2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
Nem mondta a doki. Na meg még nem jutottam el a terhesgondozásra, mert ott szokták a receptet adni.
Ciszta volt előtte is ugyanott. 25mm-es. De az szeptemberben volt és azóta nem is nézték, csak a sürgősségin derült ki.
neked nem ajánlotta a doki a magnéziumot? tényleg jó.
a junius az még nagyon messze van:(((((de ha bírod akkor jó.
ez a ciszta ott volt a terhesség előtt is?
Szia!
Köszönöm jól vagyok. Teszek-veszek, gyorsan telnek napjaim...mindig van mit tenni, ami nagyon jó mert elvonja a figyelmem a "görcsölésről". :)
Csuriról nem sokat tudok...csak láttam hogy nem rég rakott fel új képet! De mivel rég voltam nem tudom hogy mi van vele! És te hogy vagy?
Sziasztok csajok!
Dorombolós!
Remélem hogy felszívódik a ciszta, mert azaz igazság, hogy ma egy kicsit görcsöltem és görcsölök most is. De nem vészes.
Sajnos még nem tudom, hogy a munka hogy lesz, de szeretnék addig dolgozni amíg tudok. Mondjuk junius elejére gondoltam.
tényleg rég voltál:)
Hogy vagy?
és ki tudja,hová tünt csuri?
Szia Viktoriavoros!
Na, reméljük sikerrel jársz!! :-)
Én jól vagyok köszönöm..épp mensi közepén:)
Megfogadtam, hogy hanyagolom a babán görcsölést...nem számolgatok, nem szedek semmit, nem iszom teákat! Ha jönni akar jönni fog! :)
Szia Nikkancs!
Én túl vagyok az első inszemináción, 17-ére nem várom.
Te hogy vagy?
szia kedves ági. olvastam a naplódat,hát bizunk benne ,hogy eltünik az a ciszta. nagyon vigyázz a cipekedéssel,ne szégyelj segitséget kérni ha valami már nehéz,a babád és te vagytok az első:)
Jó lenne ha valóban otthon maradhatnál.
Sziasztok Csajszik! :-)
Régen voltam...kivel mi újság???
Jaj de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök.
Én jól vagyok.:) Köszi!
szia viktória és szia mindenkinek:)
én tegnap voltam ultrahangon. kicsit nállam is nagyobb a mioma mint a baba.
na deee nagyon jó volt hallani a szivét,akkorát sóhajtottam mikor láttam és hallottam őt:)
és ami nagyon furcsa volt ,a dr nő is írtó meglepődött volt mert a baba kalimpált és állitolag ezt még azért nem szokták ilyen korban:) a páromnak is csillogott a szeme:)
Te hogy vagy?
Fura, de ma még nem volt olyan nagyon hányingerem. Persze nem baj, főleg most hogy hallottam a kicsi szivét.
Képzeld mondta a párom, hogy beszéljek Verának a kistesóról. Mondtam neki hogy fogok is. Főleg most hogy már hallottam is. Anyósom ragaszkodott egy darabig a hallgatáshoz.
Nem tudom, de nem láttam az arcukon örömöt amikor mondtam hogy minden rendben a babával. Bezzeg Dettiéknél.... Persze ott a ciszta, de a baba is jól van. De szarul érzem magam. Még szerencse, hogy a párom már kezd rá hangolódni.
Jól teszed.
Mikor vártam az uh-on beszélgetettt ké kismama és mondta az egyik hogy 8-9. héten csak émelyget, meg nem érezte jól magát, és a 10 héten elkezdett hányni. Azt mondta hogy 1 hét alatt 3 kilót fogyott, mert nem maradt meg benne semmi.