2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Ott már kerestem :D
de nem adom fel!
Nekem a dilinyos helyetesítő védőnő mondta hogy szedjem.Írattam is fel a háziorvossal és ő 3havi adagot adott hogy szedjem a szülés végéig és onnan tovább mig el nem fogy!!Ezért kell szednem!!De én még csak kb 1hója szedem!!
Ne is mond én is örülök hogy végre tudtam aludni jajaja tiszta jó volt!!Hiányzott már!!
örülök, hogy sikerült aludnod :)
nyugi, ne aggódj, ezek nem gyógyszerek csak vitaminok, de folsavat miért szedsz még? Azt nem kellett már elhagyni? Én kb. 1 hónapja már nem szedem :S
De jó, hogy megkérdezted!
:D
Sziasztok Lányok!
csak gyorsban elmesélek egy sztorit, aztán már itt se vagyok!
tegnap beszélgettem egy nagyon kedves anyukával, és mesélte, hogy a második babája olyan rossz pózban volt a pociban és ráadásul még nagy is volt hozzá képest, hogy gyakran elnyomott egy idegszálat, és olyankor percekre lebénult deréktól lefele! huh... nem is fáj annyira az én derekam...
ráadásul "irányzavaros" volt a baba, felfele akart mindenáron kibújni! :)
és olyan szinten leszívta őt a picur, hogy háromperces Joe lett belőlle! :D jót kacagtunk, bár gondolom négy évvel ezelőtt, mikor átélte, nem nevetett ennyit rajta!
Jó volt vele beszélgetni, mert nem ijjesztgetett, hogy milyen szörnyűségek várnak majd ránk, mekkora kínok stb. Örülök hogy vannak ilyen emberek! :)
Lányok
Én a szülésre vettem egy Aluminium oxydatum nevű bogyót, de nem tudom már, hogy minek és hogy kell szedni.
Valaki tud nekem segíteni? :)
sziasztok :)
köszi a számokat, kinyomtatom és berakom a kórházi cuccokhoz :)
kivétel nélkül u.azt írták a mamik... :)
Szép napot!!
Későn jöttem és ebből látszik hogy a 4 nap NEM alvást sikerült legalább ma kialudnom!!!:))))))
Megreggeliztünk és bevettem a gyógyi adagomat!!Elevit, folsav, magnézium :(( ennyi gyógyit szedni terhesen?Pfúú bár tudom hogy páran itt még többet is szednek!!
Fürdés: még a szülésig biztos nem!!Esetleg megejtem mikor már a végén fájásaim lesznek de akkor meg nem hiszem hogy habokban fogok mosolyogni az örömtől:) és még a szülés utáni 6 hetet is betartottam féltem mindentől!!De inkább mint hogy baj legyen!!Pedig milyen jó lenne majd mikor kint - van :))))
Judy: hát bizony a kéz az minden!!De pár hét és remélem kisimulunk mindenhol!!Mikor megszültem olyan csunyának láttam magam hogy féltem tükörbe nézni de a látógatók akik jöttek azt mondták olyan szép lettem tiszta más mindenem!!Na remélem most is igy lesz ha kérhetném!!
dius81 de jó hogy bekukk!!Még van hátra azért de úgy legyen hogy könnyű és gyors legyen:)))
A windows nem tudja megnyitni ezt a fájlt..wááááá
Valamit le kell töltenem hozzá. na majd délután:)
Sziasztok, helló fiamette, manócska!
közeledik az időpont:)
Mindenkinek könnyű és boldog szülést, születést kívánok.
puszz csajok