétek meg. :)
Csajok, akiknek van legója is és duplója is, rá lehet tenni a duplót egy Lego alaplapra.
Teszveszen láttam ilyen óriás, hirdető szerint dupló alaplapot, de ahogy néztük nem is dupló hanem legó, kérdés hogy a kettő passzol e?