2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
jah, köszi...
engem szó szerint kidobott a gyerek doki, mert ne legyek a beteg gyerkőcök között, de legalább valakinek eszébe jutott végre... :) gyorsan kezet fogtunk és adott egy telefonszámot :)
Bubi nélküli ásivíz!:DDD
Jó buli lesz!:)))
Apám 50 fokos házipálesze meg ott vigyorog a kamrában!:)))))
nekem a 29 héten volt a BDP 78
30 hetesnek felelt meg a doki szerint
és 1200-1400 g ra becsülte, kíváncsi vagyok most mit mond
tudok én is egy oldalt:
Amúgy nekem sincs teljesen fent a hasam, pedig a lányomnál fent volt már ilyenkor, viszont a mostani baby inkább vízszintesen terül mint függőlegesen.
Nekem állandóan csuklik szerencsére, pont most is :) reggel is 20 percen keresztül
Nálunk.ilyen.nincs...oldd.meg.magad...
Valószínű.a.babám.gyerekorvosa.az.lesz,aki.nekem.is.volt,így.legalább.ismerem(bár.nem.vagyok.megelégedve.vele,viszont.a.másik.sem.jobb)
tíz-12.nap:D
De.hogy.hogy.lehet.később.megfoganni,a.mai.napig.nem.értem...
Szomszédasszonynak.ugyanígy.volt.a.mensije,mint.nekem.ő.dec.húszra.van.kiírva...
KeserÉdes vagy még??
Fecóval hogy állt a méhszájad?Most hogy áll?Nekem már megrövidül egy újnyival és Nórával is igy volt ilyenkor csak nem voltam még nyitva semennyire sem!
Nálunk.is.hasonló.a.szitu...
Március.13.az.utolsó.mensi.első.napja,eszerint.december.21.lenne.a.szülés.várható.időpontja,ehelyett.január.2.lett.az.ultrahang.alapján...
Nekem.még.nem.volt.harminchetes:p
Majd.jövő.héten:D
:DDD
Ezt amúgy elég jól viselem,de a 30.-nál kicsit megzuhantam!:))))
Milyen.recepteket?
Már.akartam.múltkor.írni,hogy.nálunk.a.védőnő.csak.annyit.csinál,hogy.rögzíti.a.leleteket.a.gépben,megnézi.a.pisit.és.méri.a.súlyt,vérnyomást...
Nekem.soha.nem.ad.beutalót,receptet...