2010 januári babavárók (beszélgetés)
Délelőtt voltunk a bölcsibe jelentkezni.Mondták hogy a nagy beiratkozás az májusban volt.Mondtam hogy mi csak februártól jönnénk,mert márciustól megyek vissza dolgozni.Kitöltöttem a jelentkezési lapot,azt mondják jelenleg megtelt a bölcsi,de mivel mi csak jövőre szeretnénk,még jöjjek be decemberben megerősíteni hogy biztos megyek dolgozni,meg a papirommal a munkahelyről,aztán ki tudja mi lesz még addig.Meg biztos jelentkeznek még utánam is hogy a télen szeretnék.Van még egy bölcsi a környéken,kicsit messzebb.....nemtom bemenjek oda is????
Kis Monám ma este tizkor lesz 5 éves!!!!!!!!!
Ilyenkor már menst.görcseim voltak és vigyorogtam hogy hehe,ma megszületik biztos a bébim és elmentem a postára,sorban álltam 5 percenként jöttek a kis görcsölések....ott vigyorogtam a sorban!!!!!!:)))))
olyan nagylány már és okos és eleveeeeeen!!!!!Imádom!
Tényleg, ezt már én is akartam kérdezni hogy jól vagytok e?
Nottingham-ben laktok nem? úgy tudom ott is voltak...
Remélem minden ok...
Pandamama!
Nálatok is vannak zavargások?Ugye jól vagytok?
Na,az biztos,hogy jó kaják vannak oviba/bölcsibe!Olyanokat szokott enni Gergő is,hogy csak nézek,hogy ilyet se ettem még,olyat se ettem még...:DDD
Jó,olcsó is,de azért nem olyan rosszak.
Én is jobban szeretem a rizst és a krumplit!:)
Néha azzal szoktam vigasztalni magam, hogy tuti a bölcsik azért találták ki hogy az a legjobb a gyereknek, mert nekik azt a legolcsóbb előállítani.
Amúgy nálunk is kb a 0-val egyenlő a főzelékfogyasztás, de nem is értem mitől jobb, mint mondjuk egy jó nagy tál rizs vagy püré.
Mi ritkán eszünk főzit,ami nem jó szokás,tudom.
Zöldségek közül:paradicsom jöhet,meg az uborka,kovi ubit egyenesen imádja!Gyümölcsből:banán,alma,dinnye,szilva jöhet.
Szabi is imádja a "víísíí"-t :)
Ő meg a főzeléket nem hajlandó semmilyen formában megenni. A hús jöhet, bármilyen, a leveseket is imádja.
A nyers zöldségek közül csak az ubi, főve bármelyik, főleg a paradicsomosak, gyümölcsből meg csak az alma és a banán. :)
Bébiételt kb 1 évesen kapott utoljára, nem gyártanak akkora adagot ami neki elég lenne. :)
Hát az.Vannak dolgok ott is...
Van,aki megkérdezte,vihetnek-e be pelenkát az alváshoz!Kivoltak az óvónők.
Addigra csak megtanulják!:)
Bár van olyan ovis,aki nem tud még egyedül enni!Komolyan!Szülőin mondták!
Az már durva,3 évesen kell tudni egyedül enni!
Virslit mi is szeretjük,ma is azt vettem,bébikaját rég nem eszi meg.Nagy kedvenc a pörkölt!Vagy tésztával vagy tarhonyával,imádja!
És egyre ügyesebb kanállal is,mert eddig egyik kezében a kanál volt,másik kezével evett!:D
Most is még a negyede mellé megy,de haladunk!
Felvágottak közül a szalámi a kedvenc!
Amikor beteg volt Hanna,egész nap nem evett semmit,de este betolt 3 karéj kenyeret magába és mellé egy csomó szalámit.Az mindig jöhet.Meg a párizsi még talán,a sonkát nem szeretik annyira,nem tudom,miért.
Nem tudom,mitől lehet,hogy Lia csak a virslit eszi meg,biztos az ízlik neki a legjobban és ha már megkapja,miért változtasson?Nem?:DD
Igen én még szoptatok napi 2-3-szor.Attól függ hogy igényli Áron,de az esti szopi sosem maradhat el:)))
Én már adok neki mindent vagyis adnék csak nagyon kevés dolog van amit meg is eszik.
Én Beninek adok mindent,ha megeszi....
Tali nekem a táv.miatt nem okés..:)
:((
A három gyerek miatt vagy a távolság miatt?