2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
Szia Eszter!
Köszi, de inkább nem. Holnap reggel 9:50-től 15:00-ig órám lesz. S utána készülnöm kell a szombati órámra. Ne haragudj, de most el vagyok havazva!
Igen, átugorhatnál néha teázni, vagy kakaózni. Ma pont azon gondolkodtam, hogy nyáron kiülök a kertbe, s a hintában fogok pihengetni:)
Július 1-től szabadságot kértem, megint két hónapot itthon leszek, hátha úgy sikerül a Baba:)
Köszi, aranyos vagy!
mgagi! Én is néztem a képeket! A Babát nem látom! Jobb felső?
Sziasztok! Viki, ne is keseredj el, lehet, még abból + is, ha hétvégéig nem történik semmi!
Én még ugyanúgy drukkolok tovább Neked!
Ági, néztem a képeket :)
Sajnos feladtam. Szerintem nincs olyan szerencsém, hogy Baba legyen, vagy az Élet nagyon kegyetlen, hogy pont nálam ne működjön a teszt se.
Ha hétvégéig nem történik semmi, esetleg tesztelek, de abból indulok ki, hogy majd a következő hónapban:)
Ennek ellenére semmi elkeseredés nincs!
Ez jó híííír!
Akkor még drukkolok, hogy mégis baba legyen. Attól még lehet baba, hogy a teszt negatív. Ne add fel!!!!
Sziasztok!
Üdv az újjaknak.
nem folyás, hanem fogyás
de az alacsony vérnyomás a fáradság az étvágytalanság és az alacsony kortizol az az Addison kórra utal
Nem tudom, inkább alacsony mint magas de nem volt vele gondd sosem.
Folyás? nem csak gombás voltam 2 hete, az befolyásolja?
Fáradt? ki nem az, de nem érzem extrán.
nem alacsony avérnyomásod?
fogyás?
fáradság?
Halihó!
ma hívtam a dokit a laboreredményekért, állítólag alacsony a cortisol szintem , ami a mellékvese termel, és mellékvese UH-ra kéne mennem.
Ma estére megyek is a nődokihoz hogy ezt elmagyarázza.Neten semmit nem találtam hogy mi köze van a teherbeeséshez.
Valaki tudja?