2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
hol méred?
mindig uakkor?
ébredés után rögtön?
jó a digi is
és a vérvételen milyen hormonokat néztek?
hormonizsgálat volt?
Sylának:
Köszi lányok. Szóval akkor még van esély ebben a hónapban? Egyébként a mensim nem igazán volt rendszeres sajna :( Általában 21 napos volt, de volt,h 1 v. 2 hetet késett. Aztán aug.29-e után csak dec.2-án jött meg úgy, h gyógyszert kaptam. MOndta a doki,ha 1 hetet késik dec.vége-jan.eleje- menjek vissza. Vissza is mentem, hasi UH, halvány folt, vérvétel, negatív eredmény, újra hasi UH, már nem lát foltot. Aztán megint gyógyszert kaptam,h megjöjjön. Persze kaptam clostit is. Dec-ben és jan-ban is.
Ja igen, hát a hőmérőm digi, karácsonyra kaptam,nem egy drága készülék, lehet,hogy nem is mér pontosan? Azt mondják, a higanyos a jó, az is van, csak gondoltam ezzel próbálkozom. Az eredményeket így is lehet viszonyítani, nem ?
szerintem vagy most lesz
de most, hogy jobban nézem, lehet, hogy peteérés volt, de tüszőrepi nem
kíváncsi lettem volna arra a 2 napra amit kihagytás
szia
engem is
csak
hasival?
pfruuuuuuuuuuuuuuuuuu
hány napos a ciklusod?
szia
szerintem peteérsz
nemsoká tüszőrepi
SZIASZTOK.
nekem is rettenetes fejfájásom volt mikor megkelett volna jöjjön.
Syla:
A hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után
A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.
Cserébe itt az enyém: