2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
szia! én is ma voltam védőnénizni :) megkaptam a recepteket, Te is megkaptad?
egészségedre :D
Szerencsére.már.nem.ilyen.kritikus.a.helyzet...meg.közben.nőtt.a.fájdalomküszöböm.és.az.akaraterőm.is:)így.babó.érkezéséig.csakis.a.legvégső.esetben.vettem.be.gyulladáscsökkentőt.vagy.fájdalomcsillapítót...
Mióta.a.kisleány.úton.van,azóta.meg.semmit:)
Nekem sem mondanak súlyt :(
Azt mondta a doki, hogy ha kibírom a 30. hétig és akkor olyan 1 kiló körül lesznek, akkor jó esélyeink vannak, úgyhogy nagyon érdekelne. Azt olvastam, hogy a fej méretetet cm-ben kell osztani hárommal és annyi kiló a baba. De szerintem ez hülyeség, mert akkor nekem most egy baba 2.2 kg és ugye ez kizárt :) Egyébként én az anyuci.hu-n szoktam olvasni, hogy kb melyik héten mi történik.
Sziasztok!
Megjöttem.a.védőnőtől.Szerencsére.nincs.semmi.gond,minden.rendben.
Eddig.6kg-t.híztam,múlt.hónap.óta.csak.1kg-t:)
Ennek.örömére.bepusziltam.a.maradék.túrógombócot:D
Szia!!
Rég dumcsiztunk már de leírod hogy mennyi volt a 31.heti adatod(pontosan hogy hány napos is voltál)!!:))
Szia!!
Húha én hogy számoljam ki nekem az ACt meg HCt nem írtak a papirra eddig :( csak TAD, BPD, FL!!Na ilyenkor mivan?Vagy külön külön is kiszámolja?
szia! sajna nem tudom mekkorának kell lennie, csak azt tudom mondani, hogy a mi babánk pont 33. héten 2170gr, BPD 83 mm.
a mamaneten néztem, a ti értéketek normális, átlagos!
Nekünk a 28.héten saccoltak 1300g-ot!:)
31.hét végén 1800g-ot,és 86-os BPD!
Asszem óriásbébi lesz!:)))
Sziasztok!
Találtam egy ilyen oldalt:
Nem tudom kinek mi a véleménye, gondolom ebben sem lehet általánosítani, de hátha valakit megnyugtat egy kicsit.
szia! :)
hát tényleg nagy, mi babónk 30. héten 200 grammal több volt és azt mondták, pont jó...
akkor az én babám hatalmas, vagy mi? :DDDDDDD
Szia!
Nekem nem saccoltak de 28.hetesen a BPD:72 mm volt!!:):)
hülyeséget írni :D
csak sikerül :DDDD