2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Már előre félek az ovitól.
Családi napközi? Még nem tudom.
Örülök, hogy gyógyulgatnak a lányok:) És ne parázz, sokkal cifrábbakat fognak a lányaid hallani, tanulni a többi gyerektől majd az oviban.
Pl.: barátnőm megkérdezte a kisfiát, aki kiscsoportos volt, hogy mit tanult aznap az oviban. Erre Levi(bár ezt látni kellene): feltartotta a kezét, 2 hüvelyk és 2 mutatóujj össze(az a bizonyos "Renault-jel") és belenyalt....
Enci lefagyott, mert azt sem tudta köpjön, vagy nyeljen...
És ez csak egy "lájtos" sztori....
Viki: holnap irodalomból, jövő héten nyelvészetből:(((
Utálom, hogy elsőre szinte semmit nem értek, szótárazni meg egy örökkévalóság lenne, úgyhogy marad a magolás:(((
Neked van rá valami praktikád?
Én hétfőn! Sipircccc tanulni!:DDD
Miből szigozol? (Irod.vagy nyelvészet?)
:DDD
Ejnye, neked nem tanulnod kellene?
(én holnap szigorlatozok:P)
:DDD
Sziasztok!
Jobbulást a kis betegeknek!!!
Damnedke: mi is ilyen meséken nőttünk fel, mégsem lettünk agresszív, deviáns felnőttek. Csak akkoriban senki nem fújta fel, pedig 1-2 mesébe ha belegondolsz, elég durva:D
Piroska és a farkas: állatkínzás
Jancsi és Juliska: kannibalizmus
Hófehérke: emberölési kísérlet, bérgyilkosság, állatkínzás stb.
A gyerekeknek a mese vége a fontos: a jó győz, a rossz elnyeri méltó büntetését. Ők nem elemeznek:)
sziasztok..
Dalmám belázasodott tegnap,vihetem a dokihoz,jó,hogy tegnap voltunk..:(((
Na igen!
NAgyon remélem, hogy nem lesz ebből a petécskéből ciszta!:-((((
Ma elkezdtem Biop.ron lámpázni az alhasamat, hátha segít vmit!:-)
A betegeknek sok gyógypuszit küldünk.
Nekünk meg valamelyik nap kibújt az egyik felső szemfogunk. ma sikerült kikutatnom a kisasszony szájában, tehát nem tudom, hogy mikor, mert szerencsére nem volt sírás! Ilyen is régen történt!
Puszi!
Sziasztok!
Jobbulást a betegeknek!
szegények..hívd ki a dokit..szerintem megérti...
jobbulást nektek..
nem értem én ezt, egyre többet hallom hogy fals pozitív erdmény lesz. Sokszor áll ciszta a háttérben dehát ez nem volt jellemző pár éve még.. megbolondult már a szervezetünk teljesen
Drukkolok! :)
sziasztok..
aaaaaaa,sajnálom,de akkor most "mindent" bele..:DDDDDDDDD
Helló Csajok!
Köszi a sok drukkolást, de sajna nincs baba. Viszont van egy bazi nagy érett tüszőm, szóval, apának nincs menekvés, mert bármikor megrepedhet!
Csak azt nem tudom, hogy akkor mitől lettek pozitivak a tesztek. De legalább nem vagyok méhen kivüli terhes....
MOndjuk kérdezte a doki, hogy hol vettem a tesztet, mert most elég sokat hall olyat, hogy tévesen becsíkosodnak, pedig nincs senki a pocakban.
Na mindegy, a fő, hogy most indul az akció!
Ha megjön, akkor azért kell visszamennem, mert akkor megnézi a doki, hogy eldurrant e a pete, vagy esetleg ciszta lett belőle, ha meg nem,akkor....valószínű, hogy baba. Na és persze ha már ott voltam, akkor csinált gyorsan rákszűrést is! "Fincsi" volt!
Puszika!
fogjunk össze!!!!!!!!!
BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK
(próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)